Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
電視遊戲討論版>Dragon Ball Z: Kakarot 《七龍珠Z 卡卡洛特》 | ARPG | NS版發售決定
ps4boy 04:15 PM 01-16-20
史上釣魚最快!
DC 97 04:25 PM 01-16-20
深都$448 ,加到$498
紫紅豆 04:56 PM 01-16-20
旺角也加價了,取龍如時見和之前不同價,而蓝店直接售完,快到
阿悶. 05:16 PM 01-16-20
睇youtube d 片, 好似好鬼悶
風間鈴木仁 05:30 PM 01-16-20
剛剛 旺角 好景價 行中文 $ 518 - 528。有豪華版 $ 658 左右。

原來之前預訂可以 $ 468

已入手。

https://psnprofiles.com/trophies/102...rot?lang=zh-tw

DRAGON BALL Z: KAKAROT TROPHIES 中文版

Dragon Ball Z: Kakarot 《七龍珠Z 卡卡洛特》 | ARPG | 2019
lunn 05:45 PM 01-16-20
尋日響信和地庫買左日版
都係$48x
估唔到竟然會炒得起
風間鈴木仁 05:51 PM 01-16-20
作者: rinxlun:
尋日響信和地庫買左日版
都係$48x
估唔到竟然會炒得起
其實炒得起 = 好玩嗎?
martinyau1979 05:55 PM 01-16-20
作者: 風間鈴木仁:
其實炒得起 = 好玩嗎?
目前玩完撒亞人篇, 都算幾好玩, 打鬥好精彩, 好多精彩故事都重現番, 對比達個陣, 我出波打佢, 佢又同時出波, 結果好似超武鬥傳咁有得鬥波, 狂禁制頂番個波過去
風間鈴木仁 05:58 PM 01-16-20
作者: martinyau1979:
目前玩完撒亞人篇, 都算幾好玩, 打鬥好精彩, 好多精彩故事都重現番, 對比達個陣, 我出波打佢, 佢又同時出波, 結果好似超武鬥傳咁有得鬥波, 狂禁制頂番個波過去
好野,笨大今次終於生性 出隻完整遊戲了。

不過之前有版友報導話這隻係 火影 4 班制作人 , 信心返晒來。

謝謝分享意見。

https://psnprofiles.com/trophies/102...rot?lang=zh-tw

DRAGON BALL Z: KAKAROT TROPHIES 中文版

Dragon Ball Z: Kakarot 《七龍珠Z 卡卡洛特》 | ARPG | 2019

安裝需要 46.66 GB 連免費 DLC 。

更新檔 1.03。

香港網站 : https://www.playstation.com/cht-hk/g...-z-kakarot-ps4

七龍珠Z 卡卡洛特

《七龍珠Z 卡卡洛特》裡可體驗到悟空及其他Z戰士的故事!除了史詩級的對戰外,在七龍珠Z世界裡亦可以與悟空、悟飯及貝吉達等等角色進行打鬥、釣魚、用餐及訓練。請盡情探索新區域、體驗故事中的冒險活動並加深與七龍珠Z其他英雄人物之間的羈絆吧。

PS4 Pro 強化遊戲

https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1228818.html

有翻譯,有圖/PV睇。

あらゆる面から悟空を体験可能! PS4/Xbox One「ドラゴンボールZ KAKAROT」本日発売
「ドラゴンボールZ」の世界を追体験するアクションRPG

本作は、「ドラゴンボール」の主人公「孫悟空(カカロット)」を「物語」・「戦闘」・「日常」など様々な面から体験することができる「悟空体験アクションRPG」。超人的なバトル、舞空術や筋斗雲による空中散策、大量の料理が並ぶ食事など、あらゆる面から悟空を体験できる作品となっている。

【PS4(R)/Xbox One「ドラゴンボールゲーム プロジェクトZ」ティザーPV】
GN00508771 06:16 PM 01-16-20
作者: 風間鈴木仁:
好野,笨大今次終於生性 出隻完整遊戲了。

不過之前有版友報導話這隻係 火影 4 班制作人 , 信心返晒來。

謝謝分享意見。

外判左俾CyberConnect2
赤兵尉SETH 06:53 PM 01-16-20
作者: martinyau1979:
得我遇到呢d野? a

wongdee 08:15 PM 01-16-20
PK深水埗藍店獨家炒Game,580,其他舖沽清都冇佢咁PK
ps4boy 11:44 PM 01-16-20
boss ai反應好高,出波会避!
holsety 08:58 AM 01-17-20
始終比較鍾意呢隻有冒險要素的龍珠。一路飛行探索一路戰鬥
DC 97 09:33 AM 01-17-20
作者: holsety:
始終比較鍾意呢隻有冒險要素的龍珠。一路飛行探索一路戰鬥
我仲停留緊紅白機果時
打人造人果隻
格鬥我麻麻
holsety 11:28 AM 01-17-20
作者: DC 97:
我仲停留緊紅白機果時
打人造人果隻
格鬥我麻麻
我都格鬥苦手W 但呢隻有冒險所以okay
kingsman 09:51 AM 01-17-20
我鍾意玩ARPG,但唔多識玩格鬥game,所以都冇乜玩過PS3 4年代嘅龍珠game

想請問各位,呢隻係Devil May Cry類嘅Action玩法?

定真係格鬥game嗰種打法?
Sar8 10:08 AM 01-17-20
我睇片似以前xenoverse果陣打法

等減價再買
ps4boy 11:11 AM 01-17-20
見返七龍珠角色太感動!
真!DC 11:19 AM 01-17-20
炒得貴就買dl版算啦
而家d game冇晒說明書冇乜收藏價格
由手機版發出
RPG之鬼 11:26 AM 01-17-20
問一下啲人名會係台版人名嗎?
武藤遊戲 06:26 PM 09-16-22
又出多一次松山洋就被人追擊
DC 97 01:56 PM 01-17-20
今日個價正常返D未?
想今晚買
麥C 02:09 PM 01-17-20
尋晚黃埔見$438
美國寶隔離個商場
陸奧 貴志 10:43 PM 01-17-20
另外呢隻會唔會好似龍如7咁日文SYSTEM就出日文...?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 

返回主題版面