Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 
收藏品討論版>聖衣神話&Armor Plus討論區 VOL.4 EX金牛 7月発売 定価¥10800
Dangerous-boy 08:14 PM 11-24-16
[D.D.PANORAMATION] 聖域の戦いを拡張する、火時計、女神アテナ、雑兵などの豪華セットが登場!

「聖闘士聖衣神話EX ジェミニサガ(神聖衣)サガサーガプレミアムセット」その全貌を特設ページで公開!
Dangerous-boy 08:19 PM 11-24-16

Dangerous-boy 05:13 PM 12-02-16

STAN 08:45 PM 12-07-16
請問有冇師兄知邊度仲有得訂雙子豪華SET? 去完旅行返黎度度都已斷訂咁...
小嘉 08:54 PM 12-07-16
好似無開過
STAN 09:10 PM 12-07-16
作者: 小嘉:
好似無開過
我問信和間間答完左訂, 冇開過太好喇~
Dangerous-boy 09:10 PM 12-07-16
作者: STAN:
請問有冇師兄知邊度仲有得訂雙子豪華SET? 去完旅行返黎度度都已斷訂咁...
孤仔開了一日就被秒殺!
我都係一見佢fb話開訂,便馬上趕去分店才訂到!
小嘉 09:26 PM 12-07-16
孤仔開左之後唔係話要退訂咩?
Dangerous-boy 09:55 PM 12-07-16
作者: 小嘉:
孤仔開左之後唔係話要退訂咩?
那天開訂後不久就在FB話未搞清楚是通販還是魂限,所以要截訂,但在截訂之前落了訂的就照落訂。
之後唔夠一個鐘弄清楚了,又再在FB話開始收訂,但好快就被訂爆了!
不過都唔夠隻再版EX雙子勁,一開就被秒殺!
STAN 07:32 AM 12-08-16
作者: Dangerous-boy:
孤仔開了一日就被秒殺!
我都係一見佢fb話開訂,便馬上趕去分店才訂到!
慘情,個日岩岩出發去旅行
Dangerous-boy 08:30 PM 12-11-16
慘情,個日岩岩出發去旅行
剛剛見米青FB說開訂
STAN 10:05 PM 12-11-16
剛剛見米青FB說開訂
咁岩聽日約左睇戲食飯
真係命運?
Dangerous-boy 10:39 PM 12-11-16
咁岩聽日約左睇戲食飯
真係命運?
孤仔也再開訂,定價比之前低咗,可在FB上訂。
但問題是你都要有時去銀行入錢
STAN 10:47 PM 12-11-16
孤仔也再開訂,定價比之前低咗,可在FB上訂。
但問題是你都要有時去銀行入錢
THX
FACEBOOK PM左
Dangerous-boy 07:51 PM 12-12-16

SAINT CLOTH MYTH EX PHOENIX IKKI 【NEW BRONZE CLOTH】~GOLDEN LIMITED
價格: HK$ 600.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100005351/

SAINT CLOTH MYTH EX PEGASUS SEIYA 【NEW BRONZE CLOTH】~GOLDEN LIMITED
價格: HK$ 600.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100005352/
tony168 09:49 PM 01-08-17
請問再版EX雙子仲有邊度可以預訂?
Led Mirage 11:08 PM 01-08-17
EX雙子全港有開都係秒殺
Dangerous-boy 05:47 PM 01-11-17
「魂ネイションズ10周年」記念 特別販売開催! 買い逃したあのアイテムを手に入れるチャンス!
Dangerous-boy 08:03 PM 01-25-17

Dangerous-boy 10:44 PM 01-27-17

Saint Cloth Myth BALRON RUNE
價格: HK$ 675.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100005855/

Saint Cloth Myth BALRON RUNE Complete Set
價格: HK$ 1,045.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100005856/
神龍 10:48 PM 01-27-17
有得揀要唔要檯
幾時咁好人嘅
david 05:54 AM 02-18-17
張枱好貴...
Dangerous-boy 02:30 PM 02-24-17
[聖闘士星矢 黄金魂] 轟け!俺の小宇宙よ!「赤い衝撃」スコーピオンミロが、神聖衣を纏ってついに登場!
神龍 01:41 AM 02-25-17
呢個勢, 童虎守尾門
skyED 10:56 AM 03-06-17
天蠍真係好醜, 都唔知佢對鈀想點
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面