Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-13-13, 03:08 AM   #251
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
唔係有R8 LMS ultra, R18 ultra, Huayra....等新車
我都唔會買
仲有X2014a

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 03:20 AM   #252
leo1988
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2011
請問...

今期GZONE個GT6攻略教人點刪除遊戲patch洗錢,短時間賺2000萬

其實應唔應該用?如果用左,我怕俾官方鎖或者算帳,始終呢集GAME錢有得用真錢課金買,如果容許洗錢就好似同官方本身有利益衝突咁...

大家會唔會用呢個方法?
leo1988 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 04:11 AM   #253
ALEX CHOW
AUDI SPORT

Renault Megane Trophy V6 11'

少女時代,
F1 2024討論區
舊 12-13-13, 11:07 AM   #254
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
請問點樣才開放Seasonal Event?

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 11:11 AM   #255
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
尋晚訓之前第一次玩ONLINE SEASONAL EVENT,玩左果四場(其中一場係M4)
果堆金盃需求時間就算依足提示線做的話真係剛剛金到
自己當然同最快記錄有好大差距…
不過最緊要金到,拎左M4

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 11:11 AM   #256
backtomac

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: leo1988 查看文章
請問...

今期GZONE個GT6攻略教人點刪除遊戲patch洗錢,短時間賺2000萬

其實應唔應該用?如果用左,我怕俾官方鎖或者算帳,始終呢集GAME錢有得用真錢課金買,如果容許洗錢就好似同官方本身有利益衝突咁...

大家會唔會用呢個方法?
上Twitter直接問山內一典好D Wor...
backtomac 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 12:31 PM   #257
oooCaitSithooo
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
PSN  IDoooCaitSithooo
成個星期先發現有野唔見左

我宜家先發覺有條賽道5有6冇左,TopGeatTestTrack-..-
oooCaitSithooo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 12:35 PM   #258

引用:
作者: leo1988 查看文章
請問...

大家會唔會用呢個方法?
鎖到夠,project cars出左GT6同PS3都隨時會收埋
oooCaitSithooo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 12:50 PM   #259

引用:
作者: Viper II 查看文章
community封左
online search無改過
勁多standard car
屈你買credit
frame rate drops
photo mode少左場

山內你呢幾年攪乜Q#
山內去左賽車,感覺上GT6既然可以用1。2G既容量改咁多野,
為何出GT6,出左又咁多Bug,仲改到好明顯既吸水Cri,
你要我比幾百蚊update做GT5 ver.3.0我反而Ok,
山內好似以為真係冇廠可以出一隻比得上GT既家用機racing game.
舊 12-13-13, 01:26 PM   #260
RPG
食左飯未呀?

註冊日期: Sep 2002
係唔係我個電視有事,定係SET錯野?點解D畫面有時光有時暗,尤其係D夜間賽同車內視點.
但玩GT5又唔無事!?
RPG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 02:05 PM   #261
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
因為佢d 光源處理唔同左, 應該唔關機事

舊 12-13-13, 02:29 PM   #262
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
佢試下ban
我即刻去抬部xbox one同forza返屋企

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 03:20 PM   #263
backtomac

引用:
作者: oooCaitSithooo 查看文章
鎖到夠,project cars出左GT6同PS3都隨時會收埋
喂大佬,我仲要玩架!
舊 12-13-13, 03:22 PM   #264
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
Ban 我諗又唔會ge , 如果唔係歐美果邊暴動都似
呢鋪佢地自己捉蟲 , 怪就怪佢地自己唔小心
連個天都睇唔過眼GT 課金
人課佢課 , ¥5000 買Cr . 都爆唔到錢,邊講得通?
重要手脚慢到而家都未fix

舊 12-13-13, 03:32 PM   #265
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

第一眼睇到d 課金$
佢真係會唔會大想頭左d
佢學NFS 甘買車解鎖我都覺得好D , 幾十蚊一部
但成¥5000 / $380 成隻game ge 價錢都買唔到一部game內虛擬ge最貴車
我只能夠說一句低能

舊 12-13-13, 04:42 PM   #266

Thumbs up

引用:
作者: backtomac 查看文章
喂大佬,我仲要玩架!
之前重以為你轉左GAME.其實放心啦,PD大不了回收重發,又唔係第一次.PD大不了回收重發,又唔係第一次.因為很重要所以說二次.再講,我買完2000000或以上既所有車之後重買左30部紅牛,咩都夠喇呱.不過佢玩CRI真係玩得太過火,$380買唔到一部車,痴線.

此篇文章於 12-13-13 04:51 PM 被 oooCaitSithooo 編輯。
舊 12-13-13, 04:46 PM   #267

引用:
作者: Viper II 查看文章
佢試下ban
我即刻去抬部xbox one同forza返屋企
XBOX ONE就冇咩興趣,最多玩番I RACING.
GT6要玩得安全唔彈GAME要SET 720P,真係有冇攪錯.

此篇文章於 12-13-13 04:54 PM 被 oooCaitSithooo 編輯。
舊 12-13-13, 04:59 PM   #268
backtomac

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
Ban 我諗又唔會ge , 如果唔係歐美果邊暴動都似
呢鋪佢地自己捉蟲 , 怪就怪佢地自己唔小心
連個天都睇唔過眼GT 課金
人課佢課 , ¥5000 買Cr . 都爆唔到錢,邊講得通?
重要手脚慢到而家都未fix
可能係限時特供,好似d手機app咁限時免費豪比你,手快有,手慢冇.
上次copy car bug都係咁上下,比幾日大家”還車”,笑死
舊 12-13-13, 05:18 PM   #269
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

引用:
作者: backtomac 查看文章
可能係限時特供,好似d手機app咁限時免費豪比你,手快有,手慢冇.
上次copy car bug都係咁上下,比幾日大家”還車”,笑死
我都記得係,果時我甘岩借左部FORMULA GT 比人, 哈哈,一去無回頭

山內叔叔 d 更新速度可唔可以快少少
Community, B spec , GPS , Cell Photo app etc 未出game 時就講到跨啦啦
而家又要慢慢掉出黎
一陣有d 又好似Replay upload Youtube 甘鬼隱左
講講真係火滾

舊 12-13-13, 05:24 PM   #270
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
我宜家先發覺有條賽道5有6冇左,TopGeatTestTrack-..-
俾微軟高價買左

引用:
GT6要玩得安全唔彈GAME要SET 720P,真係有冇攪錯.
我set 1080i都冇試過彈GAME喎

少女時代,
F1 2024討論區
舊 12-13-13, 05:44 PM   #271

引用:
作者: HONDA 查看文章
俾微軟高價買左

我set 1080i都冇試過彈GAME喎
我一用1080就一定要關機一次,再開game先冇事,換左harddisk既問題呱
話時話,有冇one mark car約賽,我重重新適應緊GT d ffb

此篇文章於 12-13-13 05:49 PM 被 oooCaitSithooo 編輯。
舊 12-13-13, 08:30 PM   #272
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
打到IB就覺得如果唔係靠DLC 車/錢,要打上去都有難度

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 08:45 PM   #273
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
話時話,有冇one mark car約賽,我重重新適應緊GT d ffb
星期日晚整場 Lotus GAF Cup 好無

引用:
之前重以為你轉左GAME.其實放心啦,PD大不了回收重發,又唔係第一次.PD大不了回收重發,又唔係第一次.因為很重要所以說二次.再講,我買完2000000或以上既所有車之後重買左30部紅牛,咩都夠喇呱.不過佢玩CRI真係玩得太過火,$380買唔到一部車,痴線.
學左EA 隻 Real Racing 3 嘛
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 08:56 PM   #274
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
太睇少EA

For instance, the Koenigsegg Agera R costs 800 gold,” Kotaku’s review stated. “1,000 gold costs $99.99 in the in-app store.

飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-13, 09:19 PM   #275
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

PD 要¥15000 / HKD11XX 先買到部XJ13

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] [PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務 安安 電視遊戲討論版 1000 01-31-24 07:01 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.17【技術心得研究所討論區】DLC 可以再install TCS_disable 攻略及心得交流區 860 07-22-14 12:35 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.09【技術心得研究所討論區②】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1003 01-15-13 12:50 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.05【技術心得研究所討論區】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1012 03-25-12 02:57 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM

現在的時間是 10:13 AM

手機版 | APP版