Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-13, 12:18 PM   #1426
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
引用:
作者: Alpha 查看文章
打機啫,咁健康娛樂,又唔係叫雞, 恕我直言,你太座思想似乎太過守舊
順便買幾隻演唱會BR 話睇可以睇戲咪得囉
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:19 PM   #1427
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Alpha 查看文章
打機啫,咁健康娛樂,又唔係叫雞, 恕我直言,你太座思想似乎太過守舊
同老婆講「你想我拎啲去玩女人定玩機?」
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:20 PM   #1428
wachtso
Junior Member

註冊日期: May 2012
藍店已訂3380,問咗到時再買隻game,多一年保用。

我落咗一半cash 訂
wachtso 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:21 PM   #1429
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
雖然買到好開心,但點解今次會咁冷清?
上次psv勁好多喎
都無game出

2014年結果未一樣玩返ps3隻gundam vs

舊 11-08-13, 12:22 PM   #1430
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
琴晚同左太太申報了
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:23 PM   #1431
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: tylau 查看文章
琴晚同左太太申報了
你地搞到我好驚結婚

舊 11-08-13, 12:24 PM   #1432
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: ist 查看文章
都無game出

2014年結果未一樣玩返ps3隻gundam vs
Agree,近幾年d機真係可以過半年以上先買,分分鐘部成年都係玩緊一隻game only

舊 11-08-13, 12:25 PM   #1433
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
你地搞到我好驚結婚
我家"女皇"而家都無乜點嘈我打機。
反而兩個"公主"就話成日打機。
第日識男仔都要佢唔打機喎。。。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:26 PM   #1434
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
HMV online 訂左 KillZone Set , 方便取機
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:26 PM   #1435
egruocs

註冊日期: Mar 2008
HMV 個網killzone 版無哂喇
egruocs 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:26 PM   #1436
kamkw
Insane Gamer

註冊日期: May 2009
去左荔枝角aeon訂左killzone套裝了

只有無雙同killzone套裝揀
每套得11部
kamkw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:26 PM   #1437
littlesweet

註冊日期: Nov 2006
引用:
琴晚同左太太申報了
我本來叫埋老婆幫手登記
佢答案係, 可唔可以用手機登ga......
littlesweet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:27 PM   #1438
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
未試過奶野就話
上次朋友psv訂hmv
第一日,無機
第二日,有機拿,不過無game
第三日,去拿game
當然你可以話係個別例子,如果hmv向我屋企 留下我可能都會去訂

舊 11-08-13, 12:28 PM   #1439
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
手機開唔到hmv account…

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:30 PM   #1440
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
屯門藍色絃點先肯開架

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:32 PM   #1441
LKC

引用:
講真,無必要吾好去藍店或hmv訂好d
原因
hmv買ac4無多一年保,個一年保值 $398
SONY野,首批易壞係人都知,多一年保好重要
藍店已確定可以取貨時
加錢買一款當時有的指定PS4行貨遊戲
亦可以多一年免費保用~

引用:
藍店,試過新game正日出,通街有他都無得賣,
今次賣機0甘大獲未必信得過,好大機會吾夠貨分

所以都係上網訂,到時去旺角sony本店拿安全d
這情況是因為不是「訊源」代理的遊戲
藍店都未必可以最早有,亦未必有預訂

但如是「訊源」代理的遊戲/產品
藍店一定是最多貨及最早有

*「訊源」為PS產品的銷售代理
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:34 PM   #1442
小晶晶
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
荃灣藍豐店已訂
乜人都冇...
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:37 PM   #1443
LKC

引用:
雖然買到好開心,但點解今次會咁冷清?
上次psv勁好多喎
上次好似係星期日,好早之前公佈當天預訂
今次是平日,而且是公佈後翌日預訂

不過我亦是喜歡今次的方式較多

LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:37 PM   #1444
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
今次佢係成set 連game 係入面
斷估 hmv 唔會存在有機無game 呢個情況
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:37 PM   #1445
tylau

引用:
作者: kamkw 查看文章
去左荔枝角aeon訂左killzone套裝了

只有無雙同killzone套裝揀
每套得11部
唓我屋企樓下

早知唔駛去咁遠
舊 11-08-13, 12:38 PM   #1446
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: LKC 查看文章
上次好似係星期日,好早之前公佈當天預訂
今次是平日,而且是公佈後翌日預訂

不過我亦是喜歡今次的方式較多

上次係星期六開訂

想問星光行訂機買Game有冇保養extend ??
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:39 PM   #1447
tylau

引用:
未試過奶野就話
上次朋友psv訂hmv
第一日,無機
第二日,有機拿,不過無game
第三日,去拿game
當然你可以話係個別例子,如果hmv向我屋企 留下我可能都會去訂
利申,上次psv首日hmv即取
舊 11-08-13, 12:39 PM   #1448
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
上次係星期六開訂

想問星光行訂機買Game有冇保養extend ??
話時話, 咁就兩年
舊 11-08-13, 12:40 PM   #1449
天下布武
安土之主

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDjiktin
XBox Live Gamertagjiktin
Sony 夠膽死仲唔開online booking
天下布武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 12:41 PM   #1450
Hello MiMi
Game Master

引用:
唓我屋企樓下

早知唔駛去咁遠
我禮拜一到日都會去德福
佢17 號有機拎
我連車都唔洗楂
放工順路拎埋
的士都唔洗搭

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 05:09 PM

手機版 | APP版