Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
aquarius 04:48 PM 09-12-18
愛上咗ace戰
搶晒D據點就主攻
做ace打低人就再留後主守..w
鳳熾魂 10:21 PM 09-12-18
狙吉custom終於可以用券換。55券
安安 01:41 PM 09-13-18
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=2165
https://bo2.ggame.jp/jp/items/
抽選配給ラインナップ更新のお知らせ
Kain 02:05 PM 09-13-18
頂,以為到20號都無新野
點知佢咁勤力
由手機版發出
aquarius 04:29 PM 09-13-18
其實有無可能出埋0083系列?
KENSNAKE 07:14 PM 09-13-18
FA係比較跑得快,但爆腳都係雷射大砲勁。

支援係西米露最勁。
DanielDaniel 08:13 PM 09-13-18
作者: KENSNAKE:

支援係西米露最勁。
新出有500 cost雷射大砲應該最勁
nomezero 09:01 PM 09-13-18
作者: DanielDaniel:
新出有500 cost雷射大砲應該最勁
cannon4係西米露同期
由手機版發出
鳳熾魂 12:07 AM 09-14-18
作者: KENSNAKE:

支援係西米露最勁。
FA高最好玩係三連槍停人但即OH
qwe 12:29 AM 09-14-18
咁有500嘅rx77同西米應該用邊部?
不過新沙漠西米真係一噴就走,只有exam追到
阿魚 12:53 AM 09-14-18
作者: qwe:
咁有500嘅rx77同西米應該用邊部?
不過新沙漠西米真係一噴就走,只有exam追到
細MAP 用赤鬼,
大MAP 用西米
Chris Redfield 05:26 AM 09-14-18
一大跳即中FA依部等左好耐既愛機,由戰絆開始已經好鐘意用佢(雖然香港街機o個陣冇得用佢只可以玩PSP頂住癮)
開始研究依部機先~
450cost已有佢同雷炮,我主玩支援
qwe 08:22 AM 09-14-18
作者: 阿魚:
細MAP 用赤鬼,
大MAP 用西米
但試過遺址場對面成日行埋一齊,然後一個散彈就中3-4部好爽
leolms 11:11 AM 09-14-18
想問下,是否全球都你用同一個伺服器的?
Gundam MK-2 11:20 AM 09-14-18
作者: leolms:
想問下,是否全球都你用同一個伺服器的?
Yes, should be
我用日帳但一樣會遇到唔少疑似香港人
另,佢今次港台日用同一個版本玩,隨時可改語言
上一代不同地區個game直頭分開版本

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
鳳熾魂 04:38 PM 09-14-18
作者: Gundam MK-2:
Yes, should be
我用日帳但一樣會遇到唔少疑似香港人
另,佢今次港台日用同一個版本玩,隨時可改語言
上一代不同地區個game直頭分開版本

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
所以上集個個都日版台服無人玩
鳳熾魂 08:05 PM 09-14-18
今日升埋B+但發覺B/B-班人都唔係太信得過
阿魚 09:26 PM 09-14-18
作者: 鳳熾魂:
今日升埋B+但發覺B/B-班人都唔係太信得過
改版前仲好D...
依家派分年代, 地雷總有個在你左右
鳳熾魂 09:41 PM 09-14-18
作者: 阿魚:
改版前仲好D...
依家派分年代, 地雷總有個在你左右
真係好危險有時打Rating唔想玩野但班人照四隻BD去打好鬼驚
傑少 10:35 PM 09-14-18
終於衝到上B+
結論係對住D地雷隊友炸基地係好重要
KENSNAKE 11:28 AM 09-15-18
有冇人遇過開頭打兩野之後成場唔面人但地圖又唔見號碼,完場又攞星星……
aquarius 01:14 PM 09-15-18
作者: 傑少:
終於衝到上B+
結論係對住D地雷隊友炸基地係好重要

大家裝完炸彈通常企邊個位?
KENSNAKE 01:40 PM 09-15-18
作者: aquarius:
早期企係柜後面,而家係唔企定。
傑少 09:06 PM 09-15-18
作者: aquarius:
我通常都飛返出去部運輸機尾尾翼上面,貼到最左或最右然後向下望,等有人飛入去3~4秒後我先飛入去射佢
阿魚 10:10 PM 09-15-18
依家既B 場多左唔少人汎用純豆。。。
前線無bz 都照用
地雷everywhere
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68  ... 最後

返回主題版面