Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
MultiPASS 11:09 AM 10-07-17
作者: 信長:
買左星露谷... 實質得簡體...
快D 出正式 牧場同動森
牧場有機會年底,動森就一定18年見。
益優格 01:48 PM 10-07-17
作者: MultiPASS:
牧場有機會年底,動森就一定18年見。
牧場物語有消息咩

唔計老翻果隻
由手機版發出
MultiPASS 06:36 PM 10-07-17
作者: 益優格:
牧場物語有消息咩

唔計老翻果隻
由手機版發出
之前Marvelous有提過日版(英文叫story of seasons)2017年預定,
不過2017年如果係計fisical year就去到2018年三月尾,所以要等進一步消息。
至於隻Light of hope...就算罷啦~
Rance 08:21 PM 10-07-17
http://www.4gamer.net/games/999/G999902/20171006024/
テーブルモードでも充電しながら遊べる!LANポートを搭載した「CYBER・LANポート付きドック(SWITCH用)」が12月下旬発売

內置LAN PORT又無散熱問題
暗黑騎士 01:20 AM 10-08-17
剛剛做機主,換遊戲係咪就咁按home鍵然後換就得,但見仲係playing, 點樣全完退出
11281984 01:53 AM 10-08-17
作者: 暗黑騎士:
剛剛做機主,換遊戲係咪就咁按home鍵然後換就得,但見仲係playing, 點樣全完退出
按X關閉遊戲再換
mrk 11:52 AM 10-08-17
作者: Rance:
http://www.4gamer.net/games/999/G999902/20171006024/
テーブルモードでも充電しながら遊べる!LANポートを搭載した「CYBER・LANポート付きドック(SWITCH用)」が12月下旬発売

正係正,不過個價錢都唔平喎!
MultiPASS 11:56 AM 10-08-17
作者: mrk:
Dock + integrate Lan 重有齊HDMI同USB輸出,
唔算貴嘞~
野良猫 12:19 PM 10-08-17
個轉插同diy座可以掉了
ROCAS 12:55 PM 10-08-17
有冇大大用過sh500?
neo2046 01:03 PM 10-08-17
作者: Rance:

Switch最強機座 可駁LAN線可充電
http://gameover.com.hk/?p=359517

作者: :
想玩得爽啲連線好啲又唔怕散熱問題,似乎都要花多少少錢。嚟緊就有呢個「CYBER・LANポート付きドック(SWITCH用)」推出,如果成日連線玩Switch遊戲,有佢就方便好多。首先可以插部機上去充電,開面設計散熱會好過原裝個dock,而且後面可以插LAN線,加埋有USB A插口 × 3 (USB2.0 × 2、USB3.0 × 1),應該好夠用。2017年12月下旬發售,連稅8,618円。

信長 02:58 PM 10-08-17
右面mon 面開始少少突起
應該唔係電池漲.. 好多時TABLET 打到十幾% ...
機背散熱都係偏右面,可能係原因
qwe 11:28 PM 10-08-17
作者: mrk:
某寶會係30日內出現代替品
不過都係驚呢類替代野的電源問題
半人馬-RigiL- 11:38 PM 10-08-17
作者: 信長:
右面mon 面開始少少突起
應該唔係電池漲.. 好多時TABLET 打到十幾% ...
機背散熱都係偏右面,可能係原因
咁大獲。。。
希望有保養受保啦。
由手機版發出
DevilElvis 01:51 AM 10-09-17
作者: 半人馬-RigiL-:
咁大獲。。。
希望有保養受保啦。
由手機版發出
照香港玩法,受保都係換機冇晒save
neo2046 10:51 AM 10-09-17
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1444814

UNREAL FEST EAST 2017 took place in Japan today,
and Yuji Horii said that the Switch version of Dragon Quest XI is developed
using Unreal Engine 4.15 (the PS4 version uses Unreal Engine 4.13)
kita 10:53 AM 10-09-17
個pro controller又壞左 (唔記得5月定6月果時換過一次)
今次係打打下MHXX,個D-PAD自動係咁按同一個方向... 聽日又要去換制
chrischun 03:17 PM 10-09-17
我呀妹無通知我就借曬我所有遊戲走,嚟次真係有機無GAME玩
lodoss 04:45 PM 10-09-17
作者: chrischun:
買DL game頂住先
野良猫 08:26 AM 10-10-17
作者: chrischun:
哩啲叫偷吧
暗黑騎士 12:05 PM 10-10-17
可唔可以用電腦USB同手制差電
lodoss 01:26 PM 10-10-17
作者: 暗黑騎士:
可唔可以用電腦USB同手制差電
應該得,不過差得慢d
enishi 09:40 PM 10-10-17
Xenoblade 2, Skyrim, Snipperclips Plus 中文版確定

rayho 12:33 AM 10-11-17
大鑊啦,D機上晒淘寶……
信長 01:01 AM 10-11-17
如果12月MK8 有中文.大堆新機主入坑
之後2018 online 收費
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88 138  ... 最後

返回主題版面