Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
sai00872003 03:28 PM 03-25-14
作者: GUSTAV:
好似話F DRIVE DOWN 值有改 我冇機會試到
無改,放心
忍者 03:30 PM 03-25-14
認真ga 見到唔識用我都當佢廚ga 啦 鬼叫佢用新安洲咩

但係新手問應該用咩 我次次都答新安洲ga
打完睇REPLAY,望住對面隻新安J擺明係唔識打但係佢事旦碌兩粒AB過黎都係要食一粒爆風
O個下我除左大叫對面係廚機之外我重可以講咩???
GUSTAV 03:30 PM 03-25-14
作者: sai00872003:
無改,放心
真係淨改時間咁天才?
GUSTAV 03:31 PM 03-25-14
作者: 忍者:
打完睇REPLAY,望住對面隻新安J擺明係唔識打但係佢事旦碌兩粒AB過黎都係要食一粒爆風
其實...我3歲時已經鐘意面具佬同D紅色既野
GUSTAV 03:37 PM 03-25-14
FS共にコスト依存で時間短縮

Fは格闘が目に見えて伸びなくなった。さらにブースト消費増加
Sはブースト消費低下
Paptimus 03:44 PM 03-25-14
作者: Blur:
調轉講

fb用master fing上銀牌

mb就成為神

GUSTAV 04:00 PM 03-25-14
作者: Paptimus:
你出黎用新安J多既
sai00872003 04:18 PM 03-25-14
作者: 忍者:
萬能機嘛

真係淨改時間咁天才?
應該有下修dam 不過cpu戰唔知實數
GUSTAV 04:21 PM 03-25-14
作者: sai00872003:
萬能機嘛

應該有下修dam 不過cpu戰唔知實數
新安洲係全能機 唔係萬能機 唔好攪錯
leo1988 04:40 PM 03-25-14
聽聞mb落得場打既人,打fb都係佐級7割以上

我呢隻玩fb既5割中尉水魚,其實唔應該落場玩節省8蚊會比較好?
T.K. 04:42 PM 03-25-14
Fb佐級,去返exvs都唔知上唔上到大尉
廢人 04:43 PM 03-25-14
Fb 4割 mb4割
由手機版發出
HakiK 04:45 PM 03-25-14
家用版FB shuffle rank真係唔算難升, 佐級比d心機就升到, 但係見到有唔少升左上去出去team rank 係無2v2既概念
team rank佐級既就真係要避開下XD
HakiK 04:47 PM 03-25-14
-dele
クラウド 04:49 PM 03-25-14
SHUFFLE 啱啱打無耐中尉2星
TEAM就一早大尉
I am fish
Chitose1987 04:51 PM 03-25-14
FB 4成中尉/
由手機版發出
zzzdx 04:58 PM 03-25-14
作者: leo1988:
聽聞mb落得場打既人,打fb都係佐級7割以上

我呢隻玩fb既5割中尉水魚,其實唔應該落場玩節省8蚊會比較好?
我雖然中佐不過都係得5割,咁我都唔應該落場

作者: T.K.:
Fb佐級,去返exvs都唔知上唔上到大尉
我兩代都係中佐

master除左FB唔勁之外, 集集都勁
FB master都唔差嫁
VICT 05:01 PM 03-25-14
作者: 魔靈娘:
買部ps3+game+大制都2千幾
打300場街機都係2400

打夠300場點都變中手啦
300場中手....
我exvs成萬場都係被呢度d神人sm的份...
由手機版發出
GUSTAV 05:02 PM 03-25-14
最廢係NEXT 隻MASTER 下化?
sugihara 05:04 PM 03-25-14
你當我呢個keroro流架?
Paptimus 05:15 PM 03-25-14
最廢係NEXT 隻MASTER 下化?
GVGN果隻2000機S級機wor
GUSTAV 05:17 PM 03-25-14
GVGN果隻2000機S級機wor
當年最終RANKING S級得一部 叫GUNDAM GA渣WOW
阿fei 05:22 PM 03-25-14
昨晚好似同G SIR 同一位大大打過? 係北角。 :"D 我main IJ 果個
GUSTAV 05:25 PM 03-25-14
作者: 阿fei:
昨晚好似同G SIR 同一位大大打過? 係北角。 :"D 我main IJ 果個
你地真係唔覺北角DELAY 得好勁
仲要.....一邊DELAY大一邊DELAY 細?
クラウド 05:27 PM 03-25-14
作者: 阿fei:
我id係大京
你psn friend list都有我w
yukinorisa
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面