Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
GUSTAV 03:10 PM 03-24-14
作者: kowloon:
今日開始 各機鋪時間可以隨便改
YES. XD 有成果了
幾時到可以改DAMAGE
sai00872003 03:12 PM 03-24-14
今日開始 各機鋪時間可以隨便改
YES. XD 有成果了
好消息
kowloon 03:29 PM 03-24-14
作者: GUSTAV:
幾時到可以改DAMAGE
今日收到既係。除左價錢,其他都可以更改,不過要講返比代理聽set左乜。
但係間間改法唔同所以答唔到你。
GUSTAV 03:31 PM 03-24-14
今日收到既係。除左價錢,其他都可以更改,不過要講返比代理聽set左乜。
這個太好了
Thaws 03:37 PM 03-24-14
期待DMG4 150 GOGOGO
由手機版發出
美堂蠻 03:52 PM 03-24-14
作者: Thaws:
由手機版發出
OH MY GOD
神風@AMD 03:52 PM 03-24-14
作者: Thaws:
由手機版發出
dmg 4 120秒極限場
咁先不負突破極限之名
gun2506 03:56 PM 03-24-14
DMG 1 120秒才厲害...

每局4名起身確定...
怪盜小G 04:01 PM 03-24-14
作者: gun2506:
DMG 1 120秒才厲害...

每局4名起身確定...
4部師父咩無問題囉
lolikaze 04:08 PM 03-24-14
大家好
我係荃灣打開既
IC : 新堂サトシ@パズドラ

用開delta plus

有由第一代VS玩到而家, 不過今次佢咁SET法一樣係嚇走曬D新手....
希望佢某幾間大店會學日本咁開CPU優先Line...
我唔想下一代因為佢唔多人玩而唔入
GN00508771 04:32 PM 03-24-14
一陣有鋪改DMG4以上就好睇
kamkam 05:20 PM 03-24-14
你地改幾多?日本機鋪好多都240秒以上 dam2 ,同埋可唔可以叫代理統一210or240秒 dam2呢?thx
HakiK 05:45 PM 03-24-14
實在大好消息,又可以對mb重燃返希望
180秒 dam 2已經唔錯,不求210秒或以上了,
睇下黎緊幾日機鋪既setting走勢
由手機版發出
Thaws 06:03 PM 03-24-14
210 dmg2啦
日本點set你點set就無死ga la
由手機版發出
dan 07:08 PM 03-24-14
有咩資料放頭POST可以幫手
又或者響 街機心得交流討論區 開一個講
latfh2002 07:30 PM 03-24-14
岩岩試玩2局.....(筌灣金星...)SET 150秒完全不夠玩....
第1局玩武士...玩到手很累....
第2局玩天意....(2500)....完全不憧玩加給人拿S機問候...(新安+UC2號)....
mario0606 07:47 PM 03-24-14
頭先返沙田想拍張卡SAVE左間機鋪打左鋪
見到有人叫szetomario
魔靈娘 08:20 PM 03-24-14
GooD GooD!
聽日打機沖1500 貢獻先!
kowloon 09:14 PM 03-24-14
龍威DMG 3. Vs180/CPU 180. Team hold (set完)
星仔~* 09:17 PM 03-24-14
唔改dmg2?
kamkam 09:20 PM 03-24-14
龍威DMG 3. Vs180/CPU 180. Team hold (set完)
希望改dmg2唔該,因為大部份有打開既人都中意dmg2 210的,如果你改我幫你賣廣告又點話@@
GN00508771 09:22 PM 03-24-14
作者: dan:
有咩資料放頭POST可以幫手
又或者響 街機心得交流討論區 開一個講
暫時有呢d..

1.觀廣, 5.鑽石山荷里活GZ, 13.沙田娛樂城沙龍
4機 1line Team Free

10.荃灣金禾
4機 1line Team 固定

4.荃灣新之城金星
8機 1line Team shuffle

2. 康寧4機1line team free 150秒
mario0606 09:37 PM 03-24-14

CardGameDan 09:40 PM 03-24-14
作者: GN00508771:
暫時有呢d..

1.觀廣, 5.鑽石山荷里活GZ, 13.沙田娛樂城沙龍
4機 1line Team Free

10.荃灣金禾
4機 1line Team 固定

4.荃灣新之城金星
8機 1line Team shuffle

2. 康寧4機1line team free 150秒
8.長沙灣活力城
4機 1line Team Free 150秒
kowloon 09:59 PM 03-24-14
作者: kamkam:
希望改dmg2唔該,因為大部份有打開既人都中意dmg2 210的,如果你改我幫你賣廣告又點話@@
210 應該無邊間會較
DMG2 要睇定d 因為今日去左幾間試機都係DMG 3. 活力城(荃金
因為我都係玩家,今日先比上面車完,你打高達梗係想dmg2啦。(我無聲出=_=
我會反映大家既意願

其實龍威仲有無制慢呢個問題? 今日街客表示正常
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面