Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-29-17, 06:40 PM   #151
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
知唔知邊間game鋪仲有非炒價嘅MHXX限定Switch賣?硬食兩三隻game都冇問題當部行機$2520一部,食包埋MHXX嗰4隻game,齊頭賣$4000係可接受範圍
pm左你,你睇睇啦
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 07:37 PM   #152
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: rinxlun 查看文章
pm左你,你睇睇啦
睇完,限定機唔食game係炒價確定,pass
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-17, 09:08 PM   #153
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
睇完,限定機唔食game係炒價確定,pass
咁希望你搵到唔駛食GAME又唔係炒價既舖啦
舊 08-30-17, 09:31 AM   #154
Eking

註冊日期: Feb 2006
幻想永遠是美麗的

舊 08-30-17, 11:38 AM   #155
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: Eking 查看文章
幻想永遠是美麗的
妄想
舊 08-30-17, 12:53 PM   #156
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: rinxlun 查看文章
妄想
依家開始我日日都有嘢忙,一定帶唔到你升HR+打料清任,就算你白撞入我房都會即刻送客留位,你自求多福 m9

此篇文章於 08-30-17 12:56 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 08-30-17, 02:02 PM   #157
Eking

...接受唔到現實做法? XD

舊 08-30-17, 02:41 PM   #158
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
依家開始我日日都有嘢忙,一定帶唔到你升HR+打料清任,就算你白撞入我房都會即刻送客留位,你自求多福 m9
放心啦,我搵到朋友一齊打喇

不過你都唔好睇到自己咁大,咩送客留位?? 搞笑

希望你搵到正價加唔駛食game既舖比你出機
不過都係妄想架喇

引用:
...接受唔到現實做法? XD
好多野都唔係自己控制到既……

此篇文章於 08-30-17 02:49 PM 被 lunn 編輯。
舊 08-30-17, 03:02 PM   #159
Eking

如果係唔買限定機都重有D機

舊 08-30-17, 03:05 PM   #160
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
如果係唔買限定機都重有D機
其實如果一心要諗買住限定機,晨早就應該要去訂
依家先去搵,炒價已經係無可避免,最多都係搵間炒得無咁緊要既黎買
想用正價買限定機,話佢係妄想已經好比面佢

但人地唔接受事實,要玩小氣,咪由佢囉

此篇文章於 08-30-17 03:20 PM 被 lunn 編輯。
舊 08-30-17, 05:05 PM   #161
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
依家一晚都清到幾個非key任,進度都算理想

玩玩下勇太轉咗去勇叉斧,時間上比勇太仲快
試過暈怪後繼續追頭嚟爆
爆到佢起身再食多三連爆又暈過

此篇文章於 08-30-17 05:08 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 05:53 PM   #162
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
引用:
作者: 野良猫 查看文章
依家一晚都清到幾個非key任,進度都算理想

玩玩下勇太轉咗去勇叉斧,時間上比勇太仲快
試過暈怪後繼續追頭嚟爆
爆到佢起身再食多三連爆又暈過
有冇咁過份... 用槌都做唔到咁喎...
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 06:13 PM   #163
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: blackpighk 查看文章
有冇咁過份... 用槌都做唔到咁喎...
五個瓶可以爆十三次,鎚哩啲邊做到
同埋我有食貓飯ko術

亦都試過五個瓶爆死一隻藍跳
應該半分鐘時間都冇
鎌蟹裝+120攻叉斧

此篇文章於 08-30-17 06:16 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 07:13 PM   #164
滅龍士
MHWs↓

3:13:59我打角龍

此篇文章於 08-30-17 09:59 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 08-31-17, 12:13 PM   #165
滅龍士
MHWs↓

終於超特全清變紅皇冠
舊 09-01-17, 09:08 AM   #166
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
想問一下,新手玩,而家HR3,村任下位4星,其實有乜片手、太刀、雙刀同弓值得可以玩?
而家劍裝就用全紅蛙裝,咁弓裝有乜推介?
Thanks

Sent from my iPhone using Gaforum
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 11:57 AM   #167
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: sunhikari 查看文章
想問一下,新手玩,而家HR3,村任下位4星,其實有乜片手、太刀、雙刀同弓值得可以玩?
而家劍裝就用全紅蛙裝,咁弓裝有乜推介?
Thanks
最高防190 Rare3Gunner防有:天迴(無傷+通常彈強化)、鋼龍(重擊+耐暑)、炎王(炎熱適應+偷盜無效)、霞龍(耳栓+風壓小無效)、骸龍(逆上+逆境)呢5套

今晚你有時間可以開房帶你升HR
舊 09-01-17, 11:58 AM   #168
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
最高防190 Rare3Gunner防有:天迴(無傷+通常彈強化)、鋼龍(重擊+耐暑)、炎王(炎熱適應+偷盜無效)、霞龍(耳栓+風壓小無效)、骸龍(逆上+逆境)呢5套

今晚你有時間可以開房帶你升HR
今晚有呀,但最快都要9點打後就是了

到時再開POST開房
舊 09-01-17, 08:15 PM   #169
滅龍士
MHWs↓

引用:
今晚有呀,但最快都要9點打後就是了到時再開POST開房
http://live.nicovideo.jp/watch/lv305744889?ref=grel
Live緊,睇完再開房
舊 09-01-17, 08:44 PM   #170
sunhikari
Crazy Gamer

引用:

Ok,等你

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 09-01-17, 10:44 PM   #171
滅龍士
MHWs↓

引用:
Ok,等你
房已開,入得/
51-7329-2095-1504,密碼0901
集中幫sunhikari升HR打料捉怪場,由sunhikari接任
Key任睇呢條Link http://wiki.mhxg.org/data/2987.html

sunhikari,捉得怪我會俾signal你同打句定型文話「捕獲可能」,記得收武

打到00:00收房
舊 09-01-17, 10:48 PM   #172
sunhikari
Crazy Gamer

Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.2

引用:
房已開,入得/

51-7329-2095-1504,密碼0901

集中幫sunhikari升HR打料捉怪場,由sunhikari接任

Key任睇呢條Link http://wiki.mhxg.org/data/2987.html

sunhikari,捉得怪我會俾signal你同打句定型文話「捕獲可能」,記得收武

打到00:00收房

打左幾次房no都話搵唔到⋯⋯

修正,應該係睇錯(汗

舊 09-01-17, 10:53 PM   #173
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
想問下點樣先可以快速有多D素材玉
太耐冇玩真係唔記得哂

P.S. 村3星中

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 10:58 PM   #174
滅龍士
MHWs↓

引用:
打左幾次房no都話搵唔到⋯⋯
修正,應該係睇錯(汗
Sor,頭先開錯G級房先重開換房no.
舊 09-01-17, 11:37 PM   #175
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
想問下點樣先可以快速有多D素材玉
太耐冇玩真係唔記得哂

P.S. 村3星中
有時貓村加邊隻貓可以換
如果唔係只有調合

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.1 滅龍士 攻略及心得交流區 1002 08-12-17 12:53 PM
[PSP] Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售] 滅龍士 手提遊戲機討論版 688 06-10-14 07:57 PM
Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇 cknjoshua 攻略及心得交流區 1135 03-19-13 10:51 AM
[PSP] Monster Hunter Portable 3rd - Vol.6 ist 手提遊戲機討論版 1179 03-10-12 02:02 PM
青文官方攻略本 - MONSTER HUNTER KIM 電視遊戲討論版 16 08-20-04 02:43 PM

現在的時間是 02:32 AM

手機版 | APP版