Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-24-11, 01:58 PM   #551
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
下回預告:魔王最後的夢
袁方死得?

舊 09-25-11, 11:47 AM   #552
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
第三五零回:

估唔到袁軍有餘力入許昌, 呼, 放料話陽武失火捭五萬袁軍嘅, 可能係四奇本人~

果然二公子下一個對手係三奇。乜樓上講到人地嚮部嘢到死咗咁~~~

下一冊講明北方崩潰, 袁大師兄唔死都要敗走遼東, 掛?

舊 09-25-11, 02:29 PM   #553
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
今回,二公子看來準備好ko老四了
引用:
作者: Asurada 查看文章
下回預告:魔王最後的夢
袁方死得?
應該潛水好耐先再出返場!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 02:31 PM   #554
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
第三五零回:

估唔到袁軍有餘力入許昌, 呼, 放料話陽武失火捭五萬袁軍嘅, 可能係四奇本人~

果然二公子下一個對手係三奇。乜樓上講到人地嚮部嘢到死咗咁~~~

下一冊講明北方崩潰, 袁大師兄唔死都要敗走遼東, 掛?
郭嘉係老四
老三係賈詡

至於死左咁, 遲早問題嘛
火鳳有歷史之壁

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 03:54 PM   #555
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 闇影風 查看文章
郭嘉係老四
老三係賈詡

至於死左咁, 遲早問題嘛
火鳳有歷史之壁
Sorry, 成日將呢兩位調亂~

問題係幾時, 四死要死, 都應該等到攪掂烏桓左右到。

舊 09-25-11, 04:00 PM   #556
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
Sorry, 成日將呢兩位調亂~

問題係幾時, 四死要死, 都應該等到攪掂烏桓左右到。
袁家2,3子死應該就差唔多

舊 10-06-11, 08:52 PM   #557
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
袁方上路了...
今回好好睇..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-11, 11:17 PM   #558
Asurada
機動六課的一等空尉

今回好正
估唔到楊清就係楊修,
咁楊清係郭老四的人,所以楊清之死都好大機會係二公子的局~
陳某真係好野

舊 10-07-11, 01:20 AM   #559
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
竟然係楊修

舊 10-07-11, 01:33 AM   #560
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
今回
竟然係楊修..............
不過佢個樣唔似會耍小聰明

最後一張無o左屍體...
會唔會走甩o左呀...
雖然我唔想佢走甩

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 02:50 AM   #561
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
曹植都未七步成詩呢位袁先生已經識諗本是同根生,果真奇才....

舊 10-07-11, 08:27 AM   #562
Sar8
The One

出得同個死左既女攬埋一齊
應該要做第一個死既八奇

意外地容易....因為打燒糧果段其實袁方都冇輸...
最後一野陽武大火就比人暗殺成功
袁紹知道袁方死左出埋最後一擊應該都魂歸

舊 10-07-11, 09:18 AM   #563
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
袁方個幕,令我想起之前呂布個幕!
生要見人,死要見屍!
我相信袁方死不去,等待將來他再次出場!
今回有太多驚喜,到底袁方係覺悟了還是?
小茶終於有d樣睇下xd

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 01:40 PM   #564
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: mark20hk 查看文章
袁方個幕,令我想起之前呂布個幕!
生要見人,死要見屍!
我相信袁方死不去,等待將來他再次出場!
今回有太多驚喜,到底袁方係覺悟了還是?
小茶終於有d樣睇下xd
我買~袁方=張魯~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-11, 01:55 PM   #565
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
未死的吧
典韋當年插到成身都係茅都無事
佢中得一枝邊有咁易死

舊 10-09-11, 05:34 PM   #566
肉羊哩咖
griffin611

袁大師兄咁就領當?唔信唔信,無可能嘅,咁遼東點呀?左慈仲唔做嘢?~~~~

知道個傳人無咗,袁大叔實噴血死都得喇。(始終接受唔到大師兄面對小強就咁弱,而家就噏到咁英)

小茶姑娘得嗰半個樣,陳某真係吖。

此篇文章於 10-09-11 05:38 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 05:38 PM   #567
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我買~袁方=張魯~
好多集之前水鏡同華陀講開,張魯已經嚮漢中札根,咁好難係同一條友嚟噃。

舊 10-09-11, 10:29 PM   #568
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
好多集之前水鏡同華陀講開,張魯已經嚮漢中札根,咁好難係同一條友嚟噃。
有咩~!?完全唔記得~
袁方未死既~係用乜野名再出場o者~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-11, 11:08 PM   #569
Sar8
The One

我覺得袁方堅死
連隻鬼都睇到來接佢...
以袁方死來配合返袁家既衰落都OK,官渡後反正袁家都係被曹家追斬....
玩埋演義劇情就可以出多野十面埋伏送袁紹一程

張魯應該冇可能,八怪其中一個好似係張魯

此篇文章於 10-10-11 01:48 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-11, 01:40 AM   #570
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
生要見人,死要見屍
咁算唔算見左

我都好唔捨得袁大師兄,
但陳某似有心要佢係人生最高峰死.......後記都出埋

不過陳某捨得死一個養左1x年既原創要角
好野

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-11, 08:31 AM   #571
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
有咩~!?完全唔記得~
袁方未死既~係用乜野名再出場o者~
係卅三期, 在下都記錯, 水鏡同六七奇分折太平道東山再起, 有提過漢中會成政權, 但無提過張魯個名 -- 但係之後曹操收咗張魯之後, 阿張生好食好住過埋下半世, 一唔似袁大師兄咁有野心嘅性格, 二咁嫌好似太便宜咗佢啫~

舊 10-23-11, 10:28 AM   #572
肉羊哩咖
griffin611

今次真係多個香爐多隻鬼~張郃被屈焗投降原來唔係四奇主意嚟。

此篇文章於 10-24-11 09:08 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 06:22 PM   #573
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
今次真係多個香爐多隻鬼~張郃被屈焗投降原來唔係三奇主意嚟。
殺大師兄都係楊修的主意

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 06:53 PM   #574
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
噢撈,唔通郭嘉係俾楊修害死,後來曹操發現左,所以借雞肋一事斬殺楊修?
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 07:18 PM   #575
Asurada
機動六課的一等空尉

應該係二公子搞掂老四,之後入楊修數
臭蟲做野

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:10 PM