Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
電視遊戲討論版>Madcatz 破産,無意重組
tao 02:15 PM 04-02-17
作者: 強化人間ですの~★:
頭先實驗完
大制都可以出街,顯得特別文青feel/

作者: シェンムー:
師兄好勇...
堅勁啊師兄, 是否玩STEAM版UMVC3
STARBUCKS咪好應聲
強化人間ですの~★ 08:13 AM 04-03-17
作者: tao:
堅勁啊師兄, 是否玩STEAM版UMVC3
STARBUCKS咪好應聲
yes
有耳機唔係好嘈啦
ikari28 11:41 AM 04-03-17
話說有無人試過自製TE面板
用madcatz個PSD模做左個photoshop file
係咪放塊A3膠片落printer
印完剪番細就得
AhTin 12:14 PM 04-03-17
作者: ikari28:
話說有無人試過自製TE面板
用madcatz個PSD模做左個photoshop file
係咪放塊A3膠片落printer
印完剪番細就得
我就咁A3紙印完放入去,無過膠,跟番佢個Size Print出來就可以,之後照跟PSD File CUT番就得,唔難搞

tao 06:47 PM 04-03-17
由於家中空間有限, 不想再買PS4 stick..
這兩支便是我的主打了 亦是唯一的Madcatz stick..

1. PS3 Mad catz SFXT Fightstick pro
2. XB360 UMVC3 hori RAP.VX SA
(用cronusmax plus接usb hub都可在PS4用到)

IMG_5290
Hello MiMi 06:59 PM 04-03-17
唔知te2+ 會平左定貴左呢
シェンムー 08:17 PM 04-03-17
作者: tao:
由於家中空間有限, 不想再買PS4 stick..

這兩支便是我的主打了 亦是唯一的Madcatz stick..

1. PS3 Mad catz SFXT Fightstick pro

2. XB360 UMVC3 hori RAP.VX SA

(用cronusmax plus接usb hub都可在PS4用到)

IMG_5290

最喜歡的一支MCZ

呢排操返SFV , online我都係用佢
Trainning因為L3R3就用返TE2+

夠擔講VS EDITION 手感係野戰中(放大脾)所有hori mcz 中最好

Sent from my iPhone using Gaforum
yaya 06:32 PM 04-04-17
最喜歡的一支MCZ

夠擔講VS EDITION 手感係野戰中(放大脾)所有hori mcz 中最好
俾你講到有d心郁郁tim

但想問一問, 點解支VS EDITION放大脾會好過其他? 重量問題?

另外, 如果都係平放茶几, 以你經驗, 其實邊支會比較好?

在此先謝解答!
シェンムー 06:52 PM 04-04-17
作者: yaya:
俾你講到有d心郁郁tim

但想問一問, 點解支VS EDITION放大脾會好過其他? 重量問題?

另外, 如果都係平放茶几, 以你經驗, 其實邊支會比較好?

在此先謝解答!

係呀,夠重夠長枕手位又好
Te2 因爲有膠片換cover 枕手位會凹左落去
我就唔太鐘意 , 所以我都好少用了
TE2+膠片加厚左好多 , 已沒有凹落去,呢個改良好好

放係台度打,啲stick 近3k重 , 都唔會點特別郁,最緊要係枕手位

同埋VS EDITION 得ps360版,如果要係ps4打SF , gg 要加ds4

Sent from my iPhone using Gaforum
yaya 11:53 PM 04-05-17
係呀,夠重夠長枕手位又好
Te2 因爲有膠片換cover 枕手位會凹左落去
我就唔太鐘意 , 所以我都好少用了
TE2+膠片加厚左好多 , 已沒有凹落去,呢個改良好好

放係台度打,啲stick 近3k重 , 都唔會點特別郁,最緊要係枕手位

同埋VS EDITION 得ps360版,如果要係ps4打SF , gg 要加ds4
明白晒

「枕手位」
(筆記筆記 )

感謝版主詳細解答
華倫君島陽平 08:50 PM 04-06-17
佢仲有個新RAT PRO X+分分鐘出唔成,都係拿拿臨買買番舊款RAT PRO X收藏下
ben wai 03:15 PM 04-08-17
咁近來拳霸D掣係唔係唔掂?
安安 05:44 PM 05-02-17
http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1058100.html
「マッドキャッツ アケコン TE2+ PS3/PS4」予約で、「GUILTY GEAR Xrd REV 2 スペシャルフェイスプレート」がもらえる!
ComeLOLoh 11:08 PM 05-02-17
作者: 安安:
http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1058100.html
「マッドキャッツ アケコン TE2+ PS3/PS4」予約で、「GUILTY GEAR Xrd REV 2 スペシャルフェイスプレート」がもらえる!
重有得出?
izumo 11:48 PM 05-02-17
作者: ben wai:
咁近來拳霸D掣係唔係唔掂?
隻Q4仲好地地
不過佢唔知做乜PS4個制做得咁慢
如果出GUNDAM VS果陣都新制都未出貨 / Q4用唔番

我買個最CHEAP ge hori ps4制換左塊版落拳霸度去算
強化人間ですの~★ 12:09 AM 05-03-17
作者: ComeLOLoh:
重有得出?
搵個理由print張圖清舊貨
wing 08:03 AM 05-03-17
作者: izumo:
隻Q4仲好地地
不過佢唔知做乜PS4個制做得咁慢
如果出GUNDAM VS果陣都新制都未出貨 / Q4用唔番

我買個最CHEAP ge hori ps4制換左塊版落拳霸度去算

出左, 但在美國賣, 變左貴野.
歌絲˙暮斯 03:55 PM 05-09-17
梗係死人都唔用大陸牌子拳霸啦
近來睇緊 razer
由手機版發出
新月 04:05 PM 05-09-17
作者: 歌絲˙暮斯:
梗係死人都唔用大陸牌子拳霸啦
近來睇緊 razer
由手機版發出
雖然未用過拳霸,但hori我唔建議
前排轉左用Razer,感覺良好
Rance 04:23 PM 05-09-17
我都想買razor...hori O個D太闊無位放...
其實我最鍾意matz 以前支 standard edition個size...
lodoss 04:32 PM 05-09-17
作者: Rance:
其實我最鍾意matz 以前支 standard edition個size...
拎走個keyboard, 剛好夠位放
wing 05:28 PM 05-09-17
作者: Rance:
其實雷蛇同te仲大隻.

hori唔係闊, 只係長形. 計面積其實仲細.
シェンムー 03:36 PM 05-13-17
想買Razer 支Panthera , mk/2000fun 都賣晒 , 要訂: (
ayane123 04:01 PM 05-13-17
想買Razer 支Panthera , mk/2000fun 都賣晒 , 要訂: (

想買Razer等多陣
到時有.....

總之等多陣

シェンムー 06:29 PM 05-13-17
作者: ayane123:
想買Razer等多陣
到時有.....

總之等多陣

收到

睇cpt睇得多,買左隻kingston hyperx 玩玩
雖然有線,但三百零蚊,音質配戴感都ok , 又易推

推介!!!

Sent from my iPhone using
1 2 3 

返回主題版面