Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
一一 02:40 PM 01-13-17
game無分區, 咁online store有無分區?
滅龍士 02:44 PM 01-13-17
作者: 信長:
一次打兩三條龍
有得8打嘅話,正路就跟比例同場打4隻怪。
好似打改任咁

catho7 02:46 PM 01-13-17
作者: pet3:
其他幾家都要錢
我覺得他上網要錢也沒問題(但唔好比卡超銀行一次錢, NS基本上網又一次錢)

只是有杯表未?
現在在網絡商店購買的dl版
可以轉機未? (假設我第1部唔見左,想在第2部重下)

save檔有自動雲備份未?
無問題,但會覺得係一種退步
銀行同NS上網服務當然要分開俾喇

好似要搵老任logout個acc
但都係打定輸數喇

作者: 阿聰:
唔使理佢,佢又唔係有興趣買又唔係有興趣玩,一味搵嘢嚟嘈。
嘗試叫醒扮訓既人係愚蠢的
我就係o個個蠢人
stephen1980 02:50 PM 01-13-17
首發得兩隻想買,行貨,又唔知要等變耐無有貨,訂左先好D
fami~yan 02:50 PM 01-13-17
其他幾家都要錢
我覺得他上網要錢也沒問題(但唔好比卡超銀行一次錢, NS基本上網又一次錢)

只是有杯表未?
現在在網絡商店購買的dl版
可以轉機未? (假設我第1部唔見左,想在第2部重下)

你試下用另一個方法諗,
PKM BANK係DLC,NS上網係金會員
咁你就唔會覺得有問題
1515 02:50 PM 01-13-17
統計下,邊位想衝首發?

若冇炒價,我都會首發,話晒係老任fans 點都買
不過真係冇咩game期待 (唔計Zelda)
祭物與雪中剎那 係好玩既,但之前買了PS4版
(當然未去到跟機必玩級數)

若炒價就skip , 玩WiiU 薩爾達
阿聰 02:52 PM 01-13-17
作者: catho7:
我就係o個個蠢人
哈哈!我之前唔知道,知道後就覺得:「啊!少個人同我爭NS首發。」

依家搵人商量一下到底去日本網站衝首發定係香港衝。
fami~yan 02:52 PM 01-13-17
作者: 1515:
統計下,邊位想衝首發?

若冇炒價,我都會首發,話晒係老任fans 點都買
不過真係冇咩game期待 (唔計Zelda)
祭物與雪中剎那 係好玩既,但之前買了PS4版
(當然未去到跟機必玩級數)

若炒價就skip , 玩WiiU 薩爾達
過唔到3K我都會衝,冇咩GAME期待?我信得過老任之後會發力~
iu fu pig 02:53 PM 01-13-17
作者: 滅龍士:
比較想知到時Crapcom出NS芒亨係咪8打,仲有NS三個mode(插電視、制mon分開、制mon合體)會用到幾多個a
來來來,待會比個MHF你,8個人之嘛
C記首發唔見人,得隻SF2(3DS都有隻4喎)
好奇怪,傾唔岩數?
由手機版發出
1515 02:57 PM 01-13-17
作者: fami~yan:
過唔到3K我都會衝,冇咩GAME期待?我信得過老任之後會發力~
我指首發啫 (應該寫清楚「首發陣容冇咩吸引」)
話明老任fans 就有信心既
只係xeno2 , FE無雙 唔知等幾耐
N0T51B 02:58 PM 01-13-17
作者: catho7:
無問題,但會覺得係一種退步
銀行同NS上網服務當然要分開俾喇

好似要搵老任logout個acc
但都係打定輸數喇

我就係o個個蠢人
最大問題係當年係老任自己提供免費online match
岩田仲話唔明點解要俾錢online
不過而加可能係君島數口比較精掛
我希望splatoon MK可以特殊對待,如果唔係真係好趕客
neo2046 03:00 PM 01-13-17

pet3 03:00 PM 01-13-17
作者: fami~yan:
你試下用另一個方法諗,
PKM BANK係DLC,NS上網係金會員
咁你就唔會覺得有問題
ps3時代好多網絡通行證的dlc

ps4 連線錢要錢後

sony 就不準遊戲商賣網絡通行證
實行不收兩次錢

如果佢 比卡超銀行是 有免費90格空位
之後格仔要錢都ok既

又或者 唔洗比上網錢
只購買銀行
都用得到
david 03:00 PM 01-13-17
係無提過。
http://www.nintendo.com/switch/online-service/
N0T51B 03:01 PM 01-13-17
哈哈!我之前唔知道,知道後就覺得:「啊!少個人同我爭NS首發。」

點解你唔直頭去MyNintendoStore訂?
有得自選joycon顏色配搭
野良猫 03:01 PM 01-13-17
作者: 滅龍士:
比較想知到時Crapcom出NS芒亨係咪8打,仲有NS三個mode(插電視、制mon分開、制mon合體)會用到幾多個a
最大8人但唔一定要整足佢架嘛
阿聰 03:04 PM 01-13-17
作者: 1515:
我指首發啫 (應該寫清楚「首發陣容冇咩吸引」)
話明老任fans 就有信心既
只係xeno2 , FE無雙 唔知等幾耐
首發係好弱,但我覺得老任戰線二合為一,如果再係做到Wii U咁樣就太對唔住我地。
不過我覺得老任對NS遊戲陣容仲有保留,好多該有嘅IP都未出牌。
作者: N0T51B:
最大問題係當年係老任自己提供免費online match
岩田仲話唔明點解要俾錢online
不過而加可能係君島數口比較精掛
我希望splatoon MK可以特殊對待,如果唔係真係好趕客
我同意,splatoon同mk真係俾咗好多歡樂大家,希望老任通容一下。
作者: N0T51B:
點解你唔直頭去MyNintendoStore訂?
有得自選joycon顏色配搭
考慮中,但我想問埋一位網友意見先決定。

因為MK8 DELUXE 4.28就出,唔可以太遲入手。
david 03:05 PM 01-13-17
作者: neo2046:
[IMG]http://i.imgur.com/5nJKzZ9.png[ /IMG]
[IMG]http://i.imgur.com/aOW3mR1.png[ /IMG]

[IMG]http://i.imgur.com/ev3VKF7.png[ /IMG]
[IMG]http://i.imgur.com/RABPlIz.png[ /IMG]
呢個年代仲用2.0...
wsx360 03:11 PM 01-13-17
作者: david:
hdmi out上面咪有3.0囉
catho7 03:15 PM 01-13-17

香港有行貨,amazon就應該唔可以直寄,一定要代運
首發陣容我麻麻地,不過都講明之後仲會有game分階段公布
我就睇實際幾錢先決定入唔入手

有d野大家一早心照,但有時唔講清講楚
真係驚有人會被誤導,令某d人「得呈」
david 03:15 PM 01-13-17
作者: :
Nintendo Switch with Gray Joy‑Con

Nintendo Switch with Neon Blue and Neon Red Joy‑Con
US$299.99
Gundam MK-2 03:15 PM 01-13-17
作者: wsx360:
hdmi out上面咪有3.0囉
後面有3.0
官網講左,初期以2.0運作,之後以update升為3.0
而且官裝張相到見到係3.0個藍插口
lodoss 03:16 PM 01-13-17
側邊果2個USB位應該係預你連大手制, USB LAN, 充電用果D吧, 背面果個USB將來有3.0
sonic 03:19 PM 01-13-17
如果無炒應該會首發ZEDLA.等1個半月就有孖車8都算OK
sonic 03:21 PM 01-13-17
早兩日下載返MARIO GALAXY 2
點解仲覺咁好玩既XD
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後

返回主題版面