Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電視遊戲討論版>「GUNDAM VERSUS」 | 発売中
izumo 12:58 PM 02-27-17
作者: 大覺屋師真:
尋日先同fd 分屏玩ps3隻fb
不過依個就係笨大嘅考慮:想見住面打?落機舖啦你

wa佢個beta時間真係夠晒長~~喎
重點係佢對自己咁有信心? 通常D online beta都問題多多, 得果3個鐘隨時login唔到>入唔到房>斷線>係咁試>loop完後都夠鐘
OR買多部PS4/ 叫個FD拎部PS4上來一齊打
HakiK 02:26 PM 02-27-17
作者: 大覺屋師真:
尋日先同fd 分屏玩ps3隻fb
不過依個就係笨大嘅考慮:想見住面打?落機舖啦你

wa佢個beta時間真係夠晒長~~喎
重點係佢對自己咁有信心? 通常D online beta都問題多多, 得果3個鐘隨時login唔到>入唔到房>斷線>係咁試>loop完後都夠鐘
Beta test係test呢d野
以家去做tester
佢要試bug,我要先睹為快,各取所取姐
由手機版發出
神龍 01:05 PM 03-09-17
Beta code中獎揮手區/
強化人間ですの~★ 01:07 PM 03-09-17
收唔到mail/

我從使用 Tapatalk 的 SM-G930F 發送
奧拉 02:03 PM 03-09-17
作者: 強化人間ですの~★:
收唔到mail/

我從使用 Tapatalk 的 SM-G930F 發送
收唔到mail+1
GN00508771 03:35 PM 03-09-17
作者: 神龍:
揮手 ノシ
bryanlakers 03:58 PM 03-09-17
係唔係日版先收到email?
ゆり 04:04 PM 03-09-17
全滅だ
神龍 04:04 PM 03-09-17
日版only, 港台未有

有無fb佐級以下係抽得中?
暫時身邊有份中嘅都銀牌or 以上, 開新ac 抽個d 都炒粉
唔會有裡條件咁契弟掛?
斯羅 04:09 PM 03-09-17
日版only, 港台未有

有無fb佐級以下係抽得中?
暫時身邊有份中嘅都銀牌or 以上, 開新ac 抽個d 都炒粉
唔會有裡條件咁契弟掛?
無玩ranking抽中既路過
pet3 04:12 PM 03-09-17
是正常email 還是 psn信

我沒看到有
wing 04:18 PM 03-09-17
作者: pet3:
我都想知........
大覺屋師真 04:19 PM 03-09-17
揮手~!
fb垃圾佐級抽到

作者: pet3:

我沒看到有

正常email收到
dfstan 06:09 PM 03-09-17
https://www.4gamers.com.tw/news/deta...start-from-now
原來港台的BETA TEST只有18和19號,所以很大機會根本還沒開始抽
如月釋臣 08:33 PM 03-09-17
無列基路斯(大火星)和夜鶯用真的是遺憾
強化人間ですの~★ 09:23 AM 03-10-17

sgouki 09:34 AM 03-10-17
專登開個PSN黎炒?BAN大陸IP啦, VPN都慢到佢嘔......
大覺屋師真 06:07 PM 03-10-17
server已開
HakiK 09:06 PM 03-10-17
玩完,感想
1.幾順暢, good
2.個ui變到好花, COST值/殘彈/通話都難睇到呢
3.全部射擊格鬥追左好多,step甩誘導效果大減,出招硬直大左好多,差唔多係要迫你用落個新落地cancel咁濟
4.ass系統反而有驚喜,d ass真係幾好用, 尤其cancel住黎出有返fb/mb d無責任效果
5.好多機無左ass之後換哂招
6.訓地起身果下浮得好誇張
7.In game支援返我支v3sa, 抵讚
8.新制仲係未慣用,就快5隻手指唔夠用

機體感想
1.exia多左招照射(笑)
2.uc無左ass變到無咩用,玩bm暴喪仲勁
3.有滑遊炮既機都好殺食,因為d滑遊炮追左好多
4.zeta變大機之後實至名歸,機動力高到失控
5.gn-x細機黎講射擊面幾足

...待續
waitwait 11:59 PM 03-10-17
https://www.youtube.com/watch?v=_EL1_dkl6m0
WaitWait@零製作
TURN-A 12:34 AM 03-11-17
求TURN-A感想
mrk 12:58 AM 03-11-17
作者: sorlohk:
港服有啦

http://bit.ly/GUNDAMVERSUS
請問申請完左,定係死Server??
zero22 01:43 AM 03-11-17
日本仔試玩 幾順幾清

https://www.youtube.com/watch?v=Kjdhv2_ghcQ
zero22 01:46 AM 03-11-17

爆氣效果
會幫隊友加野
zero22 01:49 AM 03-11-17
作者: mrk:
請問申請完左,定係死Server??
應該過左申請
都就黎開始測試
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面