Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電視遊戲討論版>仁王 Ni-oH
Dyhalt Rushifar 02:48 AM 05-01-16
作者: s3b21:
不如隻game改名叫落命,我在開場地打了把劍召换的兵仔n次後就退出了....
果D PLAYER既亡靈黎,就算係LV1都高過D卒仔好多班架。
Lamsze 03:29 PM 05-01-16
想問點先可以升附屬靈?正式版先有?
mrk 11:23 PM 05-01-16
請問各位第1次爆隻Demo用左幾耐時間??(個個都話難玩,我怕5/5前攞唔到「稱霸之證」)

PS:重有我冇玩過Dark Soul系列,請問鬼武者同DS有咩分別??
www43w2002 12:01 AM 05-02-16
作者: mrk:
請問各位第1次爆隻Demo用左幾耐時間??(個個都話難玩,我怕5/5前攞唔到「稱霸之證」)

PS:重有我冇玩過Dark Soul系列,請問鬼武者同DS有咩分別??
稱霸之證咩黎?爆左demo正式會有野送?
s3b21 05:26 AM 05-02-16
這作重點就是遇到神稀人,他幫你打所有的~^o^~
Dyhalt Rushifar 09:08 AM 05-02-16
作者: mrk:

開頭難,升完LV同SKILL就好易。
召到幫手就有咁懦夫得咁懦夫,幫手多數唔介意。(不過開門用調查一定要HOST做)
事關初期裝備一旦中伏差唔多一定死,佢都要嘥時間MATCH過。
Antares 09:41 AM 05-02-16
DMC高手玩到變左第二隻GAME咁,我就好辛苦先攪掂第一隻BOSS

https://www.youtube.com/watch?v=HPmUPfN33a8
Dyhalt Rushifar 09:51 AM 05-02-16
作者: Antares:
DMC高手玩到變左第二隻GAME咁,我就好辛苦先攪掂第一隻BOSS

https://www.youtube.com/watch?v=HPmUPfN33a8
片中果隻係勁既,不過習慣咗就唔辛苦。
真!DC 10:41 AM 05-02-16
後期LV同裝備有番咁上下小心D就唔難打
係BOSS難
最煩係成日行中佢D領域扣氣orz
Dyhalt Rushifar 11:26 AM 05-02-16
作者: 真!DC:
後期LV同裝備有番咁上下小心D就唔難打
係BOSS難
最煩係成日行中佢D領域扣氣orz
升陰陽術有結界SKILL,可以消去佢D領域。

又忍術又陰陽又炸彈又修補,隻GAME真係嚴重SHORT CUT不足…
Sar8 05:45 PM 05-02-16
原來下段先有得迴避回氣
小晶晶 07:32 PM 05-02-16
防禦超神
基本上九成攻擊防硬又可以消耗對方氣
只有礦工鬼同大鬼招投技防唔到

之後有慢符同火薬標連大鬼都輕鬆過...

成隻game最勁雙刀大鬼....
liar 10:33 PM 05-02-16
作者: 小晶晶:
防禦超神

暫時未開第二關,第一關大部份都係擋到佢出破綻再反擊就最安全.
隻GAME應該係特登set到D AI收斂D.
比如第一關海灘邊山洞入面果隻刀塚,如果只擋唔反擊佢就下段亂刀斬到你破防.
~零~ 03:17 AM 05-03-16
今日試左個demo,玩左一晚
都好DS feel, 又係亂入協力, 都算好玩~~可以期待下
Dyhalt Rushifar 09:42 AM 05-03-16
作者: 小晶晶:
防禦超神

其實雙刀大鬼事故率最低,連削氣都唔駛…
開頭咩都無就難打,中段咩都有成件事就唔同晒。
作者: liar:
暫時未開第二關,第一關大部份都係擋到佢出破綻再反擊就最安全.
隻GAME應該係特登set到D AI收斂D.
比如第一關海灘邊山洞入面果隻刀塚,如果只擋唔反擊佢就下段亂刀斬到你破防.
擋得多把刀好快殘,單挑既引D卒打空氣就得,不過第二關D忍者就麻煩D真係要擋下。

打完呢隻去返DS3,成日喺人地背脊飲水打完兩刀又撳多下R1想回氣
真!DC 10:16 AM 05-03-16
忍者我縮後用槍長距離督佢算
由手機版發出
小晶晶 10:35 AM 05-03-16
打單眼小/大鬼射箭射隻眼扣超多
Dyhalt Rushifar 10:54 AM 05-03-16
作者: 真!DC:
忍者我縮後用槍長距離督佢算
由手機版發出
作為刀廚既在下就當然L1+正方擋
Gambit 11:27 AM 05-03-16
作者: Dyhalt Rushifar:
作為刀廚既在下就當然L1+正方擋
忍者要擋架咩? 我追住佢黎斬
利申: 上身唔著衫, 敏捷 A
Dyhalt Rushifar 11:35 AM 05-03-16
作者: Gambit:
忍者要擋架咩? 我追住佢黎斬
利申: 上身唔著衫, 敏捷 A
一時一時啦,安全殺嘛。
在下成日劈得太開心唔記得用晒D氣,唔著甲好易事故死。
Gambit 01:07 PM 05-03-16
一時一時啦,安全殺嘛。
在下成日劈得太開心唔記得用晒D氣,唔著甲好易事故死。
唔著衫俾人打正面都扣得唔多,
加上有 +15%drop仙藥既加持,
駛乜驚呀~
Dyhalt Rushifar 01:18 PM 05-03-16
作者: Gambit:
唔著衫俾人打正面都扣得唔多,
加上有 +15%drop仙藥既加持,
駛乜驚呀~
冇氣就好甘架嘞,試過一刀四位數
同埋唔想成日見到裸男,佢有得SET用女既,在下應該好樂意用。
liar 02:30 PM 05-03-16
冇氣就好甘架嘞,試過一刀四位數
同埋唔想成日見到裸男,佢有得SET用女既,在下應該好樂意用。
男主角係歷史人物黎(三浦按針),無得自己set男女。不過有日本老婆的,都有可能有得用女角既。。。
Dyhalt Rushifar 03:53 PM 05-03-16
男主角係歷史人物黎(三浦按針),無得自己set男女。不過有日本老婆的,都有可能有得用女角既。。。
冇緊要既,淨係男既無所謂,著返衫就OK晒
Gambit 04:12 PM 05-03-16
睇大地圖個畫面應該有得揀其他人用,
按照慣例, 最少一定有 DOA 其中一位女角用
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面