Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-10-18, 01:45 PM   #176
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
特登唔抽pickup又中元帥,最後先升黎玩了,141抽有4ssr @@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-18, 04:33 PM   #177
okabe

註冊日期: Aug 2002
http://mz.zlongame.com/hd/201809/index.html

留石抽新角好過
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-18, 04:39 PM   #178
ShinDou

咁快出4代人,不過唔知勁唔勁,法師同飛兵冇咩邊隻屈

舊 09-10-18, 04:56 PM   #179
okabe

上面既池唔抽唔緊要,陸續有來

此篇文章於 09-10-18 05:17 PM 被 okabe 編輯。
舊 09-10-18, 05:01 PM   #180
ShinDou

睇唔到圖,佢話百度內部先睇到

舊 09-10-18, 08:44 PM   #181
ShinDou

岩岩先打4-3 @@ 好似易過之前果D喎,D卒係咪SET低左能力﹖我隻雷丁轉左劍士帶槍兵,1開波引錯野成班1齊落去打佢,雷丁1個反死晒咁濟仲要冇點扣過血,未見到半血開頑石,D水兵仲要踩水都差唔多反死佢,之前打4-2 D卒好似仲勁好多喎 @@ 4 TURN清左場 @@

打到難35既精英3-4了,3星埋,不過成就唔到,1開波俾中間隻槍兵同兩邊騎兵陰左,原來識開擋同破擋,後面個賊同雙槍擋又俾佢屈左1陣,俾個賊偷左我個神衛同奶騎補 @@ 搞到磨好耐,9TURN先過到

睇下時間又就夠十點又唔記得鬥雞了 @@ 又要迫住打D高過我LV既1分人,又俾超絕屈 @@

而家覺得劍帶槍兵好屈,又唔驚騎又唔驚槍兵,淨係D卒驚劍,不過雷丁屈所以都頂到,而家難36 D版隻隻怪都2百幾攻,勁過晒我D人咁濟,我雷丁要開晒神衛審判先3百幾攻,平時得百幾攻,里昂2百幾攻乜都唔理撞埋D飛兵度爭D自殺俾人秒 XD

難37精英3-6打唔到了,對面隻里昂開完超絕得雷丁打到,其他打唔到都冇用,1個單挑都打唔切咁多野啦,專心升職玩下算,十月轉港台版 XD

此篇文章於 09-10-18 10:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-11-18, 08:16 AM   #182
ShinDou

終於有超絕用,原來技slot得5,冇得裝晒d勁技,超絕2格神衛2格,其他攻擊技都2格,得番1格被動技,雷丁真係要有人幫佢開超絕先得,主角有但主角個超絕應該廢好多,要玩光輝隊真係要有埋艾爾文

舊 09-11-18, 08:57 AM   #183
ShinDou

有超絕真係切菜咁切,d廢人都變勁人 XD 不過俾人偷左buff就煩

舊 09-11-18, 07:35 PM   #184
ShinDou

而家覺得利亞娜好有用,1冇左超絕果個空檔就廢好多,有利亞娜會好好多,下次打台版應該要刷晒雷丁POOL兩隻先得

鬥雞皇帝好屈,成日俾個盾擊屈死雷丁

而家睇清楚帝國BUFF果邊好似仲勁,有成4隻都勁既打手,SR女王奶力好勁,有群補,行完再補多次2格,岩岩打輸果場佢行完都補成千

反而光輝果邊幾隻鬥雞冇咁勁

又轉區玩下先 XD

原來帝國個POOL1開波13日1定有,咁正,射中晒兩隻先停先 XD

此篇文章於 09-11-18 08:08 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-11-18, 09:33 PM   #185
ShinDou

鬥雞好似俾電腦自動打1分人仲好 如果1分個陣唔勁既話 XD 有2倍分
舊 09-12-18, 10:44 AM   #186
ShinDou

又係頭40抽中里昂

舊 09-12-18, 02:00 PM   #187
ShinDou

抽多十連中埋皇帝,轉pool射艾爾文先

舊 09-13-18, 03:26 PM   #188
ShinDou

用落又好似係奶騎最屈,但要有3代主角or露娜超絕,主角超絕應該會廢好多?

不過混光輝組黎用應該都ok

舊 09-14-18, 06:00 PM   #189
ShinDou

又係40抽中細公主,原來冇超絕,好似好廢下淨係識換位,有得踩水但又冇水槍屈人機,有水槍就神姐2倍,ssr大力

舊 09-14-18, 06:05 PM   #190
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
又係40抽中細公主,原來冇超絕,好似好廢下淨係識換位,有得踩水但又冇水槍屈人機,有水槍就神姐2倍,ssr大力

抽左一野10連中阿妹,不過原來除左水兵之外都係廢
所以都係留石等大POOL UP
舊 09-14-18, 06:30 PM   #191
ShinDou

大POOL UP﹖遲D PICK4隻果D POOL會加SSR率﹖

家姐係法師應該唔駛點睇技應該都係果D冇乜特別,再開局唔抽PICKUP試下先

尋日淨係用1開波送果5隻黎打,真係難打左好多

遲D台版都係抽番黎有邊隻勁既用邊隻,抽到超絕人先開始揀人升算
舊 09-16-18, 03:44 PM   #192
ShinDou

結果都係打番有雷丁奶騎果個ACCOUNT,打左咁耐都係覺得雷丁最屈,頭先打高我1LV既人,我自動都贏到,加成22分 XD

我個陣係雷丁,奶騎,主角,雪莉,克麗絲,升緊里昂諗住開埋超絕就換出黎用

打果個陣係帝國隊,里昂超絕,光頭,女王,元帥,奶

佢隻里昂俾我雷丁扑1下就幾千秒左 @@ 都未扑第2下

再試下分埋D高分人先,冇LOGIN幾日俾人洗到滿江紅

唔知點解有人單騎 @@ 會刷到低分人打咩﹖佢本身LV42,我得LV36,贏完加24分 @@

打另1個高分人輸左,佢都係LV42,我低成6LV XD 見佢戰力只係8千2先試打,雖然我得7千幾,輸得5分 XD 佢隻主角做箭手唔知點解超大力,唔知係咪有SSR武

AUTO打38LV就贏到了,佢1樣8千幾戰力,磨左9TURN XD 發覺鬥雞雷丁唔帶得超絕,電腦成日亂出

此篇文章於 09-16-18 04:05 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-16-18, 03:58 PM   #193
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
大POOL UP﹖遲D PICK4隻果D POOL會加SSR率﹖

家姐係法師應該唔駛點睇技應該都係果D冇乜特別,再開局唔抽PICKUP試下先

尋日淨係用1開波送果5隻黎打,真係難打左好多

遲D台版都係抽番黎有邊隻勁既用邊隻,抽到超絕人先開始揀人升算

百度有人貼過,係下次既活動
唔駛刷太多喇!反正下月都出台版
試太多反而難選擇,專心玩雷丁果個咪算
舊 09-16-18, 04:13 PM   #194
ShinDou

而家差唔多個個SERVER我都開左隻 XD

我都係等台版開先正式打,到時應該都係刷到雷丁先開局,升埋主角就得,留石留飛等奶騎先ALLIN,有雷丁主角奶騎,派既雪莉,應該都已經打到好多野,里昂由佢算

雷丁唔駛食石行超絕果邊,神衛就夠,係可能要食石拎1拎槍兵 @@

主角果D小超絕應該全能力1樣加咁多,只係冇特定條件再加十幾廿%DAM

諗諗下台版應該首抽刷雷丁之後買體盡快衝上LV35開到超絕先停手,有剩既石先用黎抽,而且奶騎好似第14日先開唔駛急抽住 XD 其實莉亞娜個再動都有用,不過冇奶騎咁神

再睇清楚計埋凸爆既話最勁可能係里昂,唔怪得個個都話刷佢,每行1格加4% DAM同20%防,行晒5格就加20%DAM同80%防 @@ 加咁多防應該俾人反擊唔痛,不過問題係唔課應該冇乜可能凸得爆,要抽到唔知幾多張,1係就慢慢刷碎片,不過隻GAME咁多野搞都唔得閒刷碎片啦 @@

此篇文章於 09-16-18 10:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-17-18, 09:51 PM   #195
ShinDou

原來里昂改強左,騎士精神勁過超絕,不過冇得疊,騎士精神而家加攻30%,送免疫,氣派,增援 2回合 @@ 唔怪得D人話里昂最勁,再加埋天富真係幾屈下,D人話秒到槍兵 @@ 諗諗下可能到時台版刷里昂仲好喎,超絕就算中唔到皇帝都可以用蘭斯開 @@

而家官網D資料唔UPDATE既,里昂仲係舊料黎

又用番之前有里昂又有皇帝既ACCOUNT打下先

嘩原來里昂真係咁堅,LV24打LV29黃毛,佢槍陣左俾我扣得多過佢擋我 @@

自動鬥雞好正,打完成堆箱,中到飛 @@ 仲要場場廿幾分 XD

此篇文章於 09-17-18 10:48 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-18-18, 07:49 AM   #196
ShinDou

諗諗下超絕加得少過騎士精神,咁唔係加好多咋喎,咁可能唔夾硬砌陣形仲好喎

舊 09-18-18, 06:45 PM   #197
ShinDou

超絕全名“超絕強化”,是某些角色的主動技能,在對應角色35級三轉後會學到
效果是 全地圖(無視距離) “指定陣營” 的我方角色,四回合攻防+20% +某些效果(不一定有 看角色)
每回合效果遞減,冷卻時間三回合,也就是可以無中斷開,是遊戲中最強大的buff技

原來佢個大幅真係得20%,唔怪得感覺上好似同普通BUFF差唔多,不過有得疊普通BUFF,同埋會每回合效果遞減呢個真係唔知喎 @@ 不過都唔係咁多隻開到超絕
舊 09-19-18, 09:53 PM   #198
ShinDou

個新區唔係今日先開咩﹖尋日明明唔見架,點解鬥雞有人千3分﹖百大都要1157分喎 @@ 唔通D人課金打﹖唔見有得爆石補飛,5場就算全自動場場20分頂龍1100咋喎 @@

定係咁守贏﹖

排第1果個已經25LV @@ 而家有1265石,淨係十張飛抽左十下,1陣試下買爆體掃蕩睇下升到幾多LV先 XD

此篇文章於 09-19-18 09:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-19-18, 11:17 PM   #199
ShinDou

返工冇時間打又遲開始打,打唔切D版出黎掃 @@ 淨係買左3次體,買唔晒5次,都係升多3個RANK,而家得LV19不過轉左2轉應該好多版易打好多,仲有1305石 XD

不過都唔知點解咁快可以LV25,買多2次體都係240,夠升6個RANK咩﹖定係課左會多D EXP﹖@@

此篇文章於 09-19-18 11:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-20-18, 07:20 AM   #200
ShinDou

原來買體第5次係2百,咁尋日第1日應該只係冇買最尾果120體

岩岩掃蕩食晒包都仲係LV24 @@ 而家鬥雞第1果個LV28,唔知佢係點升 @@

試下鬥雞自動打下D3分人先,但條友3SSR,仲有女王同光頭,又高我2個LV,戰力高成千 @@

俾人秒殺,仲要電腦控制我隻法娜1開波衝上去自殺,D描準人好難用,但又唔中女王冇人全體加攻焗住用佢,1抽到女王就雪佢先得

而家個ACCOUNT冇里昂打龍真係難好多,冇得屈HIT & AWAY補 @@ 打得好慢拖到差唔多夠鐘先殺到同級既龍 @@ 有里昂越1級打都得

皇帝真係好廢下 其實 只係能力高過SR少少,D技都唔係好勁,最多鬥雞有少少用咁

而家覺得掃蕩應該想訓果陣先禁,平時刷龍好似仲好過刷練兵,練兵好快就升爆初級,爆盡水刷既話同級打LV25練兵又扣好少磨好耐,刷龍就算唔跌SR裝都會跌下D肥同附魔可以升下裝

此篇文章於 09-20-18 10:33 PM 被 ShinDou 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 12:28 PM

手機版 | APP版