Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-18, 10:18 PM   #151
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
你咁高LV梗係啦 XD

不過我低LV果陣,每5級都爭好遠,成日2分人都高我1班,又就夠鐘冇得慢慢等佢1個鐘REFRESH1次個LIST,搞到有時為左拎埋每日第2個箱要走去打1分人

不過鬥雞有時D高分人未必識擺,係得個LV高,如果佢亂擺陣可能都有得打

呢隻鬥雞應該唔駛等反擊,因為每日得5次,主動打人5次人地未必5個都反你

如果衝埋每日第3個箱既最少要越級贏2場,暫時打咁耐好似都未見過有人越級打我,係成日俾高我幾班既人打,反而我自己有時都搏越級打上去,都係1半半贏,除左LV同陣影響仲有地形同RULE

此篇文章於 09-05-18 10:23 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-18, 10:58 PM   #152
ShinDou

見人隻娜姆唔做弓手做左槍兵唔知點解佢可以篤人兩下 @@
舊 09-06-18, 11:45 AM   #153
ShinDou

終於食晒d包要等自然回,而家先第3日未拎ssr槍,rank23,升多1rank有25lv又可以夠打好多野了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 09-06-18, 08:10 PM   #154
ShinDou

結果都係打番91抽有3SSR果個SERVER XD 有雷丁,里昂,奶騎,雷丁食石轉左槍兵拎槍陣超勁 @@ 又拎左7日雪莉,雪莉而家覺得都好神,好高攻

此篇文章於 09-06-18 08:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-07-18, 10:49 AM   #155
ShinDou

終於過到lv30既挑戰,開始刷活動拎暗王子先,得番幾日唔知趕唔趕到

舊 09-07-18, 10:56 AM   #156
ShinDou

雷丁刷活動要轉番神衛,槍兵俾3隻劍克死 XD

舊 09-07-18, 01:25 PM   #157
ShinDou

有d廢人1夠lv30就開場等人帶黎打,頭先夠3個佢就即刻開波,點知唔夠人走得快,佢見得番2個打就走,佢應該唔知load左場會照扣體,搞到我打少兩個,佢兩隻垃圾亂衝仲要冇bonus,爭d俾佢害到,好彩岩岩贏到

舊 09-07-18, 01:41 PM   #158
ShinDou

而家先2千分,1場3百,要打2萬分,爭萬8,要打60場,1場8體,要540體,唔知趕唔趕到

舊 09-07-18, 04:43 PM   #159
ShinDou

嘩頭先有隻38雷丁,唔知做乜俾火燒佢反左幾千秒左人,佢有個唔知咩血盾,應該ssr裝黎?咁屈既?見佢1開波傳自己上土5開神衛俾人圍,好快低過半血但係咁頑石死唔去

舊 09-07-18, 05:51 PM   #160
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家先2千分,1場3百,要打2萬分,爭萬8,要打60場,1場8體,要540體,唔知趕唔趕到

一場唔係10體?
要打既仲有時間既
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-18, 06:15 PM   #161
ShinDou

組隊打扣8成體麻,諗住搏下組隊,打左陣都好多高LV人,有D成40幾LV,係度掛機刷第1版,可能費事煩可以AUTO慢慢刷,痴佢地打易好多,基本上有隻高LV人佢AUTO是但都打到
舊 09-07-18, 09:10 PM   #162
ShinDou

BONUS人其實係咪出1隻就有3百分﹖出晒唔會再多分D﹖我成日見人兩隻都唔係BONUS打完都3百分既﹖5個有1個係BONUS就得﹖係既話用里昂好過魔族女喎,唔駛殺完人先可以拉後

唔係喎頭先4BONUS得260% @@ 咁之前唔知係咪有BUG

此篇文章於 09-07-18 09:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-07-18, 09:54 PM   #163
ShinDou

附魔試黎試去最勁都好似係頑石,半血以下50%機會補番15%血,都算大機會,其他多數冇乜用,最勁既凍結得20%,用落都唔係成日幫到手,仲買左3個中級附魔晒晒添,遲D應該5隻都用晒頑石了

鬥雞既話驚激好似都好勁下,尤其成日俾D高LV人洗,佢秒我可能反彈1半1齊秒左 XD 如果5隻都秒晒和左係咪當佢輸﹖

嘩有條友LV31叫不要不要,完全唔打,開場自己1隻主角係咁原地待機,得我地4隻打,好彩夠打 @@ D人應該賴過1次唔會再同佢打 @@

而家已經7720分,好似比想像中易刷,12號先完,仲有幾個漢堡未食,可能有機會追到上62500拎埋SSR裝喎﹖

頭先打到最尾果下條友卡左揀唔到 @@ 夠鐘都唔郁,好彩之後無啦啦郁得番

有條友36LV雷丁都無敵咁濟,應該全身凸爆,俾D瘦人斬佢都唔扣咁濟,佢仲要課埋換左衫拎住把結他

原來要成十個鐘先補到120體 @@

此篇文章於 09-07-18 10:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-08-18, 09:47 AM   #164
ShinDou

里昂個再移動屈雷龍真係好正喎,而家SOLO都打到30雷龍了 XD

諗緊好唔好俾里昂食石轉埋凸擊騎拎埋招撞,可以係咁出技打人

35勁好多,應該係想人35轉埋3轉先打,唔打住了,而家LV33,仲爭2個LV

過到LV32時空幻影了 XD 原來雪莉1開波可以秒兩隻法師,之後出幾隻騎係咁再移動撞就得,1隻奶騎

此篇文章於 09-08-18 10:28 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-08-18, 10:34 AM   #165
okabe

所以我先話到後期無野好做
回體慢,高消耗
打街場就遇左好多伏,我都係靠自己刷好過
一場打得算快,刷夠分就算,留體力下個活動
舊 09-08-18, 10:44 AM   #166
ShinDou

你已經刷完62500﹖

嘩今日LV35果個場轉左版喎,而家用雷丁冇用 @@ 俾人秒殺,要升隻其他BONUS人黎打 @@ 要打3隻槍兵兩隻水兵1隻怪,冇得用魔騎

1係主角1係克麗絲,試下主角先,原來隻主角冇轉職 @@

原來35雷丁都係可以無雙,開左超絕就得,都係傳佢上去1隻打晒

原來有時會唔出水兵 @@ 多兩隻怪咁雷丁都有用

高LV開始D法師好似冇咁勁咁

有條友叫爆肥仔隻36雷丁除左神衛唔裝,連隔離果隻都唔會坦 @@

淨係見過佢出斬陽,又冇裝超絕,想點 @@ 得佢1個打手好彩死淨2隻過到 @@

有條友44LV傳隻魔騎上去反擊第1TURN秒晒下下差唔多成萬,秒埋D槍兵,俾人打唔扣咁濟,好神,應該全身神裝先有咁勁 @@

已經2萬分了 XD

唔夠水升LV @@ 而家可以上到33,淨係升到佢27 @@ 唔打水住了 冇BONUS太慢

食晒D包了而家22520分,等6點派包先有得再打,差唔多又升RANK,升兩個RANK又可以開超絕屈機了

此篇文章於 09-08-18 02:58 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-08-18, 04:06 PM   #167
okabe

打夠2萬收工喇!
你驚佢D活動剩係玩一次咩
留番D包打其他野好過
舊 09-08-18, 04:33 PM   #168
ShinDou

佢每日都派幾個包既,同埋都要趕住LV35開晒D技屈機 XD 之後果D SSR裝你唔要咩﹖SSR裝勁好多喎
舊 09-08-18, 06:29 PM   #169
ShinDou

嘩原來D水淨係每日BONUS兩場派得多,平時打得D最渣既水,要等聽日BONUS水先有得升LV @@

食埋個包升埋LV而家29420分了

原來仲有1055EXP先上到RANK34轉埋3轉拎超絕,1EXP=1體,要好多條體 @@ 不過見佢好似每日12點,6點,9點會派一兩個包,每個包50體,當夾埋有5個就250

食埋個包32340,打多場就有SSR裝了 XD

開埋個SSR箱,出左把斧,得劍水兵僧拎到,雷丁開左神衛果2TURN攻冇用啦,水兵又冇勁人,劍而家我最勁果隻係R雷恩,好似暫時冇咩用,不過SSR武可能用黎推血都有用 @@ 可能照俾雷丁用算,反正有時可能唔得閒開神衛

叫做好過冇,不過武都有用過防,除左D坦要堆防之外

此篇文章於 09-08-18 11:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-09-18, 07:12 PM   #170
ShinDou

食埋D包都係爭少少先升到RANK,又要等9點派包,鬥雞個個35樓上有超絕,我未有冇得打,要等佢地REFRESH @@

活動而家42560分
舊 09-09-18, 08:33 PM   #171
ShinDou

終於RANK34上到LV35了,但冇料升 @@ 原來D版有D未開,開左D版又限打3場,有體都刷唔到,又要清新版 @@
舊 09-09-18, 08:57 PM   #172
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
終於RANK34上到LV35了,但冇料升 @@ 原來D版有D未開,開左D版又限打3場,有體都刷唔到,又要清新版 @@
4-3果幾版唔易打,
我卡左一段時間先過到
精英版就更麻煩
舊 09-09-18, 10:03 PM   #173
ShinDou

我未打呀,岩岩先主線18章,其實本身D版應該夠料刷到雷丁升職,不過見其他版都會跌,遲早都要打定,到時刷野方便D

又趕唔切鬥雞,埋單1265,淨係打到4場,仲要有3場係1分,9點半先等到LV34人見佢得1090分先打下,見佢除左里昂之外冇SSR,點知佢隻里昂有超絕 @@ 仲要係沙漠打,不過好彩係沙漠,我有飛兵可以龜,殺淨佢1隻之後拉打,等左5TURN個場自動開全場攻BUFF先屈死佢 XD 最後我死淨奶騎同雪莉,雪莉真係算勁

鬥雞唔好揀沙漠黎守,有飛兵真係好易龜,除非唔識走位OR計錯數 XD

都係唔推進度慢慢刷左D料先算 @@ 聽朝繼續刷料唔打日任同刷活動住 @@ 有超絕真係爭好遠,根本有冇超絕係兩隻GAME黎既

遲D如果轉打港台版既話真係唔好亂升人亂食野,而家亂升人成日唔夠水升LV同唔夠料升職 @@ 應該淨係升死5隻唔好升其他好D

遲D應該都會試打下港台版,睇下刷唔刷到雷丁開局同之後抽到D咩

而家大陸版淨係冇用過皇帝同拉娜,雷丁反擊應該係最大力最屈,最好要有埋艾爾文幫佢開超絕慳番1TURN,佢自己開神衛就得,里昂就屈龍勁,個再移動之前行左幾多格都可以打完再行3格,完全可以屈得死雷龍,如果冇雷龍應該雷丁單挑,仲要出多D奶同粉毛遠距幫雷丁補

有呢3隻應該大部份野都打到,除左鬥雞,鬥雞變化太大同我又未打到上去唔知咩環境,應該仲難打過機戰既鬥雞,不過港台版1開SERVER即打既話應該少D識打既人,同埋個個低LV會易打好多,始終大陸版IOS早半個月開其實已經爭好遠,半個月應該已經夠LV35拎左超絕,ANDRIOD版遲咁多打其實好蝕,鬥雞係咁俾人屈,拎少好多野

奶騎都勁但得50%機會補,唔好彩既話就唔發動

此篇文章於 09-09-18 10:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-10-18, 09:21 AM   #174
ShinDou

冇晒體了仲爭1版先到4-3,又要等12點派包

舊 09-10-18, 12:59 PM   #175
ShinDou

終於夠料升,但雷丁又轉錯職,原來1轉3轉即刻拎到第1招,我升左上去拎審判,之後再食石轉線再之後又要石,又要再打料升

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 10:37 AM

手機版 | APP版