Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-16, 08:30 PM   #5126
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我冇乜爆過水刷喎又,之前冥王刷隻數順便刷埋射盾料,射盾中下級都百幾粒。

基本上每日打番一兩條體就夠數咁囉?

睇情況應該係黑妹真綾最有用,pvp算強力

不過反而pvp一直都冇用心去打,次次都千4千5拎5、6粒石算。
我通常換隻R加番黎要升先打覺料,唔駛升既話淨係每日打1場拎2粒完到DAILY拎石就算 XD

上次冥王我都冇刷足D飛,打打下都冇打了

反而我覺得鬥雞好似仲好玩過平時 XD 要用下腦諗點擺陣同點打,不過都仲係唔識守
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 08:31 PM   #5127
ShinDou

引用:
作者: clie 查看文章
我凸2 但效果應該都差唔多,必CRI咁濟,堆分身低過四分三血就任你魚肉
試吓用多啲啦一定有驚喜,連7號都打爆
我而家個陣通常1開波已經起碼秒左兩3隻 XD 我唔夠打果D唔會揀打佢 XD

打分身應該都係用直擊+大力機好,最好大範圍清場
舊 09-28-16, 08:43 PM   #5128
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ShinDou 查看文章
打分身應該都係用直擊+大力機好,最好大範圍清場
用緊邊部
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 08:54 PM   #5129
ShinDou

最勁既打分身: 射創性同盾戰國

不過我用緊拳陣所以冇用佢地,分身通常唔會擺好多隻落同1隊,我暫時1隻星沙殺比都夠做 XD
舊 09-28-16, 09:44 PM   #5130
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
即係你地都冇盡覺ssr?
我今日覺醒到第15隻。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:57 PM   #5131
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
最勁既打分身: 射創性同盾戰國
我用大雪山,一次4飛差唔多都全中

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:58 PM   #5132
ShinDou

我換左8隻R加咋 XD
舊 09-28-16, 09:59 PM   #5133
clie

尋日覺咗15隻
舊 09-28-16, 09:59 PM   #5134
ShinDou

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我用大雪山,一次4飛差唔多都全中
係喎凸爆SR盾巴冇撞仲勁 XD 見過人果隻5千幾攻 100%乘4分身無效加貫通

終於凸爆埋巨0神,下隻唔知凸邊隻大器好,得番0凸白卡, THEO同凸1LOCKON

應該都係凸THEO,我1部勁盾都冇,之後先凸白卡

此篇文章於 09-28-16 10:07 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-28-16, 10:14 PM   #5135
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

the o 係最上位機咁都要諗

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 10:24 PM   #5136
ShinDou

因為白卡有指揮,又可以用黎玩鬥雞射清場陣 XD

THE O好似淨係平時打果陣有用,高攻高速拳版盾,鬥雞就爭D了
舊 09-28-16, 11:02 PM   #5137
clie

引用:
終於凸爆埋巨0神,下隻唔知凸邊隻大器好,得番0凸白卡, THEO同凸1LOCKON
大大有幾多隻大器
舊 09-28-16, 11:06 PM   #5138
ShinDou

3隻凸爆大器咋,IJ之後豹馬,而家到巨0 XD 3部都唔係勁既大器

其他大器咪 THEO 白卡 LOCKON,總共6隻
舊 09-28-16, 11:16 PM   #5139
clie

十足烏冬咁專中射喎,不過好彩大絕特性唔一樣
我都係6隻,你有LOCKON時我都有白炎
舊 09-28-16, 11:25 PM   #5140
ShinDou

烏冬D射大器應該勁好多﹖淨係1隻NU已經殺晒 XD
舊 09-28-16, 11:26 PM   #5141
Crazy Gamer

我得5隻………
白卡,nu,lockon,斷空同獨角。
隻獨角重係施捨番嚟。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 11:33 PM   #5142
ShinDou

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我得5隻………
白卡,nu,lockon,斷空同獨角。
隻獨角重係施捨番嚟。
你隻忍好勁呀,靠佢過盾地獄 XD 最好用暫時仲係大器清場機

NU同白卡都勁,鬥雞又可以屈人機
舊 09-28-16, 11:38 PM   #5143
Crazy Gamer

引用:
你隻忍好勁呀,靠佢過盾地獄 XD 最好用暫時仲係大器清場機

NU同白卡都勁,鬥雞又可以屈人機
叫做中到嘅都ok好用咁囉……
打故事同一般地獄版我手頭上夠用有餘。
但征霸47同48未必過到,我個倉要手控好好先得。
舊 09-28-16, 11:47 PM   #5144
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
手殘卡佐係48....有沒人好心幫我打
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 11:42 AM   #5145
clie

10月16日MEDAL回收,即係新嗰個SSR限凸一定要正式版時重新儲先換到
而家儲開既可以儘情換資材

原來今週PVP真係今日截數,蝕咗幾粒石
仲有要12點前完成埋PVP個任

此篇文章於 09-29-16 11:45 AM 被 clie 編輯。
舊 09-29-16, 12:00 PM   #5146
ShinDou

唔記得今日維護,冇清晒d ap,鬥雞岩岩清得切珠,頭先玩過下巨0神加送珠指揮陣,秒得慢過我個拳陣,但打得穩d冇咁易死,拳陣真係同人鬥快秒

而家有3千金
舊 09-29-16, 12:08 PM   #5147
yorkyork

註冊日期: May 2010
回收冇所謂,
最緊要有得做地底泥
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 12:12 PM   #5148
ShinDou

佢個beta2應該會試新野,機既平衡應該執得7788,下次開可能真係冇得揀對手,又或者淨係睇到隊長機
舊 09-29-16, 12:20 PM   #5149
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ryvius123 查看文章
手殘卡佐係48....有沒人好心幫我打
/ 過左47已經冇心機諗點破48
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 03:48 PM   #5150
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我都係6隻大器....不過我有課.....
突爆wing,美少年,鐡甲.... 2突巨0,2突nono同0突超獸...
下隻應該突咩先,我已家打d 難度99event都有時幾吃力...

已經儲左100粒征霸等7號同佢死過!

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:37 PM

手機版 | APP版