Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-21-18, 11:56 AM   #76
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
個練兵系統好似太屈機,有練同冇練爭好遠,升爆既r sr分分鐘勁得過冇升既ssr,唔怪得有時d人唔知點解勁我咁多

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 01:00 PM   #77
ShinDou

嘩唔好亂餵基胖執石,餵左十幾個之後而家其他人執石要兩個條件,有個要親密度十

舊 08-21-18, 03:40 PM   #78
ShinDou

原來每日做齊日任派30石,之前好似好多日冇做齊,好少用附魔同成日冇打exp任,因為見太多次有排飲,蝕晒添,而家亂升人都飲左好多支野

Sr索妮亞好似仲勁過ssr里昂,殺人buff兩次12%,強襲加20%攻再行多3格仲有凸擊,好堅

舊 08-21-18, 03:46 PM   #79
ShinDou

乜原來有金水派,以為得d垃圾水冇打添,咁每日最少要打2場了

舊 08-21-18, 07:18 PM   #80
ShinDou

鬥雞殘陣竟然守得贏人 @@

光輝後篇3-6 NORMAL都搞到要出3個槍坦+里昂+莉亞娜先緊緊過到3星埋,打到就黎夠鐘冇時間走去隱藏果格拎野PERFECT唔到,本身諗住殺淨1隻飛兵留活口,點知唔記得佢會自己撞埋黎D槍陣度,留2隻又驚殺唔切 @@

見人隻粉毛勁過我隻莉亞娜好多,莉亞娜好似只係多個再動但其他野渣好多

此篇文章於 08-21-18 09:18 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-21-18, 09:52 PM   #81
ShinDou

原來協力戰計TURN數,打得快派多好多勁野,頭先撞到2隻伏人打得勁慢 @@ 最勁係塞住個位唔俾我打

此篇文章於 08-21-18 10:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-21-18, 10:02 PM   #82
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來協力戰計TURN數,打得派多好多勁野,頭先撞到2隻伏人打得勁慢 @@ 最勁係塞住個位唔俾我打
原來係計TURN數....
唔怪得之前行錯位即刻俾人問候
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-18, 10:50 PM   #83
ShinDou

因為影響佢地派野 XD 頭兩場拍兩隻識打既打得超快,兩場都好多SR,之後幾場果D打好耐,派埋晒D垃圾R

終於叫做識打下鬥雞,範圍魔超屈,又降埋人野
舊 08-22-18, 08:13 AM   #84
ShinDou

見佢有個任係召裝3次,1抽中左ssr光輝髮飾 XD

第7日了終於有雪莉用,見人果隻好勁

舊 08-22-18, 09:29 AM   #85
ShinDou

終於打到random幻影皇帝加5隻有名法師,原來出隻奶之後4隻騎飛兵就得

舊 08-22-18, 11:48 AM   #86
ShinDou

鬥雞連續守贏3場喎而家1162分

終於爆晒d麵包要等自然回了

亂咁升晒d人而家係咁要打料有d煩,早知唔亂升

舊 08-22-18, 07:13 PM   #87
okabe

引用:
鬥雞連續守贏3場喎而家1162分

終於爆晒d麵包要等自然回了

亂咁升晒d人而家係咁要打料有d煩,早知唔亂升

主線你到第幾章?
係呀,隻GAME回體慢,開始有D煩唔夠料升
舊 08-22-18, 07:19 PM   #88
ShinDou

而家29RANK D人LV30,好似17章﹖之前不停打成日滿體仲以為回得好快添
舊 08-22-18, 08:06 PM   #89
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
查實隻game一出就一~三代既人係度,咁點頂落去。
整體黎講5集既人數都唔係好多。
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-18, 08:15 PM   #90
okabe

引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
查實隻game一出就一~三代既人係度,咁點頂落去。
整體黎講5集既人數都唔係好多。
有原創人
而且人可以循環再用XD
仲可以攪合作
SE隻VP同SO咪又係得幾集都可以頂落去
舊 08-22-18, 08:31 PM   #91
ShinDou

主線都出左幾隻原創人,遲早放出黎俾人抽,不過5集既人都真係算少

VP雖然得幾集但每集D人都多,而家應該都未出晒,同埋出原作既人算慢

好似聽日十點開黑王子活動,會派碎片,應該會派夠50俾人召﹖仲手多射左幾十抽唔中,不過其實係想射拉娜,好似得佢可以打4格魔法﹖
舊 08-23-18, 01:07 PM   #92
ShinDou

刷分版lv35好似仲易過挑戰版lv30咁,刷分1場6百

舊 08-23-18, 01:27 PM   #93
ShinDou

都係打唔到挑戰關,刷分算,原來有得組隊,不過唔知有冇伏人

舊 08-23-18, 01:53 PM   #94
ShinDou

組隊1樣6百分1場,仲以為會再乘,識打既會易打左,但撞到伏人既話就冇

舊 08-23-18, 02:13 PM   #95
ShinDou

原來每日頭兩場2倍,平時3百分1場,目標2萬召黑王子,要60場度

組隊有d auto人電腦亂行爭d死

舊 08-23-18, 07:16 PM   #96
ShinDou

原來有幾件SSR裝,咁要打62500分喎,不過唔知夠唔夠時間 @@
舊 08-23-18, 07:58 PM   #97
ShinDou

原來打得慢又係會扣分,頭先拍兩個亂衝人,最尾死剩我隻莉亞娜單挑骨弓,好彩磨得死佢,但十TURN得280分
舊 08-23-18, 08:17 PM   #98
ShinDou

見好多人齊晒12代主角,開埋超絕超屈 @@ 又食到晒D光輝超絕BUFF

最屈好似都係光輝BUFF,其實係咪應該刷隻光輝主角開局再刷多隻呢﹖我得隻里昂,帝國D人好似冇咁勁咁

但用WECHAT應該冇得刷首抽﹖要用9遊ACCOUNT﹖

見好多人同我差唔多LV甚至低LV過我都勁我好多,唔知係咪因為佢地升好多練兵 @@ 諗諗下我好似晒晒D體係咁打時空執石咁,正常應該解晒D任之後就狂刷練兵先﹖

咦係喎轉SERVER好似唔繼承即係可以當刷首抽咁﹖試下先 XD

此篇文章於 08-23-18 08:33 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-23-18, 08:51 PM   #99
okabe

引用:
見好多人齊晒12代主角,開埋超絕超屈 @@ 又食到晒D光輝超絕BUFF

最屈好似都係光輝BUFF,其實係咪應該刷隻光輝主角開局再刷多隻呢﹖我得隻里昂,帝國D人好似冇咁勁咁

但用WECHAT應該冇得刷首抽﹖要用9遊ACCOUNT﹖

見好多人同我差唔多LV甚至低LV過我都勁我好多,唔知係咪因為佢地升好多練兵 @@ 諗諗下我好似晒晒D體係咁打時空執石咁,正常應該解晒D任之後就狂刷練兵先﹖

咦係喎轉SERVER好似唔繼承即係可以當刷首抽咁﹖試下先 XD
兩邊其實差唔多,問題係要練兵
正常打哂就要刷,主線同時空果D慢一步先攪
舊 08-23-18, 08:56 PM   #100
ShinDou

係囉,開左基胖之後其實都可以唔駛理主線,要練左兵先,就算抽唔到勁野練到兵都好勁

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 01:58 PM

手機版 | APP版