Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-11, 09:55 PM   #76
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
其實係呢個 post 留言o既有幾多個玩過隻 game ?

評價又係點呢 ?
可能XII 真係太"好" 對於呢隻我個人係高評價...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 09:59 PM   #77
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
XIII係有新鮮感,不過我冇玩過就係(唔識玩)

舊 06-12-11, 11:05 PM   #78
京9999
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDiverson_chu
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
得啦得啦,唔駛重複咁多次話比大家知你地淨係想2b2a嘿嘿哈啦

HAHA 我其實唔識用八神...................
打02只係識左紅丸,京同K'..............
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-11, 11:25 PM   #79
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
其實係呢個 post 留言o既有幾多個玩過隻 game ?
評價又係點呢 ?
XIII我有玩,雖然平衡度有D問題(一人一隻K'..)
但唔計呢一點隻GAME絕對高質素,
比起XII係好玩好多~

舊 06-13-11, 12:00 AM   #80
衰仔包

註冊日期: Jul 2006
3DS Friend Code4167 4468 6601
xiii我都有玩過下,其實好玩左,不過舊有系統根深柢固,改多2改 d玩家都走晒,搞到冇咩人想接觸kof,
最後咪好玩左都冇人知...冇人玩
衰仔包 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 12:06 AM   #81
京9999

註冊日期: Aug 2007
PSN  IDiverson_chu
引用:
作者: 月牙火介 查看文章
比起XII係好玩好多~

想問邊度有XIII 好似成個KT都唔見..............
我宜頭唔知出左.............
京9999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 12:08 AM   #82
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 京9999 查看文章
想問邊度有XIII 好似成個KT都唔見..............
旺角新之城、深水「土步」龍威
北角有間都有

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 08:43 AM   #83
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: 京9999 查看文章
KT既話塘寶同金田都有得打!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 10:52 AM   #84
Sar8
The One

引用:
作者: 月牙火介 查看文章
比起XII係好玩好多~
乜唔係人手一隻Raiden咩
睇親一連技就過半

舊 06-13-11, 10:54 AM   #85
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Sar8 查看文章
睇親一連技就過半
raiden真係令人好頭痛

舊 06-13-11, 11:56 AM   #86
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
13係02嘅進化加強版,好玩係好玩,但又係某一兩個角色座大
K'(自己有用,離譜),雷電太勁,對住識玩嘅,已經輸左一半(情況好似SF4對住識用嘅陰陽兄弟咁)

舊 06-13-11, 02:45 PM   #87
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
13係02嘅進化加強版,好玩係好玩,但又係某一兩個角色座大
K'(自己有用,離譜),雷電太勁,對住識玩嘅,已經輸左一半(情況好似SF4對住識用嘅陰陽兄弟咁)
大部分格Game都一定會有幾隻角色坐大方便新手遊玩
問題是老手和新手鴻溝太大

不過以KOF黎講又真係好過分

舊 06-13-11, 02:54 PM   #88
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: ben wai 查看文章
大部分格Game都一定會有幾隻角色坐大方便新手遊玩
問題是老手和新手鴻溝太大

不過以KOF黎講又真係好過分
睇下點set la, 好似ssf4ae內三大香港代表, 全部都唔係易用易學, 但學識後可以橫行無忌, 唔係新手向.

舊 06-13-11, 03:26 PM   #89
Hunter

註冊日期: Jan 2002
仲有kula, ELIZABETH (不過宜家日本好似少左人用?)

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-11, 11:28 PM   #90
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
引用:
睇親一連技就過半
Raiden係好屈,
不過我真係少見人用,
反而K'同京兩隻先係量產得來又難搞~

舊 06-16-11, 01:27 AM   #91
Sar8
The One

岩岩先話要出
PC就淚目了

不知火舞CV係咪轉左小清水

舊 06-16-11, 01:29 AM   #92
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
岩岩先話要出
PC就淚目了

不知火舞CV係咪轉左小清水

好事黎,原配已經越唔到少女聲,越配越似阿婆

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 01:30 AM   #93
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
嘩.....乜SNK D底板真係咁易破咩!?
咁搞法,SNK真係正式玩完,家用版仲有排先出到......
受影響令家用版銷量一皮都冇嘅話,我諗大家以後都唔會見到KOF呢三個字......

舊 06-16-11, 01:43 AM   #94
Sar8
The One

最大問題係家用機既連線
第日GGPO一support埋

搵鬼玩官方版

舊 06-16-11, 07:49 AM   #95
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDartificialRock
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
嘩.....乜SNK D底板真係咁易破咩!?
唔關事~
明明係taito底板問題都可以入SNK數

其實自有taito type X2既game被crack個一刻起, 都已經知道會有咁既一日~
不過都叫做公布左之後先被crack~

.......唯有寄望家用版會加新野搭救

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!

此篇文章於 06-16-11 08:00 AM 被 數碼石頭 編輯。
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 08:05 AM   #96
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
家用版 9 成仲 lag 過
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 08:44 AM   #97
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
最大問題係家用機既連線
第日GGPO一support埋

以前D寫emulator的人都會自律, 太新的game(如街機版推出不足5年) 就算個ROM俾人dump左都唔會support... 依家可能唔同o西?

舊 06-16-11, 09:05 AM   #98
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: wing 查看文章
以前D寫emulator的人都會自律, 太新的game(如街機版推出不足5年) 就算個ROM俾人dump左都唔會support... 依家可能唔同o西?
因為呢個唔係emu

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 09:52 AM   #99
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
好似話 Taito 塊版其實同部 PC 差唔多
所以 dump 落黎已經可以o係 PC 度 run 到
ammms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 10:08 AM   #100
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ammms 查看文章
好似話 Taito 塊版其實同部 PC 差唔多
所以 dump 落黎已經可以o係 PC 度 run 到
維基話係win xp sp2

===============
Taito Type X²

CPU: Intel LGA 775 CPU. Supported CPUs include Celeron D 352, Pentium 4 651, Intel Core 2 Duo E6400
Chipset: Intel Q965 + ICH8 (dg31pr +ich7)
Video output: 640×480 (VGA), or 1280×720 (HDTV 720p)
RAM: 667/800 MHz DDR2 SDRAM. Supported capacities 512MiB, 1GiB, 4GiB.
GPU: PCI Express ×16-based graphics. Supported GPUs include ATI RADEON (x1600Pro, x1300LE) or NVIDIA GeForce (7900GS, 7600GS, 7300GS)
Sound: Onboard Realtek HD 7.1 channel Sound (supports add-in sound cards)
LAN: 1000BASE-T 10/100BASE-TX
I/O ports: 1x JVS, 4× USB 2.0, 1× serial (max 2), 1× parallel port, 2× PS/2, 2× SATA
Audio inputs: AKG C535EB Stage Microphone, line-in (Surround 7.1)
Audio outputs: 7.1, SPDI/FX
Expansion Slots: 1× PCI Express ×16 (used by video card), 1× PCI Express ×4, 2× PCI
Storage: SATA 3Gbit/sec Hard Drives
==========================

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
THE KING OF FIGHTERS XV KIM 街機遊戲討論版 6 03-18-24 08:07 AM
[PS4] The King of Fighters XIV RS 200 電視遊戲討論版 887 06-25-18 06:25 PM
[PSP] The King of Fighters オロチ編 neo 手提遊戲機討論版 84 05-25-11 12:32 PM
[討論] 想問下大家﹐邊集King of fighters最好玩呢﹖﹖ hidetoshi981 電視遊戲討論版 39 04-13-07 06:05 PM
THE KING OF FIGHTERS XI 已推出 兄澤命斗 街機遊戲討論版 388 11-03-05 01:09 AM

現在的時間是 01:31 AM

手機版 | APP版