Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 12-09-16, 03:43 PM   #876
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
比葉劉咁痴線?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 03:44 PM   #877
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
老老實實, 真係唔連任, 希望班友唔好慶祝, 一來大家無爭取到任何野, 而且喪失左更多既自由同權利, 結構既問題已經無辦法返轉頭. 最怕就係大家以為唔見梁振英就一天都光晒, 結果唔記得原來自己曾經爭取過普選, 亦唔記得個政府日日都亂告人. 雖然我知好多人一唔見梁振英就以為個世界得救, 你都好難改變佢地諗法.
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 03:44 PM   #878
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
唔好之後講:呢件事上邊我並不知情

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 03:48 PM   #879
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
唔好呀
要靠你大巴大巴摑哂D香港人架嘛,你要頂住呀

舊 12-09-16, 04:18 PM   #880
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
找數喇,等天收

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 04:23 PM   #881
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
老老實實預左唔連任,飲飽食醉就走
由手機版發出
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 04:27 PM   #882
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
佢重生存都唔好信佢

舊 12-09-16, 04:30 PM   #883
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
到底邊個咁大power
可以令689咁做呢
應該得一個人做到......

真係估唔到結局係咁

葉劉: 仲唔係到我?

-----------------------------------

選委會前一兩日攪出黎
睇黎都係北京評估ABC勢力太大
與其有400票甚至更多控制唔到
不如放棄689再欽點一個

老實講冇左689
雙曾 葉劉 林鄭 四個要選我會選曾主席

此篇文章於 12-09-16 04:33 PM 被 kev00269270 編輯。
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 04:32 PM   #884
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: GreenTea 查看文章
老老實實預左唔連任,飲飽食醉就走
由手機版發出
唔係上面有更好油水職位留俾佢咩

葉瘤上可能仲死快啲,直接暴動,震壓,回收

一日唔改玩法,只係糞走糞還在

舊 12-09-16, 04:42 PM   #885
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
最好欽點個再強硬d嘅一鋪攤牌
如果唔係香港人就永遠都唔會醒

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 04:42 PM   #886
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
TOPIC可以改做 懷念689?
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 04:47 PM   #887
T.K.
很黃很暴力

狙擊689

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-09-16, 04:47 PM   #888
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
雖然可能仲衰D~但而家開心下都好
等睇復仇者聯盟

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 04:51 PM   #889
T.K.
很黃很暴力

燒山應記一功

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-09-16, 04:59 PM   #890
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

葉留都復仇者一員。23條拉落馬去完外國換形象換髮型再由選議員從低爬上黎,可想而知有幾大動力。

俾佢爬到上高位香港人死梗。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:07 PM   #891
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
見你地咁講我真係好支持葉劉了
最好一上任即上23條

舊 12-09-16, 05:08 PM   #892
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
居然會等到呢一日來臨,仲有係咁出奇不意。

不過反正佢都完成佢嘅任務,做醜人做到盡,可以比佢DQ嘅
都DQ晒,令繼任人做嘢容易啲。

而且繼任人無論點兇殘都唔會有689嘅包袱(起碼喺上任後嘅幾個月「渡蜜月」可以更加凶狠)

#689可行夾唔送
#掃把頭:機會嚟啦,飛雲!

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:10 PM   #893
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: T.K. 查看文章

燒山應記一功
其實689入唔入定係孽瘤入,佢都講過晒
咁睇啦,遠既佢就真係甩九成,不過有齊跡象叫緊買定離手既,佢又唔算好燈…

不過孽瘤上只係第二個,甚至超越689既強暴派。

此篇文章於 12-09-16 05:15 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:25 PM   #894
N0T51B
Game Master
非中國藉

Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
習派想要薯片叔叔,但俾江派欄路,始終喺香港佢地都仲有權
如果三月之前中國局勢依舊,葉劉嘅機會會高啲

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:28 PM   #895
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
居然會等到呢一日來臨,仲有係咁出奇不意。

不過反正佢都完成佢嘅任務,做醜人做到盡,可以比佢DQ嘅
都DQ晒,令繼任人做嘢容易啲。

而且繼任人無論點兇殘都唔會有689嘅包袱(起碼喺上任後嘅幾個月「渡蜜月」可以更加凶狠)

#689可行夾唔送
#掃把頭:機會嚟啦,飛雲!
其實我覺得DQ壇野係689為左連任搞出黎,中共被迫撐佢...
然後,到臨選委個陣發覺都係唔係好夠票,索性換另一個禁解。
掃把頭咪又係拎番中共D鐵票,若果689都唔夠票,掃把頭都未必夠...
選委入面比較強勢的仲有商界...佢地當年都唔撐掃把頭,今日都唔似會。
我覺得會係商家背景比較強的人會嬴多D...如果梁錦松唔出黎,我估品客會嬴多D。
001015 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:34 PM   #896
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
唔知有冇人爆葉劉黑材料

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 05:44 PM   #897
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

引用:
作者: DC 97 查看文章
唔知有冇人爆葉劉黑材料
ABC 後生左個毒瘤就慘。
舊 12-09-16, 06:29 PM   #898
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
19又中

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 06:35 PM   #899
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
聽聞已經上左心震報告...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 06:47 PM   #900
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

廿蚊張 落錯注買689而家點算

標籤

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
梁振英:雙非子女不應有香港人身份 明年私院雙非孕婦名額應為零 cnw1126 ~清談館~ 88 06-21-13 04:18 PM
[飲食新聞] "出前一丁"每包售$4.40...痴線! Busconcamp 飲食版 48 07-27-08 07:31 PM
痴線~ Sgodkyo ~清談館~ 11 02-23-05 01:15 PM
嘩~~~痴線架,賣成咁都得 kenpeter 電視遊戲討論版 115 11-16-04 11:23 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 02:08 AM

手機版 | APP版