Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 05-01-15, 02:46 PM   #51
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
雖然想捏他故事內容,但係估唔到之後打BOSS打到我火滾

第12章,我打到想講粗口
4連戰,冇停頓所以冇得回血,爆左DOLL冇得出去整番再入,即係話爆左DOLL就唔駛玩,我只能夠話:你玩哂啦好唔好

好啦,迫我出番去再刷等,一係就儲錢儲到2046買4部50LV機

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 03:20 PM   #52
Hisashi
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
雖然想捏他故事內容,但係估唔到之後打BOSS打到我火滾

第12章,我打到想講粗口
4連戰,冇停頓所以冇得回血,爆左DOLL冇得出去整番再入,即係話爆左DOLL就唔駛玩,我只能夠話:你玩哂啦好唔好

好啦,迫我出番去再刷等,一係就儲錢儲到2046買4部50LV機
聽說最尾就係有d變態...
Hisashi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 04:01 PM   #53
CardGameDan
蔬菜汁好味w

引用:
作者: Hisashi 查看文章
聽說最尾就係有d變態...
變態呢...
30LV DOLL肯定唔夠打,但係買多3部50LV DOLL......你不如一槍打死我

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
舊 05-01-15, 05:27 PM   #54
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
求救,有冇人知"ノポン友好条約"點過,佢要我搵返阿媽...搵左半日都搵唔到...

已解決,係209FN行前D...

此篇文章於 05-01-15 05:52 PM 被 零式 編輯。
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 05:42 PM   #55
CardGameDan
蔬菜汁好味w

個人用緊的50級練功地點
忘卻的溪谷/ジャイール要塞(地圖東方)
目標係LV55-57飛機(血少),另外仲有大量55LV以上敵人俾你練功

舊 05-01-15, 06:43 PM   #56
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
關於強化
想問下強化Art好定強化skill好
我有百幾點唔知點用好?
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 07:26 PM   #57
CardGameDan
蔬菜汁好味w

引用:
作者: 天野 查看文章
關於強化
想問下強化Art好定強化skill好
我有百幾點唔知點用好?
開頭2樣都升下,開左車之後就升skill,因為之後會好少落車打

舊 05-01-15, 08:32 PM   #58
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
啱啱先完成第三章可以自由組隊,但淨係搵到鈴一個,其他人响邊?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 08:41 PM   #59
abs90273
Junior Member

註冊日期: May 2011
Wii U IDken3345
3DS Friend Code4768 7487 8038
PSN  IDabs90373
引用:
真係有效,其實原理係點
個copy我仲未理解到係點用
Copy 我估會複製附近裝置的能力

所以連住三點research g5 同一點強化。copy就變成了 g5 x 3。而強化又幫助了copy 以外的點
好屈機

詳細等日本玩家 研究 。 推導公式要好多錢,留番比有數學天分的人做
abs90273 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 11:11 PM   #60
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
5章第二第三個炮台究竟點打?d兵力咁重
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-15, 11:45 PM   #61
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
13歲仲多血過第一隻doll,打第九章佢竟然可以白兵戰(我得三隻doll)冇死到完場..

~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 12:42 AM   #62
天野

引用:
作者: Gashapon™ 查看文章
5章第二第三個炮台究竟點打?d兵力咁重
我玩metal gear 咁潛入去
因跟本冇得打
一個個打還可以
幾個走埋黎就死得

我試過逐隻打
如時間耐左
打打下好似死左既怪會復活
所以我放棄唔打
舊 05-02-15, 12:47 AM   #63
天野

引用:
作者: 野良猫 查看文章
啱啱先完成第三章可以自由組隊,但淨係搵到鈴一個,其他人响邊?
我沒有記錯erima 不是係home度?
仲有個好似係出home既右面
舊 05-02-15, 12:48 AM   #64
天野

引用:
開頭2樣都升下,開左車之後就升skill,因為之後會好少落車打
上左車就唔洗用 Art 咩?
舊 05-02-15, 01:41 AM   #65
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
作者: 天野 查看文章
上左車就唔洗用 Art 咩?
有D支線任都強制肉身打既
不過其實練滿skill實用過練art先

今晚係咁解分支
自己個人比D劇情整到O嘴左好幾次
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 03:18 AM   #66
Noble6
自瀆公國統帥

註冊日期: Jul 2012
Wii U IDfox1223
PSN  IDfox1223
XBox Live Gamertagfox1223
求救!
係咪完咗9章就可以接fly pack任?
但我揾晒成個NLA都揾吾到.....

舊 05-02-15, 03:21 AM   #67
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: Noble6 查看文章
求救!
係咪完咗9章就可以接fly pack任?
但我揾晒成個NLA都揾吾到.....
工業區絆任單人限定

又卡item 平原 ログニエの流木
執過2粒
行曬成張都執唔番
舊 05-02-15, 03:51 AM   #68
Reticence

註冊日期: Apr 2010
Wii U IDZEROIA
PSN  IDEdwin Chu
XBox Live GamertagEdwinChu
引用:
作者: will1223 查看文章
工業區絆任單人限定

又卡item 平原 ログニエの流木
執過2粒
行曬成張都執唔番
我都卡呢個任, 本身接任果陣有一舊, 都唔知幾時執既, 而家搵唔返
Reticence 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 05:36 AM   #69
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
卡死左隻精英怪,
當然前題要隻怪遠攻技好弱。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 09:14 AM   #70
will1223
Crazy Gamer

引用:
作者: Reticence 查看文章
我都卡呢個任, 本身接任果陣有一舊, 都唔知幾時執既, 而家搵唔返
岩岩執到
在113區附近洞外湖執到
得幾粒有傳點可以洗
舊 05-02-15, 09:49 AM   #71
will1223
Crazy Gamer

到卡セニバラ水

此篇文章於 05-02-15 10:25 AM 被 will1223 編輯。
舊 05-02-15, 10:29 AM   #72
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
想問O.C gear,是甚麼能力? thank

舊 05-02-15, 10:33 AM   #73
Hisashi

註冊日期: Nov 2002
想問之前有人過咗 偽なき真心堂
想問打7隻鳥要用 スラントアシマー 是什麼?
Hisashi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-15, 10:38 AM   #74
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Hisashi 查看文章
想問之前有人過咗 偽なき真心堂
想問打7隻鳥要用 スラントアシマー 是什麼?
係一把雙劍武器,接任務佢會比你,裝備這武器殺7隻雀就得了(殺完要解除還返比佢的)

舊 05-02-15, 10:53 AM   #75
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: holsety 查看文章
想問O.C gear,是甚麼能力? thank
答:
超頻....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] Xenoblade X『ゼノブレイドクロス』| 發售中 MO 電視遊戲討論版 693 07-22-16 02:29 AM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第一回:今回唔洗問候正日哥不過要問候PSN[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 1053 03-06-14 03:03 PM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM
[多機種] Biohazard 6滅屍部隊第二回:去埃瘋洗衣洗件衫先[注意:劇透請spoil] mario0606 攻略及心得交流區 833 12-25-12 06:05 PM

現在的時間是 09:38 PM

手機版 | APP版