Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Kingdom Hearts 3 | 發售中
money 10:20 AM 06-11-13
KH3はPS4かよ
david 10:29 AM 06-11-13
Kingdom Hearts 3 coming to the PlayStation 4

by Mike Schramm (7 minutes ago)

Sony just showed off a trailer at its E3 press conference for Kingdom Hearts 3, the latest sequel in the long-running Square Enix/Disney series. The game will arrive on the PlayStation 4, sometime after the system's launch, which is later on this year.
武藤遊戲 10:32 AM 06-11-13

money 10:34 AM 06-11-13

啤梨王子 11:31 AM 06-11-13
以GAME計,全個SHOW最驚喜都係呢隻
PS3出咁耐等咁耐,最終要等到PS4先有得玩
kiburedo 11:55 AM 06-11-13
睇畫面, 應該係正傳個戰鬥系統
真係太好
赤兵尉SETH 11:57 AM 06-11-13
幾時有得玩先
gingq7 12:00 PM 06-11-13
作者: 赤兵尉SETH:
幾時有得玩先
ps4不樂觀, 預ps5吧
tung999 12:05 PM 06-11-13
預番幾年吧
中間仲要2.5 bbs2 etc(拖
大覺屋師真 12:09 PM 06-11-13
超期待~
另外亦期待HD化1,2, 因為ps2版當年兩隻打打下都未爆機
ryuka 12:15 PM 06-11-13
師傅應該死左,但把keyblade 仲係度
cloud 12:16 PM 06-11-13
終於有消息
我諗雖然要等多至少三年
但有畫面睇下都好過乜都冇
NexTony 12:52 PM 06-11-13
作者: 大覺屋師真:
超期待~
另外亦期待HD化1,2, 因為ps2版當年兩隻打打下都未爆機
HD 1.5唔係出左?
大覺屋師真 01:03 PM 06-11-13
作者: NexTony:
HD 1.5唔係出左?
sorry, 淨係今朝極速topic納下d字, 睇錯左應該
1已出左? 太耐冇留意. 買番先. 係咪姐係之後出2 HD?
kiburedo 01:57 PM 06-11-13
作者: 大覺屋師真:
sorry, 淨係今朝極速topic納下d字, 睇錯左應該
1已出左? 太耐冇留意. 買番先. 係咪姐係之後出2 HD?
叫1.5 HD有KH1, KH COM(GBA果隻的HD版), KH358(好似剩係睇片)

希望佢快D俾返隻2我玩, 真係好玩過1好多
lightsnakes 02:12 PM 06-11-13
終於來了,呢隻希望唔好等咁耐,大期侍
NexTony 02:27 PM 06-11-13
個so call trailer其實係debug片,係radiant city行唔夠幾秒...
我諗最少要2015年
whassupbun 03:50 PM 06-11-13
哩幾年迪迪尼收購埋Lucasfilm同Marvel, 唔知KH3會唔會有星戰同Marvel英雄出現呢
GTO 04:26 PM 06-11-13
等左咁耐 , 真係開心死!!!

我想再戰錫飛啊 , 當年PS2,KH2FM日日打錫飛
神名レオ 05:57 PM 06-11-13
嘿嘿,冇買KH1.5係明智
KH HD1.5 PS4 EDITION(唔出到時先買返隻P3版儲都未遲)
money 11:56 PM 06-11-13

gingq7 12:01 AM 06-12-13
作者: 李奧涼介:
嘿嘿,冇買KH1.5係明智
KH HD1.5 PS4 EDITION(唔出到時先買返隻P3版儲都未遲)
same here.
或者 KH1.5 psv版都ok; 再唔係睇下有無cloud version.....
IDGAF 12:06 AM 06-12-13
希望KH3快D出DISNEY原裝配音英文版~!
不過,KH3真的有需要放到PS4出嗎?
係PS3有一定銷量保證的情況下,係PS3出唔係好D咩?
定係啱啱先打算開發,預計會開發好耐?
放到PS4,就可以係PS4收成期推出KH3。
赤兵尉SETH 12:08 AM 06-12-13
作者: money:
外人超興奮wwwww
如果突然公佈ZOE新作,我諗我可以興奮過佢...
square-enix 12:29 AM 06-12-13
作者: 機場美少年:
希望KH3快D出DISNEY原裝配音英文版~!
不過,KH3真的有需要放到PS4出嗎?
係PS3有一定銷量保證的情況下,係PS3出唔係好D咩?
定係打算啱啱先打算開發,會開發好耐?
放到PS4,就可以係PS4收成期推出KH3。
講真又唔算係高技術開發力既GAME, 係PS4開發分分鐘易過PS3整......
致於PS3餅大, 如果KH3係PS4 2年後既GAME, 應該OK, 始終KH既用戶群比初初都縮細在.
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面