Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-10-16, 08:37 PM   #4926
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
如果有志希就可以先強化CU隊,至於要唔要多一張係da屬睇你鐘唔鐘意o個堆....或者百搭用舊御三家卯月都ok....強判卡幾時都有機會用.....

引用:
作者: dragonwing84 查看文章
哈哈~SORRY~卡士蘭係神崎蘭子?
哈林係?
都只是護肝用,不用在意

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-10-16 10:09 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 08:39 PM   #4927
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
都係果句

冇諗住做課長,就睇卡面做人啦
最緊要好J

你拎住2張SSR,都上唔到high score 榜啦
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 08:41 PM   #4928
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
其實我都唔係好知志希有咩用~HAAA
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 08:43 PM   #4929
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

而家未刷分唔代表以後冇機會,先砌好一隊強隊其他再慢慢攪.....

新o個張2.0志希???
https://imascg-slstage-wiki.gamerch....BF%97%E5%B8%8C

係oveload,會扣血來加分(比普通加分多1%)....如果未熟手可以死好慘所以要記得落補血

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-10-16 08:57 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 09-10-16, 08:45 PM   #4930
yorkyork

註冊日期: May 2010
其實唔洗理華哥同哈林係乜,
你覺得邊個好睇咪要邊個
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 08:46 PM   #4931
Game Master

引用:
作者: yorkyork 查看文章
其實唔洗理華哥同哈林係乜,
你覺得邊個好睇咪要邊個
OK~收到~要慢慢摸索下
舊 09-10-16, 08:48 PM   #4932
KUTAR#

咪住,佢張志希係邊張,如果係常駐果張,可以睇下呢個site

アイドルにはSSR「双葉杏」、SR「小早川紗枝」「五十嵐響子」「中野有香」などのメンバーが揃っているので、これらのメンバーが入れば優先的に選抜してあげましょう。

https://gamy.jp/sl-stage/sl-stage-idol-itinoseshiki-ssr
舊 09-10-16, 08:56 PM   #4933
Game Master

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
咪住,佢張志希係邊張,如果係常駐果張,可以睇下呢個site

アイドルにはSSR「双葉杏」、SR「小早川紗枝」「五十嵐響子」「中野有香」などのメンバーが揃っているので、これらのメンバーが入れば優先的に選抜してあげましょう。

https://gamy.jp/sl-stage/sl-stage-idol-itinoseshiki-ssr
我唔係呢隻~我係上星期新出果隻~
想問個白痴問題..我首抽係紅色卡SSR~咁我自選係未最好都揀番紅色卡
舊 09-10-16, 09:11 PM   #4934
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
最好三隻色各有一隻 SSR 做 Centre 先

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 09:21 PM   #4935
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
這GAME 有愛就好.

除非有錢有肝又有技術, 否則HS 都不關事
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 09:53 PM   #4936
KUTAR#

引用:
我唔係呢隻~我係上星期新出果隻~
想問個白痴問題..我首抽係紅色卡SSR~咁我自選係未最好都揀番紅色卡
http://xn---ssr-un4c0cf01a.xyz
可參考下呢個site

如果想先集中紅隊的,選多隻 dance 能力值高D 的
好似佢推薦的桃華
用桃華做 center 谷高 dance 的總數值
(唔用志希做 center ,只是想降低一下 overload 的發動率
自己衡量啦)

不過呢隻志希發動技能 overload 時會扣血
冇回血卡或不熟譜的話比較難用

或者先買隻藍或黃隊的
因可能遲下課課下,出其他色的卡多
你都要焗住轉色
除非做課長,三色抽齊5,6 張SSR推出去

此篇文章於 09-10-16 09:55 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 09-10-16, 10:07 PM   #4937
yorkyork

依家點樣有桃華?
舊 09-10-16, 10:15 PM   #4938
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
http://xn---ssr-un4c0cf01a.xyz
可參考下呢個site

如果想先集中紅隊的,選多隻 dance 能力值高D 的
好似佢推薦的桃華
用桃華做 center 谷高 dance 的總數值
(唔用志希做 center ,只是想降低一下 overload 的發動率
自己衡量啦)

不過呢隻志希發動技能 overload 時會扣血
冇回血卡或不熟譜的話比較難用

或者先買隻藍或黃隊的
因可能遲下課課下,出其他色的卡多
你都要焗住轉色
除非做課長,三色抽齊5,6 張SSR推出去
焗住轉色+1
本身cu多
而家係co多

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 10:16 PM   #4939
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

三幻蘿都係限定,等復刻啦...or等佢出恆常....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-10-16, 10:24 PM   #4940
Game Master

想揀蘭子~可唔可以問下意見?
舊 09-10-16, 10:57 PM   #4941
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
既然有愛仲諗
第一次出時我諗都唔諗就選本命先

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 09-10-16, 11:20 PM   #4942
KUTAR#

引用:
作者: yorkyork 查看文章
依家點樣有桃華?
原來係限定?我都唔記得了
太多卡抽到冇記憶

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
三幻蘿都係限定,等復刻啦...or等佢出恆常....
出恆常,到時可能又改能力值
唔係 dance 特化

三幻蘿是桃香、ありす、みりあ?

引用:
Just do it

此篇文章於 09-10-16 11:25 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 09-10-16, 11:45 PM   #4943
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
貪佢有自㨂ssr入左坑
有無ssr推介?定其實都係睇自己鐘意邊個角色
我都俾人引咗落坑

首抽刷到限定文香, 儲夠石10抽中埋限定志希......

舊 09-10-16, 11:53 PM   #4944
KUTAR#

好很多 pack 都抽唔到萌香的我表示很葡萄

我都係返非洲玩沙算

此篇文章於 09-11-16 12:00 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 09-11-16, 09:23 AM   #4945
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
三幻蘿是桃香、ありす、みりあ?
yes

引用:
作者: psidef 查看文章
我都俾人引咗落坑

引用:
好很多 pack 都抽唔到萌香的我表示很葡萄

我都係返非洲玩沙算
這就是命運
唯有希望下年有復刻再追

舊 09-11-16, 12:24 PM   #4946
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
我都俾人引咗落坑

我埋單7 pack先齊兩張,諗起都心傷

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-16, 01:10 PM   #4947
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-16, 04:14 PM   #4948
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

引用:
我都俾人引咗落坑

你都好,我首刷唔到,只中到高森藍子
玩左幾日....
PRO都叫做過到...
但是唔高分....

你會唔會課自㨂ssr?好像去到今日就完(?)

舊 09-11-16, 04:19 PM   #4949
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
新手acc應該冇時限的...如果同之前....??

https://imascg-slstage-wiki.gamerch....16.09%EF%BC%89
由手機版發出

此篇文章於 09-11-16 04:49 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-16, 04:22 PM   #4950
yorkyork

開game之後7日好似?

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 06:00 PM

手機版 | APP版