Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-06-12, 11:21 AM   #26
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
腕力被稱讚的家裡蹲
OKOK
這是少年漫畫最基本的手法
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-12, 07:42 PM   #27
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
哩套嘢係…
現實廢人進行大逃殺嘅勞改?

金髮+藍眼+巨乳+半脫校服+濕身=正

此篇文章於 10-06-12 07:46 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-12, 09:22 PM   #28
野良猫
肥倫

下集又可以聽到澤城啲變態笑聲
舊 10-20-12, 09:01 PM   #29
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
主辦單位都算無差別,除左尼特遊戲廢人,變態殺人魔同癡肥強姦犯外,佢地連美少女學生甚至細佬都可以照樣送入荒島度。佢地究竟係點樣send呢D提名表格比人架?
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-12, 09:04 PM   #30
野良猫
肥倫

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
主辦單位都算無差別,除左尼特遊戲廢人,變態殺人魔同癡肥強姦犯外,佢地連美少女學生甚至細佬都可以照樣送入荒島度。佢地究竟係點樣send呢D提名表格比人架?
唔係無差別,上集講過點樣選人
舊 10-20-12, 09:07 PM   #31
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 野良貓 查看文章
唔係無差別,上集講過點樣選人
我舊知佢地點樣選人啦,我係講盡佢地唔會在乎被提名既人既年齡性別背景啊。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-12, 09:11 PM   #32
野良猫
肥倫

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
我舊知佢地點樣選人啦,我係講盡佢地唔會在乎被提名既人既年齡性別背景啊。
佢開得咁嘅條件當然唔會理佢係咩人,總統都照捉架啦(捉得到的話)
舊 10-21-12, 11:04 PM   #33
EMILA
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
炸彈都分8種
好想知仲有咩類型
有冇人知地雷個隻計唔計?
EMILA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-12, 01:45 PM   #34
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
空中一班人跳降傘幾過癮

動漫版既男豬真係好大分別

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-12, 07:37 PM   #35
野良猫
肥倫

[吐嘈]
咁近距離食爆炸都冇事,撞落石頭度就見哂紅
[/吐嘈]

板本你好煩,乖乖地變黑清場再食埋金髮巨乳算啦

此篇文章於 10-26-12 07:40 PM 被 野良猫 編輯。
舊 10-26-12, 11:05 PM   #36
EMILA

SNACKER,杯麺呢D...食左未仲口渴擺明整古你班友
比得個煲又唔比爐起碼都整個火機好喎....

康介個bomb都幾cheat喎...
舊 10-28-12, 05:04 PM   #37
埃及使者
玻璃般的存在

老豆分屍果度
BD會有修正嗎?

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 10-30-12, 01:24 AM   #38
EMILA

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
老豆分屍果度
BD會有修正嗎?
吸到渣都冇喎...應該冇野修..
舊 10-30-12, 03:44 AM   #39
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
呢套最失敗就係炸彈
用炸彈相殺唔死都冇咁忽,但呢度死既就炸咁忽,唔死既就好完整
乜都唔多最多係近距離炸都炸唔傷
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-12, 06:02 PM   #40
野良猫
肥倫

板本你條友……
舊 11-03-12, 01:40 AM   #41
EMILA

三森d演技真係好唔掂大叔以下...

坂本賢者MODE全開

同人本期待
舊 11-05-12, 09:36 PM   #42
埃及使者
玻璃般的存在

真係識享受

大叔既舖路開始了

GGF - 棄坑

舊 11-10-12, 12:32 AM   #43
埃及使者
玻璃般的存在

女主角終於都上舞台
開始多對白、多戲份

GGF - 棄坑

舊 11-16-12, 08:08 PM   #44
野良猫
肥倫

其實…BIM除咗用袋外隨身都袋定一兩個以防萬一吧
嘛,雖然我都知套嘢好多BUG

下集女主又要面臨貞操危機?
舊 11-17-12, 09:46 PM   #45
埃及使者
玻璃般的存在

今集CUT左起碼一半

嘛, 後半大部份都能重現就算

GGF - 棄坑

舊 11-23-12, 07:28 PM   #46
野良猫
肥倫

其實同有居心嘅人合作一定預咗咁
收集到只欠最後一塊晶片時,當然係向最近嘅人埋手

板本你幅妄想圖睇到我笑咗出嚟

日笠VS金髮
下集好多人出嚟
舊 11-24-12, 03:09 AM   #47
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
利申
我有追開漫畫
開頭睇硬係覺得坂本會黑化
點解愈黎愈正直#

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-12, 12:55 AM   #48
埃及使者
玻璃般的存在

黑極都黑化唔到既男豬

GGF - 棄坑

舊 11-26-12, 01:27 AM   #49
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
10月新番《驚爆遊戲》(BTOOOM!)的BD/DVD第一卷於本周正式發售,第一卷收錄有TV版第一話《start》和第二話《血之女子高生》,以及特典CD、明信片等特典。而第二話TV版被和諧的女主角HIMEKO的“激情戲”也將在BD版完全解禁。
《驚爆遊戲》BD第一捲髮售 女主角和諧解禁

《驚爆遊戲》原作是正在新潮社《月刊COMIC@BUNCH》上連載的人氣漫畫,描寫22歲的NEET 本龍太是世界流行網路遊戲《BTOOOM!》的頂尖玩家,這是一款類似於高清版《炸彈人》的電腦遊戲,玩家需要用各種不同類型的炸彈互相攻擊。而某一天醒來後, 本龍太發現自己來到了一個孤島,在這裡等待他的將是真人版的《BTOOOM!》。
《驚爆遊戲》BD第一捲髮售 女主角和諧解禁

在動畫第二話中,和 本龍太一樣同樣是《BTOOOM!》玩家,並被帶到孤島的金發女子高中生HIMEKO在這裡遭遇了不測,起初希望能和其他幾位“玩家”組隊逃出孤島的HIMEKO,卻最終被看上了HIMEKO身體的大叔玩家背叛和被舔遍全身。這讓HIMEKO想起自己曾經在幾位朋友被痴漢困住時獨走逃走的不堪回憶。在TV版中這段描寫被理所當然的規製,現下到了BD版終於可以解禁。

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 01:36 AM   #50
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
預告笑了
醫生得囚罪人多

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
深宵直播室 2007-01-21 至 2007-01-25 重溫下載 ch08ko 02專區 0 01-26-08 12:22 PM
Gundam Expo 2007 (14/12-01/01) KIM 收藏品討論版 46 12-23-07 12:33 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #8 「歲月‧小品」 (2006.01.06-2006.01.23) Winner: DCIP 「老當益壯」 KKH 照相館 23 01-27-06 08:55 AM
[飲食新聞] (中國)上海部分羊肉燒烤實為貓肉 01-01-2006 up Abale~姬絲汀小美 飲食版 14 01-08-06 11:39 AM
高達世紀展05+模型挑戰賽+GUNDAM WAR大賽---26/12-01/01 KIM 收藏品討論版 86 01-02-06 09:27 AM

現在的時間是 10:19 AM

手機版 | APP版