Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-13, 01:19 PM   #351
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
第二幅睇到我笑咗

帥哥狡嚙變咗呆子
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 07:03 PM   #352
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
呢個局長係咪白痴架?或者話,今次用緊局長身份既免罪者係咪以為自己真係隻手遮天到可以眾目睽睽之下將支搶強行轉做肉醬mode?就算想隊lum狡齒都應該顧下手尾先架。之前都係冇人見到先滅到石田口,今次搞乜?

好彩小朱頭腦轉得快。

狡齒偵探mode繼續全開,三兩下估到局長/系統既意圖。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 07:20 PM   #353
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 野良猫 查看文章
第二幅睇到我笑咗

帥哥狡嚙變咗呆子
帶得多個頭盔終於出事

感覺上今集真係唔錯,不過局長HACK鎗再加小朱爆300PT這兩點,實在很容易令班主人覺得有問題
另外這套是24定26?感覺上之後應該還有很多嘢講

還有對頭盔有問題
做犯案時可以用其他的PS來影響系統,但除咗之後又點樣?乜PS唔係跟住個人咩?個頭盔只係擾亂架喎
如果咁講先前的暴動咪會有好多肉醬同要大量擴建監獄?

此篇文章於 02-22-13 07:23 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 07:36 PM   #354
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
d崩圖笑死..連大頭定鏡都可以咁崩
今集雖崩,故事還是ok的

朱今次好型..總算救左狡嚙乎一命
局長只可以改支槍既權限?個系統似乎無受影響
最後狡嚙醒番後咁輕易走到佬

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-13, 07:43 PM   #355
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
IG哩間廠神經刀嚟架?之前作畫一向高水準,突然一集可以崩到咁

局長真係太心急隊狡嚙,當眾HACK鎗咁危險都做

花澤你終於叻番次
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-13, 01:35 AM   #356
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
18集
終於醒返一次

睇咗幾話漫畫, 無動畫咁死蠢, 醒好多

舊 02-23-13, 10:47 AM   #357
金屬史萊姆
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
帶得多個頭盔終於出事

感覺上今集真係唔錯,不過局長HACK鎗再加小朱爆300PT這兩點,實在很容易令班主人覺得有問題
另外這套是24定26?感覺上之後應該還有很多嘢講

還有對頭盔有問題
做犯案時可以用其他的PS來影響系統,但除咗之後又點樣?乜PS唔係跟住個人咩?個頭盔只係擾亂架喎
如果咁講先前的暴動咪會有好多肉醬同要大量擴建監獄?
我反而唔明個頭盔有幾大射程...
出逃時成條街都冇人.局內正常人又唔係多過人.
冇人俾佢scan換點數又點會戴住頭盔就走到出去?
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-13, 12:37 PM   #358
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 金屬史萊姆 查看文章
我反而唔明個頭盔有幾大射程...
出逃時成條街都冇人.局內正常人又唔係多過人.
冇人俾佢scan換點數又點會戴住頭盔就走到出去?
抄最低嗰個, 局內冇問題
出到街有問題嘅都拉咗,應該正常人多喎
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-13, 06:03 PM   #359
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
呢個局長係咪白痴架?或者話,今次用緊局長身份既免罪者係咪以為自己真係隻手遮天到可以眾目睽睽之下將支搶強行轉做肉醬mode?就算想隊lum狡齒都應該顧下手尾先架。之前都係冇人見到先滅到石田口,今次搞乜?

好彩小朱頭腦轉得快。

狡齒偵探mode繼續全開,三兩下估到局長/系統既意圖。
可能呢個"局長"今次打的如意算盤是等宜野座開完鎗後黑化, 再明正言順搞掂埋宜野座 (不過在場還有3個活人....真係唔知佢想點; 如果已打算全部滅口, 其實唔駛搞咁多野)

話又說回來, 其實無話過班免罪者是高智商, 犯錯唔出奇, 飛機條"屍"竟然被佢地見倒其實已是重大失誤, 而什至佢地落幾個order俾宜野座都被狡嚙估中7-8成佢地既目的

此篇文章於 02-23-13 06:06 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-13, 08:15 PM   #360
金屬史萊姆

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: Rv250 查看文章
問題係條街直頭係冇人.門口只有一堆會scan概機械守衛.
咁邊有人俾佢copy?
金屬史萊姆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-13, 02:18 AM   #361
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
免罪體質唔等於聰明的

舊 02-24-13, 04:00 AM   #362
James7s
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
IG哩間廠神經刀嚟架?之前作畫一向高水準,突然一集可以崩到咁

局長真係太心急隊狡嚙,當眾HACK鎗咁危險都做

花澤你終於叻番次
據說係因為大陸同韓國外判廠放新年大假冇人接生意,所以冇人手做好。

Disclaimer: All the statement of this post is consider as fictional. Contains of this post should not be used in any legal action nor as evidence. The author of this post does not take any legal responsibility to any people that follow this statement.
免責條款︰此文章之所有內容應被視作虛構。文章之內容並不應被使用於任何法律行動或作為證據。本文之作者對跟從本文章指示之任何人士一律不負任何法律負任。
免責声明書:このポストの全て内容が虚構的と考えであります。ポストの内容が法律行動に使いなりません。まだは証拠になりません。このポストの著者が読者と使用者に全ての法律責任を受けません。
James7s 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-13, 12:55 PM   #363
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
個頭盔可能比金髮魔改完

引用:
作者: Rv250 查看文章

舊 02-24-13, 09:49 PM   #364
Game Master

引用:
作者: gingq7 查看文章
話又說回來, 其實無話過班免罪者是高智商, 犯錯唔出奇,
咁又確實係,冇理由期望個個都好似槙島咁醒先得。

如果唔係當初都唔會被保安局拘捕。
舊 02-25-13, 02:39 AM   #365
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
今集真係崩到阿媽都唔認得
集中唔到睇劇情
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-13, 05:10 PM   #366
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: gingq7 查看文章
可能呢個"局長"今次打的如意算盤是等宜野座開完鎗後黑化, 再明正言順搞掂埋宜野座 (不過在場還有3個活人....真係唔知佢想點; 如果已打算全部滅口, 其實唔駛搞咁多野)

話又說回來, 其實無話過班免罪者是高智商, 犯錯唔出奇, 飛機條"屍"竟然被佢地見倒其實已是重大失誤, 而什至佢地落幾個order俾宜野座都被狡嚙估中7-8成佢地既目的
開左槍就死無對證啦

犯罪系數係一個浮動既數值,
以前捉犯都會短時間增加至300以上,

如果花澤唔舉槍即場素描一次,
根本證明唔到宜野座根槍有問題

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-13, 08:53 PM   #367
Game Master

見到狡齒戴住面具出街,我突然係都唸,呢套真係有改造成Harlem Shake跳舞片既潛力。
舊 02-25-13, 09:16 PM   #368
norip999

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
開左槍就死無對證啦

犯罪系數係一個浮動既數值,
以前捉犯都會短時間增加至300以上,

如果花澤唔舉槍即場素描一次,
根本證明唔到宜野座根槍有問題
呢個真,開始時講過支槍D聲係得搾槍O個個聽到,好彩朱無啦啦咁醒。
norip999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-13, 10:00 PM   #369
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
怎沒人吐糟下志恩想勾搭狡噛搞野時, 狡噛話你搞開百合我搞開基大家性趣唔同來拒絕嗎
HEERO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-13, 11:19 PM   #370
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
狡噛の馬鹿
但睇佢戴頭盔又覺得好搞笑

一科班人開始起疑心
特別係停車場班人
睇住局長批准使用既HACK槍

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 04:59 PM   #371
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

PSYCHO-PASS サイコパス 【全8巻】
巻数   初動      累計    発売日
     BD(DVD)   BD(DVD)
01巻 4,4**(1,1**) 8,0**(*,***) 12.12.21 ※合計 9,2**枚
02巻 5,1**(1,5**) 6,9**(*,***) 13.01.25 ※合計 8,4**枚
03巻 5,7**(1,6**) *,***(*,***) 13.02.22

此篇文章於 02-26-13 05:07 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-13, 02:32 AM   #372
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 03-01-13, 10:40 AM   #373
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
最後果幕
唔敢想像知左會點
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-13, 11:17 AM   #374
HEERO
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 石原夏織 查看文章
最後果幕
唔敢想像知左會點
我覺得隻神豬都係有那種被怎樣搞都不會黑的體質

個局長真搞笑, 話腦容量太低, 無法理解你講什麼
HEERO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-13, 11:57 AM   #375
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
幾十年後都係#950開新thread

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB1] Psycho Pass サイコパス 選択なき幸福 neo2046 電視遊戲討論版 16 12-28-15 10:38 AM
出讓 限定版主機,game, DVD & Blu-ray 等 andychan26675 買賣專區 4 03-16-14 12:27 PM
[影像碟] 黃偉文作品展[6 CD/4 DVD/3 Blu-ray][末日推出] W!LL Neo Music UNIVERSE 128 12-25-12 04:08 PM
[NEWS] PANASONIC, DMP-BD10 / SA-XR700 / SB-TP100, Blu-ray Disc播放機 / Blu-ray Disc 接收器 KTN 影音館 0 06-28-06 03:20 PM
DVD Format Wars: HP & Dell choose Blu-Ray C.K.F. 影音館 1 01-17-04 12:56 AM

現在的時間是 06:40 AM

手機版 | APP版