Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區

主題工具 顯示模式
舊 09-02-12, 11:43 PM   #51
millerna
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
呀...唔記得提你
如果你係ban我
麻煩你send番一個書面copy比我
pm或公開都得
請列明內容同原因
謝謝
millerna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 11:46 PM   #52
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: millerna 查看文章
其實由佢講問邊個邊個點賣嘢
我就知我係理度最終下場係點
up to you
i don't care
我提一提閣下
比Ban期間請勿開新Acc
会永久Ban的

你『好心』又咁『好態度』
明明係初哥貨都未識訂就走去『指正』irismong

咁家下我又『好心』又係咁『好態度』去『指正』下你Lee個『初哥』
你唔係唔老黎下嘛?_(:3 」 ∠)_

再講
同行如敵国
irismong有時造到D価咁平我都唔多開心架
不過人家做到係人家本事
只要無『犯版規』我都無任歓迎任何人使用買賣版

當然包括『好心』又咁『好態度』Ge閣下_(:3 」 ∠)_

此篇文章於 09-03-12 12:03 AM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 11:47 PM   #53
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
星人大大
係今次姐~
小本經營下而已~~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 11:52 PM   #54
★星人44★
Moderator

引用:
作者: irismong 查看文章
星人大大
係今次姐~
小本經營下而已~~
你蝕本賣都唔關我事_(:3 」 ∠)_

不過你前面拖埋我落水真係幾討厭
起碼呀『初哥』就單單打打話我偏幫你

咁點攪?#

舊 09-02-12, 11:54 PM   #55
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
你蝕本賣都唔關我事_(:3 」 ∠)_

不過你前面拖埋我落水真係幾討厭
起碼呀『初哥』就單單打打話我偏幫你

咁點攪?#
對唔住

咁你係版主又係賣野, 所以先提你姐

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-12, 11:57 PM   #56
★星人44★
Moderator

引用:
作者: millerna 查看文章
呀...唔記得提你
如果你係ban我
麻煩你send番一個書面copy比我
pm或公開都得
請列明內容同原因
謝謝
上先達42F找Ami填份Form先講啦
太陽圍住自己転的『初哥』_(:3 」 ∠)_

舊 09-02-12, 11:58 PM   #57
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
姐係咁,先唔論5唔5隻先
人地都係開post接order姐
仲要唔係收全訂,覺得有可疑咪唔落order囉

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-12, 12:01 AM   #58
★星人44★
Moderator

一個二個未入黎『抽水』呀!!
転頭上埋神枱咪又叫寃枉呀大老爺等等_(:3 」 ∠)_

舊 09-05-12, 12:11 AM   #59
why_not0123
Junior Member

註冊日期: Sep 2012
請問我想買多種的動漫周邊,沒有指定,只要係我徵求既動漫任何野我都岩,可否唔列出價錢嗎?

此篇文章於 09-05-12 12:18 AM 被 why_not0123 編輯。
why_not0123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 09:43 AM   #60
★星人44★
Moderator

引用:
作者: why_not0123 查看文章
請問我想買多種的動漫周邊,沒有指定,只要係我徵求既動漫任何野我都岩,可否唔列出價錢嗎?
不可以      

舊 09-10-12, 12:09 AM   #61
★星人44★
Moderator

crispin

頭版―頁内就有成五、六個Post係你出
係咪想『洗版』?

現口頭警告
下次當悪意『洗版』至少Ban3個月

舊 09-13-12, 10:50 AM   #62
a51165r

註冊日期: Jan 2012
請問一下
如 PM後 賣方 不回應...完全 沒聲氣
買方 多久可以 取消交易?
a51165r 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-12, 11:01 AM   #63
★星人44★
Moderator

引用:
作者: a51165r 查看文章
請問一下
如 PM後 賣方 不回應...完全 沒聲氣
買方 多久可以 取消交易?
48時間後

舊 09-13-12, 11:09 AM   #64
a51165r

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
48時間後
謝謝解答
="= 不想時間被 HOLD 太久~~
48小時 還滿合理 > <
a51165r 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 01:19 AM   #65
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
http://gaforum.org/showthread.php?t=225586

星人,麻煩曬
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-12, 07:50 PM   #66
hihichan123

註冊日期: Oct 2012
想問下有沒得改帖的題目
我見到淨係有得改內容但改唔到題目
THX
hihichan123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-12, 08:03 PM   #67
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: hihichan123 查看文章
想問下有沒得改帖的題目
我見到淨係有得改內容但改唔到題目
THX
代答: 連按2次編輯信息就得
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-12, 08:15 PM   #68
hihichan123

註冊日期: Oct 2012
引用:
作者: izumo 查看文章
代答: 連按2次編輯信息就得
唔該哂THX
hihichan123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-12, 11:11 PM   #69
YALIU
儲錢中...

想問下如果topic同pm所標的價錢唔同有無得ban?
舊 10-06-12, 02:18 AM   #70
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
引用:
作者: shion_rei 查看文章
如果5係競標性質我覺得冇乜問題

佢加價你5岩價既最多5買架唧

再者版規上又冇列明pm冇得再改價錢

或者人地改漏左呢就要ban佢咯?? 5合理囉
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-12, 01:20 AM   #71
YALIU
儲錢中...

引用:
作者: Cly 查看文章
如果5係競標性質我覺得冇乜問題

佢加價你5岩價既最多5買架唧

再者版規上又冇列明pm冇得再改價錢

或者人地改漏左呢就要ban佢咯?? 5合理囉
咁樣出面話
如果係收/放「$280」飛2張
咁應該係當佢原價收/放?
定係無標價錢?
舊 10-08-12, 06:48 PM   #72
★星人44★
Moderator

引用:
例:

即係Top標$280
PM時話要$300

咁即Ban得啦

舊 10-08-12, 07:09 PM   #73
YALIU
儲錢中...

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=225682

呢個

咁其實佢只係賣$480飛一張,咁某程度上算唔算無標價錢?
舊 10-08-12, 07:14 PM   #74
★星人44★
Moderator

引用:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=225682

呢個

咁其實佢只係賣$480飛一張,咁某程度上算唔算無標價錢?
直頭無標価啦
PM貴過原価重係炒黄牛飛Tim

舊 10-08-12, 08:35 PM   #75
YALIU
儲錢中...

咁我明白曬…
即係出面收飛都係犯曬規

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
美洲國家盃 直播時間表+討論區 龍寶寶 體育版 205 07-27-04 02:19 AM
[ETC]PSP與NDS遊戲預訂價$49.99 Janus 手提遊戲機討論版 16 05-21-04 07:30 PM
再來英超第四.....(已更新) 皇家馬爹里 體育版 73 04-25-04 03:16 AM
[分享]YP拍賣 死亡筆記本 楓淚痕 日本動漫畫討論版 2 04-18-04 01:36 AM

現在的時間是 12:08 AM

手機版 | APP版