Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-08-05, 09:03 PM   #51
卡路士carlos
Senior Gamer
自訂用戶頭銜

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 奇蹟少年J
keroro
tamama
giroro
kururu
.
.
.
.
.
.
did i forget someone?
咁dororo 呢

舊 05-08-05, 09:08 PM   #52
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
作者: 卡路士carlos
咁dororo 呢
又被人遺忘了
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-05, 05:07 PM   #53
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 御緣
漫畫呢幕我又係笑到肚痛,連monster都玩埋
kururu係個個速算警察..........有助佢記野.......=-=..........仲唔係速算小神童.........
keroro係咪約翰啊?
咁tamama係邊位?個位超人?

舊 05-10-05, 12:39 AM   #54
ckpanda
Junior Member

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Coquelicot
仲深化左添

應該係雄性, 漫畫過新年時有提到

其實tamama 把聲咁「可愛」(日文動畫版配音),似女仔多.......我都懷疑佢係女仔

但係有一話(佢個徒弟taruru 到訪藍星果集),字幕寫住佢係男仔.....

我都唔係好相信 >_<

我真係覺得tamama o既配音好正,日向秋身材仲正

同埋..........每一次佢地「共鳴」我都忍唔住笑.........

kerokero.....tamatama..... girogiro.....kurukuru......dorodoro...........
ckpanda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-05, 12:56 AM   #55
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ckpanda
其實tamama 把聲咁「可愛」(日文動畫版配音),似女仔多.......我都懷疑佢係女仔

但係有一話(佢個徒弟taruru 到訪藍星果集),字幕寫住佢係男仔.....

我都唔係好相信 >_<

我真係覺得tamama o既配音好正,日向秋身材仲正

同埋..........每一次佢地「共鳴」我都忍唔住笑.........

kerokero.....tamatama..... girogiro.....kurukuru......dorodoro...........
暴走果陣走哂音先難頂

共鳴..
漫畫版好似未試過5個一齊o黎
動畫版都係得果兩次(?)

舊 05-11-05, 10:05 PM   #56
zero9394
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
第57話
Dororo: 左手...只是輔助...就是因為只是輔助.....
所以...................................
不用也無妨..........................

呢句超正!
笑爆!
zero9394 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 10:09 PM   #57
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 太公望
暴走果陣走哂音先難頂

共鳴..
動畫版都係得果兩次(?)
5個一齊好似未試過.....但dororo出就有兩次...好似係...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 10:17 PM   #58
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

註冊日期: Apr 2002
動畫#57~我真係笑到訓低~
引用:
共鳴..
唔共鳴出唔到5人合體技架~

舊 05-11-05, 10:53 PM   #59
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
唔知點解日本o個邊o既人氣榜, 成日都係 Dororo 贏.......仲要係贏成條街

http://www.keroro.com
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 11:19 PM   #60
白頭
人渣上校~

引用:
作者: Raze
唔知點解日本o個邊o既人氣榜, 成日都係 Dororo 贏.......仲要係贏成條街

o的人係咪怒o禁架~

舊 05-11-05, 11:23 PM   #61
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 白頭
o的人係咪怒o禁架~
點解我禁左都冇加到既??

都唔知角川幾時至肯出第十期既

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 11:23 PM   #62
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:

西蘭花投票都係forte贏架

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 11:49 PM   #63
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
作者: zero9394
第57話
Dororo: 左手...只是輔助...就是因為只是輔助.....
所以...................................
不用也無妨..........................

呢句超正!
笑爆!
下半集,玩巨大化又係笑到死

舊 05-11-05, 11:49 PM   #64
靈格斯
Crazy Gamer

引用:
作者: 白頭
o的人係咪怒o禁架~
跑龍套既怨念?
人氣越旺->出場越少

舊 05-11-05, 11:53 PM   #65
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
但五個中我都係最鐘意dororo
覺得佢最有實力(giroro已經俾夏美制服 )

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 11:55 PM   #66
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 修羅Lemon
動畫#57~我真係笑到訓低~

唔共鳴出唔到5人合體技架~
冇5人共嗚唔緊要,佢地仲有4人合體技(動畫版)

舊 05-11-05, 11:57 PM   #67
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

引用:
Dororo人氣旺有幾奇~
草尾配得正,笑位好笑,又有型又好打心地又好,簡直係完美既熱血少年漫王道主角
引用:
作者: 御緣
冇5人共嗚唔緊要,佢地仲有4人合體技(動畫版)
果招廢既~

PS: 果投票如果怒禁會比Giroro鏟~

此篇文章於 05-12-05 12:08 AM 被 修羅Lemon 編輯。
修羅Lemon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-05, 11:57 PM   #68
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
我都最鐘意dororo 喎, 我覺得佢太慘喇,成日無"蛙"理佢. 又成日俾d 所謂朋友, keroro 君出賣
淨係同情分都俾100分喇. ^^b
levinjo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 12:19 AM   #69
靈格斯
Crazy Gamer

引用:
但五個中我都係最鐘意dororo
覺得佢最有實力(giroro已經俾夏美制服 )
完全拜Keroro所賜

可惜動畫冇Giroro同Dororo打果場
(突擊兵vs暗殺兵 )

舊 05-12-05, 12:24 AM   #70
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
完全拜Keroro所賜

可惜動畫冇Giroro同Dororo打果場
(突擊兵vs暗殺兵 )
漫畫中文版其實有冇譯錯
Giroro話過Dororo勁佢好多
但轉個頭走去小雪屋企同Dororo打成平手

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
舊 05-12-05, 12:28 AM   #71
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
漫畫中文版其實有冇譯錯
Giroro話過Dororo勁佢好多
但轉個頭走去小雪屋企同Dororo打成平手
Dororo未盡全力啦
Dororo可以彈開招衛星炮, 我唔多信Giroro可以

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 12:31 AM   #72
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

只要為佐夏美, GIRORO就會無敵~ \

舊 05-12-05, 12:33 AM   #73
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

因為愛的力量

呢集真係幾好睇

舊 05-12-05, 12:56 AM   #74
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
推倒?!
XDXD
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-05, 01:54 AM   #75
白頭
人渣上校~