Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-19-13, 10:48 PM   #26
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
一門Full咗,大戶屋又無,各位師兄仲有冇推介……

Thanks!!!
由手機版發出
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-13, 10:57 PM   #27
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
一門Full咗,大戶屋又無,各位師兄仲有冇推介……

Thanks!!!
由手機版發出
咩地區?大戶屋冇?

鐘意食日本甜點既可以試下一間叫宏既日本餐廳
http://www.openrice.com/restaurant/s...?shopid=120847

此篇文章於 05-19-13 11:00 PM 被 Norm 編輯。
Norm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 02:01 AM   #28
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
宏 剩食甜點就好, 晚餐唔建議
另外佢個門面真係好一般茶餐廳feel

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 02:38 AM   #29
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: Norm 查看文章
咩地區?大戶屋冇?

鐘意食日本甜點既可以試下一間叫宏既日本餐廳
http://www.openrice.com/restaurant/s...?shopid=120847
大戶屋兩位得walk-in xyz#@#@$$

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 05-20-13, 03:20 AM   #30
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
你先請我同你食1次先, 等我睇下你有乜改善地方..........
去你度整ipod先啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 05-20-13, 10:35 AM   #31
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
大戶屋兩位得walk-in xyz#@#@$$
一係早d食
有時間食埋糖水
送埋佢屋企
搞掂
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 11:36 AM   #32
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: GreenTea 查看文章
平時係微訊講d咩就照講,留意下近排有咩話題,如果有人fb又留意下近況
問下佢岩咩運動(電影),睇下黎近有咩展,岩既可以約埋下次去...
同埋我會問人有無睇進撃的巨人 最後都係睇臨場發揮
你真心定假?

搵套咁負面既動漫
十條命都唔夠死

呢排梗係講玩野王啦
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 12:17 PM   #33
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
你真心定假?

搵套咁負面既動漫
十條命都唔夠死

呢排梗係講玩野王啦
半講笑,我都係拍過一次咁大把
都想有大大過兩招比我
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 01:17 PM   #34
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
宏 剩食甜點就好, 晚餐唔建議
另外佢個門面真係好一般茶餐廳feel
但宏D甜品真係正
Isquare果面都有幾間餐廳

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 02:28 PM   #35
DevilElvis
The One
還我香港!!

女仔話一門bar檯都ok……,所以book咗了

唔面對面,好難傾計?
由手機版發出
舊 05-20-13, 02:49 PM   #36
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:

唔面對面,好難傾計?
由手機版發出
一開始面對面可能會唔自然
學Santino話,溝女最好45度角....xd

Btw會唔會飲酒?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 04:02 PM   #37
Norm
=_="""""

引用:

唔面對面,好難傾計?
由手機版發出
BAR枱先好,唔洗成日面對面.....45度角必殺

舊 05-20-13, 04:32 PM   #38
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: funnyfun 查看文章
一開始面對面可能會唔自然
學Santino話,溝女最好45度角....xd

Btw會唔會飲酒?
唔會掛....

舊 05-20-13, 04:56 PM   #39
Norm
=_="""""

引用:
唔會掛....
飲一杯半杯對氣氛有幫助

舊 05-20-13, 05:10 PM   #40
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
飲一杯半杯對氣氛有幫助
心情都比較放鬆

舊 05-20-13, 05:12 PM   #41
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
有冇對方基本data, 否則好難比攻略你!

(食咩無所謂! 不過建議第一次食西餐!)

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 05:26 PM   #42
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
其實最緊要係唔好曬知識

--

isquare伊兵衛會唔會爆budget?

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 05:43 PM   #43
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
有次同人去這間, 環境可以. 果次去易搵位 (平日 8 點前).. 但可能有日本醉酒鬼
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13788

2 人食佐... 400 左右. 但份量唔多, budget 緊要就住嗌

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 06:00 PM   #44
Norm
=_="""""

引用:
作者: sugihara 查看文章
其實最緊要係唔好曬知識

--

isquare伊兵衛會唔會爆budget?
晏晝就唔爆...夜晚爆到七彩....食夢見屋就得....

地道日本野可以試呢間
http://www.openrice.com/restaurant/s...46018&region=0

舊 05-20-13, 06:16 PM   #45
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
叫做個景同氣氛都好d丫嘛

點都好,話題可以係新聞同電視搵,返工趣事都得,但一講無乜反應要即轉,0岩聽都唔可以講得太深入咁啦

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 06:22 PM   #46
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: KIM 查看文章
(食咩無所謂! 不過建議第一次食西餐!)
對方要求日本餐

舊 05-20-13, 06:26 PM   #47
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
晏晝就唔爆...夜晚爆到七彩....食夢見屋就得....

地道日本野可以試呢間
http://www.openrice.com/restaurant/s...46018&region=0
夢見屋日式西餐喎

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 07:38 PM   #48
Norm
=_="""""

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
夢見屋日式西餐喎
我指條link果間.....

舊 05-20-13, 09:28 PM   #49
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
期待派彩結果

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-13, 10:21 PM   #50
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
期待派彩結果
見一次就派彩?