Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-15-10, 01:40 PM   #851
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
好明顯係
嘍囉je 我~~唔夠芭比大大佢離啦~

舊 07-15-10, 01:59 PM   #852
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Seppie 查看文章
嘍囉je 我~~唔夠芭比大大佢離啦~
講笑者,唔洗咁認講

而且芭比講得人驚唔係講你

舊 07-15-10, 02:09 PM   #853
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

咩野都好啦
都係唔夠佢離a

唔ot:
有d野, 過唔到自己, 就係過唔到自己

此篇文章於 07-15-10 02:42 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 07-15-10, 03:16 PM   #854
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
好得人驚!!!!!!!!!!!!!!!!!!
引用:
你講我~~?
佢應該係講緊支膠水

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-15-10, 03:53 PM   #855
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
你講我~~?
我聽過大陸有處女膜膠水ar~ 80蚊人仔XD<---
不好意思...你上面果句太驚人,我反而沒留意你上面講咩...SORRY...
Diana 目前離線  
舊 07-15-10, 05:27 PM   #856
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我聽過大陸有處女膜膠水ar~ 80蚊人仔XD<---
不好意思...你上面果句太驚人,我反而沒留意你上面講咩...SORRY...
神州大地無奇不有.......

舊 07-15-10, 09:12 PM   #857
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
神州大地無奇不有.......
大陸可能有"處男證" 賣.....
Noyeah 目前離線  
舊 07-15-10, 09:19 PM   #858
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
女仔又會唔會care 自己男朋友係咪處?
雷火武 目前離線  
舊 07-15-10, 09:36 PM   #859
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: Noyeah 查看文章
大陸可能有"處男證" 賣.....
呢D自己整都得

舊 07-15-10, 10:54 PM   #860
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
男朋友有exp好d喎
POKA 目前離線  
舊 07-19-10, 01:23 PM   #861
Diana

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
如果真係有...而佢竟然同我談上戀愛來...仲咩左...
然後佢先話我知...
[其實...你係我第一個...今次係第一次...]這類說話之類...
我好有可能想嫁比佢...
因為佢真係好愛我,先會同我交換最寶貴的東西>.<...
. .
..
..
如果我甘諗...會唔會好傻....

此篇文章於 07-19-10 01:51 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線  
舊 07-19-10, 01:26 PM   #862
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
然後佢先話我知...
[其實...你係我第一個...今次你第一次...]這類說話之類...
. .
..
..
我覺得咁諗唔會好傻,某程度上都好理想,不過唔知呢個世界仲有幾多個。

舊 07-19-10, 01:33 PM   #863
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
然後佢先話我知...
[其實...你係我第一個...今次你第一次...]這類說話之類...
. .
..
..
lol..... 咁只不過係之前拍拖末去到....咩的地步就game over.. , 咁好彩呢次去到之嗎....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線  
舊 07-19-10, 01:56 PM   #864
Diana

引用:
作者: beagleflash 查看文章
我覺得咁諗唔會好傻,某程度上都好理想,不過唔知呢個世界仲有幾多個。
最近我真係識左個這樣的朋友..
佢同我講佢甘大個人都沒談過戀愛...
除了自己搞掂...無咩過...
有試過召1,2次妓但無咩...(佢話)...

但佢年紀...都唔細...
我有時開玩笑係咪你緊張得滯唔得,
但佢話唔係,係一直都未遇到...

呢個世界真是呢...
女人找不到戀愛...
男人找不到伴...
明明大家就在身邊...
郤擦不出緣份來...

突然...想起了幾米的
向左走,向右走.
Diana 目前離線  
舊 07-19-10, 02:10 PM   #865
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
最近我真係識左個這樣的朋友..
佢同我講佢甘大個人都沒談過戀愛...
除了自己搞掂...無咩過...
有試過召1,2次妓但無咩...(佢話)...

但佢年紀...都唔細...
我有時開玩笑係咪你緊張得滯唔得,
但佢話唔係,係一直都未遇到...

呢個世界真是呢...
女人找不到戀愛...
男人找不到伴...
明明大家就在身邊...
郤擦不出緣份來...

突然...想起了幾米的
向左走,向右走.
個大話咁假既....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 07-19-10, 02:17 PM   #866
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
個大話咁假既....
唔出奇, 我有個朋友確實係咁.....

https://www.facebook.com/machouse2004/
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
舊 07-19-10, 02:24 PM   #867
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
你睇住?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 07-19-10, 02:40 PM   #868
Diana

引用:
個大話咁假既....
但我信...(因為佢話上到去...果D質素佢頂唔順...試過見過D稍年青的,但無腦的想拿滕條替佢父母教囡喎)
我覺得佢唔需要說謊,
而且這類大話,如果他是不斷的說,總有一天會遭某個女人識破,
所以用不著拿這些開玩笑...

而講開男人召妓(<---又講)
我信好多人(我D男仔FD,佢地對我都好直言)去過見識但沒真正做.
因為佢地話,無感情...
無FEEL...同好核突...
做左...自己都會變CHEAP...接受唔到(雞蟲)呢個字係同自己有關...
Diana 目前離線  
舊 07-19-10, 02:45 PM   #869
HI_Ricky
深山人士

引用:
你睇住?
咁又無睇住, 只不過某天上當事人樹turn電視color... 見到盒全新雨樓,質問溝左女都唔通知1下之時驚爆出黎的事

舊 07-19-10, 03:16 PM   #870
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
咁又無睇住, 只不過某天上當事人樹turn電視color... 見到盒全新雨樓,質問溝左女都唔通知1下之時驚爆出黎的事
你唔俾人地打真軍架?

舊 07-19-10, 03:42 PM   #871
HI_Ricky
深山人士

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你唔俾人地打真軍架?
如果當事人向來咁勇就唔會3x都沒成功過la.....

舊 07-19-10, 04:00 PM   #872
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
女人找不到戀愛...
男人找不到伴...
明明大家就在身邊...
郤擦不出緣份來...

-SKIP-
因為佢地有要求,呢D先叫有理智的人

睇你咁講法,不論男定女,只要對方無伴就可以即上?

舊 07-20-10, 08:18 AM   #873
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我連屁股都未坐落個位度,老爸已經問我幾時帶靚女返去食飯。
阿聰 目前離線  
舊 07-20-10, 08:48 AM   #874
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
打死都唔信喇, 俾得$ 去呢d地方會唔做wor~~

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
因為佢地有要求,呢D先叫有理智的人

睇你咁講法,不論男定女,只要對方無伴就可以即上?
下~~又唔會係咁extreme 既!

舊 07-20-10, 09:37 AM   #875
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
我信會有男仔上到去都唔做......
有心理關口... 又或者可能做左但好後悔咁......

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:46 PM

手機版 | APP版