Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-08-10, 12:16 PM   #776
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 阿聰 查看文章
忙住做嘢定拍拖先?
芭比姐一定係忙做野啦
雷火武 目前離線  
舊 07-08-10, 12:41 PM   #777
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
想問下大家~假如有2種女仔~你地會喜歡邊種?
1)個女仔係唔會洗你既錢買野,而且唔介意用平野/假名牌,但唔識打扮
2)個女仔會洗你既錢買野,要定期送野比佢,鐘意名牌,非常識打扮
兩個都唔鈡意, because

1 唔介意用假名牌 <- 假名牌既係翻版?
2 要定期送野比佢 <- 燒俾kui收唔收?

My Apps
Ryokoryoko 目前離線  
舊 07-08-10, 12:58 PM   #778
Chiasuka

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章

物以類聚, 咩類型既人就歸唔同邊...

舊 07-08-10, 01:26 PM   #779
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
芭比姐一定係忙做野啦
你唔俾人地事實愛情兩得意既? m9

舊 07-08-10, 01:37 PM   #780
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
芭比姐一定係忙做野啦
我只喺關心一下佢姐。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 07-08-10, 01:49 PM   #781
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章

第一果個~ 笑左

舊 07-08-10, 01:50 PM   #782
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
忙住做嘢定拍拖先?
當然是工作哦...

引用:
芭比姐一定係忙做野啦
唉...我都唔想...但無人養...為有養自己...同埋我仲要養條女嘛...

引用:
我只喺關心一下佢姐。
多謝你,阿聰
Diana 目前離線  
舊 07-08-10, 01:59 PM   #783
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
當然是工作哦...

多謝你,阿聰
我唔知呀…我諗住妳放得喺情版,會代表少少感情生活嘛~

妳客氣呢…果時我學人追女仔,妳都有幫我打氣呢。
P.S. 妳個頭像真喺好正。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 07-09-10, 06:54 PM   #784
Diana

昨天才有位客人同我講:「愛妳的...會很痛苦...」

話說昨天早上,同個客做緊時,連續打左2個(哈痴)
芭:[哈痴.......哈...哈痴!]
客:[嗯?有人暗戀你喎!]

芭:[此話何解?]
客:[一個哈痴是背後有人正在說你的事,2連發是有人暗戀你,3連發是即將有好事發生,4連發是你可能感冒了^^]
芭:[誰哦?誰暗戀的拜託請明示吧...暗戀我又不會得到對方的愛,而且那人沒法可以甜蜜...開口對我說吧...]
客:[愛妳的...會很痛苦...]

芭:[唉...我不知道...對我來說,戀愛太奢侈了...我談不起...]
客:[芭你不要拍!拍了我沒法見你呀!]

芭:[=.="]
Diana 目前離線  
舊 07-09-10, 08:32 PM   #785
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
把你的愛留給我

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-09-10, 11:16 PM   #786
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
憎恨一個人,要我違背自己既心態做野...

自問真係做唔到...

我無法站立中立位置...

感覺好難受....

舊 07-10-10, 02:45 AM   #787
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
可能係呢到咁多個都暗戀芭比你...
Noyeah 目前離線  
舊 07-10-10, 03:10 AM   #788
宮本俊
漫無目的在周圍遊蕩

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Noyeah 查看文章
可能係呢到咁多個都暗戀芭比你...
包括你嗎?

至於這兒,已經沒有值得我留戀的地方,後會無期
宮本俊 目前離線  
舊 07-10-10, 11:44 AM   #789
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
嘈嘈下件事竟然係原來係我唔可以出夜街唔可以o係你度過夜既問題lor
咁都得~
我完完全全冇野想再講落去

舊 07-10-10, 12:44 PM   #790
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章
嘈嘈下件事竟然係原來係我唔可以出夜街唔可以o係你度過夜既問題lor
咁都得~
分手啦
POKA 目前離線  
舊 07-10-10, 01:29 PM   #791
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Seppie 查看文章
咁都得~
唔清楚情況,會唔會鬧到無野鬧求其搵野來鬧

舊 07-10-10, 02:41 PM   #792
Diana

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
把你的愛留給我
係喎!你27號係唔係?
﹣﹣﹣ ﹣﹣﹣ ﹣﹣﹣ ﹣﹣﹣
另:
有個好朋友,一定要約我下星期的某一天一定要請我食飯,一定要去仲要著靚D,
跟住我問佢點解,佢話識我一週年喎=.="
我推佢話我要整牙(準備cool牙),點之佢嬲左我=.="... ...

話我醜我戴住口罩都要同佢食一餐...
醜都要人去食飯...可惡>。<

此篇文章於 07-10-10 03:39 PM 被 Diana 編輯。
Diana 目前離線  
舊 07-10-10, 04:09 PM   #793
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
咁有心,相識一周年都記得
就算男女朋友都唔係個個記得...
人地一定好期待呢一日

不過你唔去得.無計啦

叫佢等下年啦
雷火武 目前離線  
舊 07-10-10, 10:18 PM   #794
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
係喎!你27號係唔係?
另:
有個好朋友,一定要約我下星期的某一天一定要請我食飯,一定要去仲要著靚D,
我推佢話我要整牙(準備cool牙),點之佢嬲左我=.="... ...

你個好朋友咁惡既....佢係咪準備好俾個驚喜你呀~!!
Noyeah 目前離線  
舊 07-11-10, 12:18 AM   #795
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
係喎!你27號係唔係?
另:

唔通係"今晚食飯,著靚啲"最後原來去食炸雞?

舊 07-11-10, 12:22 AM   #796
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
係喎!你27號係唔係?
影相?
好似係24號喎!
你問緊乜?

邊個咁大膽要你醜住出街? 唔係朋友黎架佢

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-11-10, 12:31 AM   #797
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
係喎!你27號係唔係?
另:

可能想求婚

舊 07-11-10, 01:54 AM   #798
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 麥C 查看文章
Ewin有冇試過要求女角去明確肯定大家關係呢
有種你為個女角補完了好多事感覺
佢話都係做返同事, 剩係鍾意佢隻豬

舊 07-11-10, 02:04 AM   #799
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 麥C 查看文章
可能想求婚
戒指sosad
引用:
作者: Ewin 查看文章
佢話都係做返同事, 剩係鍾意佢隻豬
呢句可圈可點sosad

舊 07-11-10, 12:09 PM   #800
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

相識一周年就求婚, 唔係呀嘛!

等我響應下你張相同埋個簽名檔先

依家碌返上去睇#784同#785好過癮

此篇文章於 07-11-10 12:28 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 11:42 AM

手機版 | APP版