Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143 543 1043  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
ouki 11:32 AM 08-09-15
人物任不知幾時先做得。。。
小嘉 11:39 AM 08-09-15
作者: ouki:
開絆
所以有排
xearo 11:41 AM 08-09-15
我想問如果我換左第2隊人用
借比人用的果只係咪都係第1隊的LEADER? 沒變過?
蛋撻王子 11:42 AM 08-09-15
我絆MAX左都未有

聽人講過下要靈基降臨一次先得

但我又覺得無理由咁難....
希望只係單純未開啦~~~
尼路 11:42 AM 08-09-15
頂過關佢斷線,之後連返要從頭來過的咩……
話說我B叔絆MAX左都開唔到百年戰爭個特別關的,要咩條件的……
stcdavidhk 11:55 AM 08-09-15
試左絆上級,
第1關3條綠飛龍
第2關1紅飛龍,2位黑化英靈
第3關巨龍6萬血,每rd全體攻擊700-1000左右,吐息全體26xx

報酬:25XX絆
digiharuka 11:56 AM 08-09-15
作者: 蛋撻王子:
我絆MAX左都未有

聽人講過下要靈基降臨一次先得

但我又覺得無理由咁難....
希望只係單純未開啦~~~
作者: 尼路:
頂過關佢斷線,之後連返要從頭來過的咩……
話說我B叔絆MAX左都開唔到百年戰爭個特別關的,要咩條件的……

絆max外還要靈基降臨一次(即max lv先)
蛋撻王子 12:19 PM 08-09-15
作者: digiharuka:
原來係真既
個D 一二星真係搵鬼做囉....
D LV咁難升
根本主力會用既都升唔切~~~

周圍睇見到呢個600抽機率~~

http://fate-go.net/【fatego】検証スレから600連の結果が出た模様 その結/

簡單總結
600抽 4隻5星英靈 26個5星禮裝

5星英靈 0.67%
5星禮裝 4.33%

0.67%+4.33%=神奇的5%!!

見其他論壇網友話600抽數據仲太少
我覺得已經好接近官方公佈數字..
OK啦..我相信差距唔會太遠囉~~

(順帶一提個統計結果 4星英靈3%+4星禮裝19.67%=22.67% 官方係15%~?)
Auxo 12:38 PM 08-09-15
10 個新account 中一個貞德+4* archer, 但手頭上玩緊吾王+能登+80np,點選擇
ouki 12:41 PM 08-09-15
作者: Auxo:
10 個新account 中一個貞德+4* archer, 但手頭上玩緊吾王+能登+80np,點選擇
不如你去死好過(眼神死)
ouki 12:43 PM 08-09-15
作者: digiharuka:
即係仲有排。。。。
ko121314 12:44 PM 08-09-15
我自己覺得雙5星+80np抵玩D
有時開場有寶具同無差好遠
特別係呢隻game個np真係好難儲......
Auxo 12:47 PM 08-09-15
不如你去死好過(眼神死)
只係想主力一個先,另一個sub
rfdingo 12:57 PM 08-09-15
佢唔改改d 裝,除左Np80% 特別勁,其他都應該係無呢件時先會....

而家仲刷緊上級曜日,一場升一級,無B叔 用騎兵打 打得好慢
朔望~ 01:26 PM 08-09-15
o 燒左佢
psidef 01:27 PM 08-09-15
將你個貞德AC交俾我應該可以完美解決個問題.
heyman774 02:47 PM 08-09-15
虹劍+5星寶石叔

而加錢又無肥又無
rfdingo 03:40 PM 08-09-15
B叔真係惡,5萬8 1 round就完場
可惜我無

ko121314 04:37 PM 08-09-15
作者: rfdingo:
B叔真係惡,5萬8 1 round就完場
可惜我無

B職運氣好, 只要有形體, 就乜都殺比你睇
所以兩儀應該都係B系
stcdavidhk 06:17 PM 08-09-15
下記の期間、「Fate/Grand Order」の臨時メンテナンスを実施いたします。
メンテナンス中は「Fate/Grand Order」をプレイすることができません。

■日時
2015年8月9日(日) 20:30~21:00
※臨時メンテナンスの開始時間、および終了予定時間は前後することがございます。

■対応内容
・オープン記念キャンペーンに伴うサーバーデータ更新

ご利用のお客様には、ご迷惑をおかけいたしますことを
お詫び申し上げます。

大家留意,官網寫半小時,現實時間是...
尼路 06:22 PM 08-09-15
打到上級真係超爽,一場1.XLV
stcdavidhk 06:24 PM 08-09-15
作者: 尼路:
打到上級真係超爽,一場1.XLV
暫時未可以穩過

等今晚11點有3騎士肥料升下吾王,之後至再挑
rfdingo 06:28 PM 08-09-15
lv48 73 ap

之後如果爆石刷肥就爽(不過無諗住做XD

借到B叔真係好爽,用兩隻Rider刷到想訓
https://www.youtube.com/watch?v=B2aPGCLfBI0
代官 06:40 PM 08-09-15
你d禮裝都唔簡單
rfdingo 07:32 PM 08-09-15
禮裝係敗者之証
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53 93 143 543 1043  ... 最後

返回主題版面