Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-18, 11:00 PM   #951
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
終於知點解光唔會再整野食

條片光用既係焰正傳既必殺技
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-18, 09:43 AM   #952
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
焰係光創造嘅人格,
所以焰嘅招數都係源自光。
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-18, 04:21 PM   #953
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
想問有無實體版賣架?
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-18, 12:24 AM   #954
fortel
Game Master

引用:
作者: sonic 查看文章
想問有無實體版賣架?
有,就算無上集都可以直接買呢個前傳玩,2百5蚊左右
舊 09-05-18, 11:17 AM   #955
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
原來呢個前傳獨立出,諗緊不如賣左隻 XB2 算狗掃把。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-18, 11:46 AM   #956
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: fortel 查看文章
有,就算無上集都可以直接買呢個前傳玩,2百5蚊左右
2百5都OK喎...買左DLC都想買實體收藏~

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
原來呢個前傳獨立出,諗緊不如賣左隻 XB2 算狗掃把。
由手機版發出
其實正傳不差...係個故事爛尾..
而且好多無聊支線+抽蛋煩...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-18, 11:50 AM   #957
fortel
Game Master

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
2百5都OK喎...買左DLC都想買實體收藏~
不過實體就遲一星期,好似9月21先有,DLC既話9月14就玩得,我自己有DLC不過照訂左伊拉實體版...

估唔到佢出DLC早仲會出多次更新,係挑戰MODE開心玩緊
舊 09-05-18, 11:53 AM   #958
charcsc2000
J神哥

引用:
不過實體就遲一星期,好似9月21先有,DLC既話9月14就玩得,我自己有DLC不過照訂左伊拉實體版...

估唔到佢出DLC早仲會出多次更新,係挑戰MODE開心玩緊
其實後期挑戰MODE個D已經唔想玩啦...重複重複又重複...
原來DLC先出...咁我先玩DLC睇下咩料先...
好玩先買實體...
舊 09-05-18, 12:03 PM   #959
fortel
Game Master

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
其實後期挑戰MODE個D已經唔想玩啦...重複重複又重複...
原來DLC先出...咁我先玩DLC睇下咩料先...
好玩先買實體...
新果2關好Q 難打 elma都算係暫時最難打果幾隻BOSS之一
舊 09-05-18, 12:11 PM   #960
sonic
Game Master

XB2我都賣左,我覺得近黎好玩既jrpg之一
有時都會上網睇返啲劇情動畫,打鬥真係好精彩
舊 09-05-18, 12:27 PM   #961
charcsc2000
J神哥

引用:
新果2關好Q 難打 elma都算係暫時最難打果幾隻BOSS之一
挑戰MODE太遲出啦, 而且有一半時間都係解支線和升神劍和抽蛋...真心好煩..
而且太多game排緊隊....所以無奈抽身算..
舊 09-13-18, 10:17 PM   #962
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-18, 10:25 PM   #963
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
仲諗住一陣睇下有無
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-18, 03:29 PM   #964
andyng111
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
之前amazon買左實體game連expansion版本,但expansion個code一直未redeem
但奇怪今日收到任天堂email個黄金の国イーラdownload code
有無人知咩意思?
andyng111 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-18, 03:46 PM   #965
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
我估因為係隻獨立嘅game嚟,所以要從新download。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-18, 05:11 PM   #966
andyng111
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
我估因為係隻獨立嘅game嚟,所以要從新download。
thank you

想問下之前既expansion pass有咩用,有其他dlc?一直都未開始玩隻game
andyng111 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-18, 05:13 PM   #967
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: andyng111 查看文章
thank you

想問下之前既expansion pass有咩用,有其他dlc?一直都未開始玩隻game
有DLC,有禮物攞。
舊 09-14-18, 07:09 PM   #968
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
thank you

game盒面有註明
"『ゼノブレイド2』をお持ちの方は、追加コンテンツ「エキスパンション・パス」をご購入ください。"

個pass係唔係包埋"黄金の国イーラ"?

lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-18, 07:30 PM   #969
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: lodoss 查看文章
game盒面有註明
"『ゼノブレイド2』をお持ちの方は、追加コンテンツ「エキスパンション・パス」をご購入ください。"

個pass係唔係包埋"黄金の国イーラ"?

所以個PASS係好抵

同埋今日已經有得玩,早過實體
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-18, 08:21 PM   #970
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
我無買pass但係都收到email有download code送禮物
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-18, 09:44 PM   #971
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
thank you

原來個code係item嚟,隻game會update到version 2.0。
舊 09-14-18, 11:58 PM   #972
fortel
Game Master

玩落子細過正傳,起碼有名怪會地圖SHOW出黎(正傳打過一次搵都搵死...)

不過唔知點解連擊個表無show出黎,要背咁得意?
舊 09-15-18, 12:31 AM   #973
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
掂左一陣黃金國
佢將個系統執正左好多
一D位親切左唔少

戰鬥個切換系統要多d用唔係好易死
不過用熟應該會好爽
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-18, 01:48 AM   #974
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
試左一陣
無論TV mode定手提mode畫質都明顯比本篇好
手提mode個畫質感覺比本篇提升左200%~300%
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-18, 09:44 AM   #975
sonic
Game Master

訂左實體版><好想玩呀

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 03:12 AM

手機版 | APP版