Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (03)「どんと来い、医者よ」
神秘過客 12:05 AM 02-01-09
Sony MDR-EX500SL / MDR-EX300SL...
這兩隻型號又得唔得?!

作者: 一小英口:
豎琴聲 點會係假
上松好萌阿 /\

btw, CK10 入手/
真有米 b
好奇一問, 用ATH 來聽nana 的歌掂唔掂?!
一小英口 01:45 AM 02-01-09
作者: 神秘過客:
真有米 b
ATH 食 田村, 由衣, ゆかな 果類會正d ...

水樹d歌偏熱血或者重樂器聲既都係用番UE 聽啦....
雖然七姐把聲係好聽左, 不過其他野就... /\
HAKAIDER 07:35 AM 02-01-09
ATH 食 田村, 由衣, ゆかな 果類會正d ...

-skip-
食 黒石ひとみ 都好毒下...................

用對 mod 左的d1001 聽黄耀明的大牒 [馬路之王]..............

配RH1 都可以出到極好的低音.................質/量同時有齊

需言mod 唔可以令單元升level.................

但在耳筒材質的改善下的確可以令單元發揮得更好................

暫時可以放棄購入新耳筒了................全力向MD-133 進發
一小英口 07:46 AM 02-01-09
作者: HAKAIDER:
但在耳筒材質的改善下的確可以令單元發揮得更好................
只可惜我隻ES7 仲未返黎.... 有機會都會試下 b
HAKAIDER 08:21 AM 02-01-09
只可惜我隻ES7 仲未返黎.... 有機會都會試下 b
ES7 要mod 似乎會有點難度...............

一來罩身細可以貼上吸震黐土的地方有限...............

加上個皮塾好難拆下

SJ5 我都仲研究緊點拆

有無興趣聽下對d1001................我明天放假
cheung chi yan 08:48 AM 02-01-09
我想問如果聽X JAPAN D歌配ATH邊隻耳筒好?
一小英口 09:26 AM 02-01-09
有無興趣聽下對d1001................我明天放假
夜晚得唔得 (食埋飯果隻).... 呢排高考朝早都係溫書
HAKAIDER 09:50 AM 02-01-09
作者: cheung chi yan:
我想問如果聽X JAPAN D歌配ATH邊隻耳筒好?
一味只要低音的話

Pro700 / Pro700LTD / Pro500..............($13XX/$16XX/$7XX)

可能M50 都OK ($12XX)

夜晚得唔得 (食埋飯果隻).... 呢排高考朝早都係溫書
夜晚約左人打邊爐........食多餐我OK架......6~8pm OK?
一小英口 10:31 AM 02-01-09
夜晚約左人打邊爐........食多餐我OK架......6~8pm OK?
我ok既, 問埋神龍出唔出黎先
Jonney 03:45 PM 02-01-09

想試RH1 + kalafina///

係邊區
Whirlwind 04:32 PM 02-01-09
豎琴聲 點會係假
分析力不足掛

作者: 神秘過客:
Sony MDR-EX500SL
EX-500聽落都OK
簡單黎講ATH一多樂器就玩完

都係用番上次SQ5個方法?
一小英口 05:41 PM 02-01-09
作者: Whirlwind:
分析力不足掛
見到上松姐姐乜都係真啦.... /\
HAKAIDER 07:28 PM 02-01-09
作者: Jonney:
想試RH1 + kalafina///
RH1?!................唔係NH1咩

係邊區
................旺角啦
anyone 07:36 PM 02-01-09
成功自行維修好隻爆線E2G
可能太耐冇聽/聽慣左3仔,d聲好似未煲咁
Jonney 07:37 PM 02-01-09
RH1?!................唔係NH1咩

................旺角啦
係?! (memory error)
有冇錄HiMD版?

HAKAIDER 08:04 PM 02-01-09
係?! (memory error)
有冇錄HiMD版?

EH930 都得架
HAKAIDER 09:53 AM 02-02-09
樓上兩位今晩想係邊非法聚會啊?.............

我真係要訓返陣先得 ..............你地諗掂就出post or PM我啦
Whirlwind 11:13 AM 02-02-09
我想問下Corda Cantate呢個價位DAC 連AMP抵唔抵玩
推唔推得到K702
Jonney 03:58 PM 02-02-09
http://oyaide.com/catalog/products/p-3868.html
ミニキャノン→ステレオフォンケーブル 2.0m

平平地三舊水可以俾K702換線
HAKAIDER 04:07 PM 02-02-09
http://oyaide.com/catalog/products/p-3868.html
ミニキャノン→ステレオフォンケーブル 2.0m

平平地三舊水可以俾K702換線
自己夾條線好過啦.............
Jonney 11:17 PM 02-02-09
自己夾條線好過啦.............
咁要平當然係自己夾啦(但我認我係懶+怕麻煩的鬼)

===============================

今日的戰利品(耳擴用)

條AQ幫朋友買的
HAKAIDER 12:30 AM 02-03-09

今日的戰利品(耳擴用)

條AQ幫朋友買的

我的戰利品(ANC7用)

上20F 訂的~~~~~~~~~

Jonney 01:00 AM 02-03-09
其實你都諗住自己mod headphone線(SQ5 & D1001), 有甚麼理由要去訂造一條ANC7用?
ICil 01:29 AM 02-03-09
古河都係用WBT頭?
Jonney 01:36 AM 02-03-09
作者: ICil:
古河都係用WBT頭?
http://www.esoteric.jp/products/wbt/...lug/index.html

我甚麼都不清楚
四舊有找的超門外古河線.....

========================
http://oyaide.com/catalog/products/p-2029.html
408-SR 1.0m Pr (2本1組)
有冇人見邊處有現貨賣?a
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面