Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[iOS/AN] Pokemon Go | 寶可夢黑/白 不日登場
Gundam MK-2 11:20 AM 08-15-16
作者: 雷帝.嘉芙:
幾時帶我捉怪啫
原來你都有反?

星期六或日搵日/晚啦
(今個星期應該幾好,因為曼聯踢星期五凌晨)

想捉咩先?
雷帝.嘉芙 11:24 AM 08-15-16
作者: Gundam MK-2:
原來你都有反?

星期六或日搵日/晚啦
(今個星期應該幾好,因為曼聯踢星期五凌晨)

想捉咩先?
梗係有玩, 係進度慢d咁解啫

捉咩都好啦, 唔好公廁蝠就得
Reishin 11:24 AM 08-15-16
睇攻略話巢穴捉嘅多數低iv

尋日第一次去龜公園,捉咗堆返嚟CHECK又真係好低

另外香港有無小火龍/奇異種子巢?
Gundam MK-2 11:27 AM 08-15-16
作者: Reishin:

我星期五晚捉果23隻的確都係低IV
尋日係比卡超公園果十幾隻都係

BTW哪來的攻略資料?

小火龍同奇異種子暫時都無聽過有巢
Gundam MK-2 11:28 AM 08-15-16
梗係有玩, 係進度慢d咁解啫

捉咩都好啦, 唔好公廁蝠就得
你咩進度先?
雷帝.嘉芙 11:29 AM 08-15-16
你咩進度先?
67/146
大覺屋師真 11:39 AM 08-15-16
作者: 半人馬-RigiL-:
但係真係好猖獗,我公司一有人用外掛,好似病毒咁,一個傳一個,結果9成人用外掛。
我就享受同女朋友一齊出去捉精靈樂趣,但見到佢捉唔到唔開心都心痛,仲要燒埋機。。
今日去維修部同佢等左2個鐘,原來並不孤單 XDDD
由手機版發出
想知比人Ban左未

作者: 鳳熾魂:
我寧願唔齊慢慢捉好似琴日搭車見到啟暴真係超興奮
我都係咁話. 本來就係鬥長命, 你睇下後面D lv要幾多exp
隻game除左出去行之外, 真係無咩遊戲性剩低. 唔去行我不如玩本傳(依幾日真係得閒拎隻黑白出嚟玩
fortel 11:47 AM 08-15-16
被無視,DEL
Gundam MK-2 11:49 AM 08-15-16
67/146
我指lv
FREDDY@o@ 12:06 PM 08-15-16
巢出一定極低iv的,主要用來執糖
由手機版發出
半人馬-RigiL- 12:10 PM 08-15-16
有無性趣搵日一齊去?
我係過氣屯門人可以帶路
而且一直單槍匹馬,都想同人一齊交流下

地圖睇左陣,真係幾多鬼斯
都好喎
如果係會星期六日早上定下午先?
GAF捉鬼敢死隊
Time 12:14 PM 08-15-16
作者: Reishin:

旺角,太子區都幾多奇異種子出沒下,尤其亞偕老街一帶...
雷帝.嘉芙 12:17 PM 08-15-16
我指lv
雷火武 12:39 PM 08-15-16
捉鬼等到聽晚7月14捉餐飽

元朗百鳥塔就大岩蛇巢
荔枝角公園就車厘龜
香港全土就波音蝠巢
半人馬-RigiL- 12:41 PM 08-15-16
作者: 大覺屋師真:
想知比人Ban左未
聽佢地講最多4小時。
所以真係要做下野,如果大把台灣領獎果d笑話。但技術上唔知係咪會有難度,無從判斷真假gps?
由手機版發出
yorkyork 12:42 PM 08-15-16
巴哈仔話真ban會收信,
你咪問下同事有冇收到
半人馬-RigiL- 12:46 PM 08-15-16
作者: yorkyork:
巴哈仔話真ban會收信,
你咪問下同事有冇收到
如果被ban收信我應該會知XD
咁樣問人ban左未太串,仲有用得外掛大部分都係d senior 以上XDDD
由手機版發出
Eking 12:49 PM 08-15-16
聽佢地講最多4小時。
所以真係要做下野,如果大把台灣領獎果d笑話。但技術上唔知係咪會有難度,無從判斷真假gps?
由手機版發出
其實點會有難度, 只係要BAN幾多人先阻嚇到其他人ONLY, 佢本身因為連GOOGLE ACC, GOOGLE ACC 本身係有記錄使用者地區, 你冇可能24HR 都飛緊, 只要CHECK 呢樣野基本100%捉到, 重可以計埋距離速度, 分分同國家飛都可以捉埋~
Gundam MK-2 01:04 PM 08-15-16
都好喎
如果係會星期六日早上定下午先?
GAF捉鬼敢死隊
下午啦,上午仲未起身
嘉芙黎唔黎?
仲有屯門人Lucifer?
都歡迎其他版友黎一齊過鬼節(大誤)

有興趣者請講低星期六定日OK

MK-2: 六O 日O
半人馬:
大覺屋師真 01:04 PM 08-15-16
如果被ban收信我應該會知XD
咁樣問人ban左未太串,仲有用得外掛大部分都係d senior 以上XDDD
由手機版發出
向senior表達關心!!咁係非常正面嘅舉動!!

或者抄低佢地ID上來
半人馬-RigiL- 01:07 PM 08-15-16
作者: Eking:
其實點會有難度, 只係要BAN幾多人先阻嚇到其他人ONLY, 佢本身因為連GOOGLE ACC, GOOGLE ACC 本身係有記錄使用者地區, 你冇可能24HR 都飛緊, 只要CHECK 呢樣野基本100%捉到, 重可以計埋距離速度, 分分同國家飛都可以捉埋~
let say
如果只係銅鑼灣同金鐘距離, 我相信未必可以一口咬定玩家係外掛

公司係金鐘, GPS長期處於不穩定狀態, 游走金鐘各處
可以坐係office孵到2km
電話型號: s4, 中移動儲值4G卡
雷帝.嘉芙 01:08 PM 08-15-16
下午啦,上午仲未起身
嘉芙黎唔黎?

半人馬:
好呀, 下午就得
Squall-Lucifer 01:08 PM 08-15-16
被點名了

除非有老噴,否則我對PKM-GO的熱情已降了不少.....
食飯就OK
你們是打算去湖山還是屯門市鎮公園?
半人馬-RigiL- 01:10 PM 08-15-16
下午啦,上午仲未起身
嘉芙黎唔黎?

半人馬:六O 日O (問下另一半先再答覆)
問下另一半先再答覆
Gundam MK-2 01:13 PM 08-15-16
半人馬: 六O 日O (問下另一半先再答覆)
雷帝.嘉芙: 六O 日O

註:只打下午,晚上隨意,上午搵周公

暫時係咁
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33  ... 最後

返回主題版面