Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-09, 10:40 PM   #576
kasumitodo
Junior Member
辛首

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDSetsuna425
angry

我唔知呀,總之行晒成個MK都話冇貨啦

舊 03-23-09, 10:43 PM   #577
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
想買就去partner shop訂啦
引用:
作者: kasumitodo 查看文章
我唔知呀,總之行晒成個MK都話冇貨啦
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 11:27 PM   #578
kasumitodo
辛首

引用:
作者: Designer 查看文章
想買就去partner shop訂啦
hotline 好似係partner shop? 有得訂嗎?
我問過taipo果間有個做左好耐o既肥哥哥,佢話:有貨就會賣o架啦

舊 03-23-09, 11:42 PM   #579
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
我响觀塘驚hit訂
http://asia.playstation.com/hk/cht/s.../p/partnerShop

引用:
作者: kasumitodo 查看文章
hotline 好似係partner shop? 有得訂嗎?
我問過taipo果間有個做左好耐o既肥哥哥,佢話:有貨就會賣o架啦
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 11:51 PM   #580
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
好想玩
但係隻demon soul 實game一次都未見過
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 01:10 AM   #581
kasumitodo
辛首

引用:
作者: Designer 查看文章
Thanks for your help!
聽日去 hot拉 問下先~

舊 03-24-09, 12:39 PM   #582
shinnogard
Insane Gamer
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
上個week 188 仲有得賣喎

舊 03-24-09, 12:42 PM   #583
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: liar 查看文章
聽講返左大貨
清左啦?
我星期6買都清哂啦
得番幾間有
仲要賣一隻+10元咁

我買完405(2隻)
另一人問415/420(忘了)

升得真快

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 12:48 PM   #584
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: pet3 查看文章
我星期6買都清哂啦
得番幾間有
仲要賣一隻+10元咁

我買完405(2隻)

升得真快
嘩......你全部用炒價買
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 12:52 PM   #585
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
我星期6買都清哂啦
得番幾間有
仲要賣一隻+10元咁

我買完405(2隻)

升得真快
你居然用貴價買MO 口中嘅96% PS3機主都唔會買嘅Game??

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 12:53 PM   #586
pet3
The One

引用:
作者: tao 查看文章
嘩......你全部用炒價買
2個朋友比我洗腦洗到買機

唔買番隻game 一齊玩好對唔住佢地(我見有一隻 2手 所以我買了2手 320 )

2800x2 +80x2 (hdmi)+405x2+380 (mgs)+320
已經用左好多錢~

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 03-24-09, 12:55 PM   #587
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
2個朋友比我洗腦洗到買機

唔買番隻game 一齊玩好對唔住佢地(我見有一隻 2手 所以我買了2手 320 )

2800x2 +80x2 (hdmi)+405x2+380 (mgs)+320
已經用左好多錢~
2手價都有得上
之前都係見280/300咋

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
舊 03-24-09, 12:57 PM   #588
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: daihamlop 查看文章
2手價都有得上
之前都係見280/300咋
2手都300?
一手唔係3百幾咋咩?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 12:58 PM   #589
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
2手都300?
一手唔係3百幾咋咩?
友綱ニ手300秒殺呀

舊 03-24-09, 01:07 PM   #590
pet3
The One

引用:
友綱ニ手300秒殺呀
我果隻睇得出好新(老闆說隻碟是昨晚賣出,早上個人賣回給遊戲店XDDD)

FGO 目標預算
舊 03-24-09, 02:03 PM   #591
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
我果隻睇得出好新(老闆說隻碟是昨晚賣出,早上個人賣回給遊戲店XDDD)
明顯係比遊戲嘅最大難關(1-1)打沉咗

舊 03-24-09, 02:14 PM   #592
vins
Senior Gamer

引用:
明顯係比遊戲嘅最大難關(1-1)打沉咗
<-- 沉左...
1-1 畀佢 1 hit 死... (我用 mage... XD)
---
其實係自己小喬Z 緊... 冇時間玩....

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 02:25 PM   #593
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: vins 查看文章
<-- 沉左...
1-1 畀佢 1 hit 死... (我用 mage... XD)
---
1-1係最無助...
無肉身無幫手無得Up LV
如果死兩次就灰
咁就錯失神Game

舊 03-24-09, 02:46 PM   #594
majestyk

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDmajestyk
引用:
作者: vins 查看文章
<-- 沉左...
---
改用貴族啦, 開頭易打 D

majestyk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 02:54 PM   #595
vins

引用:
1-1係最無助...
如果死兩次就灰
咁就錯失神Game
我又未至於灰... XDD
真係冇時間玩啫 =3=....
又或者踢我家老佛爺返房自己霸住個廳黎玩都得.... XDDDD (不孝.... XD

引用:
作者: majestyk 查看文章
改用貴族啦, 開頭易打 D
我自己有魔法師情意結....
最衰佢冇得轉妖精族.... XD

vins 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-09, 03:00 PM   #596
pet3
The One

引用:
1-1係最無助...
如果死兩次就灰
咁就錯失神Game
我是道具全開下
拿到指介
有回75% hp 先玩得番落去........

我好像+好運加得太多.... (無無限+魂)

lv 突然高左好多(我只是全lv 20+lv99 好運)
找不到朋友了

我要重玩(直接用b人)~
邊道有長劍? b人是貴族
我想用騎士,但有魔法咁

係唔係只要我貴族買番把長劍同套甲就得?

點傳道具比人?

FGO 目標預算
舊 03-24-09, 03:28 PM   #597
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
我是道具全開下
拿到指介
有回75% hp 先玩得番落去........

我好像+好運加得太多.... (無無限+魂)

lv 突然高左好多(我只是全lv 20+lv99 好運)
找不到朋友了

我要重玩(直接用b人)~
邊道有長劍? b人是貴族
我想用騎士,但有魔法咁

係唔係只要我貴族買番把長劍同套甲就得?

點傳道具比人?
死仔
都叫左你唔好啦
又唔聽人講

武/甲, 你夠力就乜都用得
魔法你10以上就用得

舊 03-24-09, 04:43 PM   #598
pet3
The One

引用:
死仔
都叫左你唔好啦
又唔聽人講

武/甲, 你夠力就乜都用得
魔法你10以上就用得
都叫左你唔好啦

個啦前邊咩字?( 睇唔到

FGO 目標預算
舊 03-24-09, 04:45 PM   #599
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
都叫左你唔好啦

個啦前邊咩字?( 睇唔到
口+架
= ka
唔知點解出唔到

舊 03-24-09, 07:39 PM   #600
黑澤夜
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
大家知唔知訪度有呢隻game 呀 .............
次次去親都冇得買 ............
黑澤夜 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 08:39 PM

手機版 | APP版