Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-03-04, 11:24 PM   #76
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
其實...我又想問,足球小將裡面南葛隊邊場波係最快踢完ga?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 11:27 PM   #77
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 神樂阪.碧克
其實...我又想問,足球小將裡面南葛隊邊場波係最快踢完ga?
南葛對西丘
或對某隊分組賽
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:48 AM   #78
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
場場都差唔多... '''

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:53 AM   #79
spencer777
Senior Gamer
W. W. J. D

註冊日期: Apr 2004
首次對德國
梅拿勁 !

舊 06-04-04, 01:21 AM   #80
MASAYA

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: spencer777
首次對德國
梅拿勁 !
同感,日本隊full team
如果計埋日本隊,最快係咪世青對荷蘭?!兩版一頁報紙既內容就完

3) 傳媒說好便拜,說差便踩
MASAYA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 01:26 AM   #81
何英
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
因為短篇畫過嘛"
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 01:29 AM   #82
MASAYA

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 何英
因為短篇畫過嘛"
個陣裡隊長都冇落場,悲哀~ "

3) 傳媒說好便拜,說差便踩
MASAYA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 07:54 AM   #83
whitebase

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 何英
因為短篇畫過嘛"
但係短篇提過既真正隊長都冇出場踢過, 跟住世青篇又話佢踢傷源三隻手,好期待o個場波, 但係居然兩格, 真係好失望....

舊 06-04-04, 07:58 AM   #84
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
jpn vs arg,我好鍾意dias架~

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 08:41 AM   #85
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
日本vs漢堡
睇完就知戴志偉有幾屈機

舊 06-04-04, 09:55 AM   #86
vov430
黑色疾風丸

XBox Live Gamertagvov430
南葛VS富良野(中學)
松山帶領下0既白頭巾富良野,雪崩戰術,松山遠射

日本vs法國(少年杯)
打到12瑪,建威,三淋,忘我一戰~~~~

日本vs中國(世青)
終於有人係禁區內射入源3守0既龍門

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 10:00 AM   #87
魚伕
Moderator

引用:
作者: vov430

日本vs中國(世青)
終於有人係禁區內射入源3守0既龍門
禁區外呀~

係少年篇0個時,源三首次去西德,已經被史奈達禁區外射入左,
而且之後比賽入面都講過,史奈達對源三平均射2球入到1球...
舊 06-04-04, 10:02 AM   #88
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
成本書
因為打場波可打足年幾兩年

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 10:03 AM   #89
vov430
黑色疾風丸

引用:
作者: 魚伕
禁區外呀~

係少年篇0個時,源三首次去西德,已經被史奈達禁區外射入左,
而且之後比賽入面都講過,史奈達對源三平均射2球入到1球...
世青小睇~~~~

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 06-04-04, 10:11 AM   #90
魚伕
Moderator

引用:
世青小睇~~~~
唔係世青篇黎架...足小23-37呀(大概)~
舊 06-04-04, 10:27 AM   #91
vov430
黑色疾風丸

引用:
作者: 魚伕
唔係世青篇黎架...足小23-37呀(大概)~
日本vs中國係世青
史奈達係平時2入1
但西德vs日本係冇入到

今天是好日子嗎?
舊 06-04-04, 10:30 AM   #92
松田悟志
隼龍

PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
德國,阿根廷,荷蘭,法國..........o係世青已經廢左武功........

舊 06-04-04, 10:35 AM   #93
魚伕
Moderator

引用:
日本vs中國係世青
史奈達係平時2入1
但西德vs日本係冇入到
頂...你冇講正式比賽嘛...
舊 06-04-04, 10:51 AM   #94
魚伕
Moderator

引用:
作者: 松田悟志
德國,阿根廷,荷蘭,法國..........o係世青已經廢左武功........
如果計世青的話...日本真的不弱的說...
冇記錯同年1999年日本0係世青取得亞軍..輸比西班牙...

0個時仲以為日本真係如足小一樣實現亞洲0既夢..又渴望,又妒忌...但最後都係輸左..
舊 06-04-04, 11:35 AM   #95
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
當年除佐日本vs荷蘭想睇但得兩頁之外.....
另一場西德vs巴西又係無得睇

最好睇當然係大空翼小學唯一輸個場.......兩邊個龍門都係稻草人~

舊 06-04-04, 11:56 AM   #96
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
歐洲篇
日本 對 阿根廷:迪亞斯勁,一個人同日本打
日本 對 西德:史奈達一定勁過翼

舊 06-04-04, 11:59 AM   #97
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 龍寶寶
歐洲篇
日本 對 阿根廷:迪亞斯勁,一個人同日本打
日本 對 西德:史奈達一定勁過翼
呢兩個o係世青完全down grade...........

舊 06-04-04, 11:59 AM   #98
小白

註冊日期: Dec 2002
對皇馬果場
因為費高用左三期EXAM開角球 XDDDDDDDDDDD
小白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:00 PM   #99
天使之國
Banned
^0^

引用:
日本vs中國係世青
史奈達係平時2入1
但西德vs日本係冇入到
林源三 上身 相信冇乜人入到
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:00 PM   #100
松田悟志
隼龍

引用:
作者: 小白
對皇馬果場
因為費高用左三期EXAM開角球 XDDDDDDDDDDD
係法高!!!!!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 06:21 AM

手機版 | APP版