Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-16, 10:45 PM   #6101
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
原來今次得31版﹖少左成20版,好快打晒D版,27石了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 10:46 PM   #6102
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
8,7,6飛都落晒海,,,,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-16, 10:49 PM   #6103
ShinDou

有FD凸爆左金師傻,萬2攻 XD
舊 11-15-16, 10:53 PM   #6104
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
8,7,6飛都落晒海,,,,,,,
オオチ:唔比全C已經比面
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 10:34 AM   #6105
yorkyork

gggg招必依家唔會停左個時間,
多謝オオチ
舊 11-16-16, 09:10 PM   #6106
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
瓜瓜你唔係好愛師傻?
個時凸爆盾師傻,
唔爬返獲山賀一賀佢?
大大真係好記性
當時盾隊得春香、重高、GGG、白炎、鐵甲,抽到特效閃光緊係凸爆師匠啦,又係香港代表
而家出咁多隻都無乜吸引力,手上啲大器到2018年都未凸得爆
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 09:12 PM   #6107
clie

引用:
作者: yorkyork 查看文章
gggg招必依家唔會停左個時間,
多謝オオチ
オオチ係乜水
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-16, 09:40 PM   #6108
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

5,4,3飛都係入海

引用:
作者: clie 查看文章
オオチ係乜水
拜谷神第一頁已經有....
有佢個能人樣子
http://dengekionline.com/elem/000/001/321/1321071/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-16-16 09:44 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-16-16, 09:52 PM   #6109
yorkyork

睇樣都知佢能幹啦
舊 11-16-16, 10:00 PM   #6110
ShinDou

STEP4竟然中拳初號機,不過30石又係得保底
舊 11-17-16, 10:17 PM   #6111
ShinDou

今次故事又係最尾會派1隻SR閃光星﹖

爭1SR凸爆了,繼續刷下先,今次有得換番盾師傻幾好,之前淨係拎左1隻就算,冇打落去

此篇文章於 11-17-16 10:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 11-17-16, 10:31 PM   #6112
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

應該係除非唔係....之前都係咁派冇理由而家唔派掛.....打剩2萬飛o個張同突爆o個張....而家hea打等緊急關出場....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-18-16, 02:35 PM   #6113
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
獄衣退魔忍....第一次見畫獄衣畫到唔識形容.....

http://dengekionline.com/elem/000/001/414/1414245/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 04:03 PM   #6114
J+1
望過黎呀!!!!!!

限突移植貴好_多呢.....

由手機版發出
舊 11-18-16, 04:31 PM   #6115
ShinDou

限凸真係少左喎,以前2星期1粒4500,而家1個月1粒2100,驚死人凸爆

限凸移植唔明點解會咁貴,d大器肥都冇人食定先架啦,除非出大器前已經食左

而家鬥雞換d野雞左可能好少人打,1打夠2100換完就唔打

完全感覺唔到加瑪
舊 11-18-16, 04:43 PM   #6116
J+1
望過黎呀!!!!!!

之前都係一個月一粒限突肥喎?
仲有排名派v電池...唔夠重份量???
由手機版發出
舊 11-18-16, 05:35 PM   #6117
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我都覺會少左人打...打完張突同5張飛都唔知打咩...排名就只有少數玩家可以爭到v電池....
我呢D唔洗點理....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 05:43 PM   #6118
ShinDou

之前2星期1粒ssr限凸
舊 11-18-16, 06:03 PM   #6119
ShinDou

派ssr好似要1700仲要排100名內

冇gggg唔駛諗啦,可能仲要爆石爆水打先得
舊 11-18-16, 06:23 PM   #6120
yorkyork

一齊做地底泥啦
舊 11-18-16, 08:41 PM   #6121
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
一直係一個月一粒限突喇, 點解咁多人會記咗半個月一粒?
一直都係月中14日重置.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 08:59 PM   #6122
ShinDou

我而家3隻凸爆大器

IJ我記得食左1粒限凸,豹馬食左1-2粒,巨0神食左2粒

岩岩抽到既NONO食左1粒

總共應該拎左4-5粒

如果1個月1粒,咁鬥雞即係已經出左4,5個月﹖唔記得有冇咁耐歷史,印象中好似冇咁耐 XD
舊 11-18-16, 09:00 PM   #6123
J+1
望過黎呀!!!!!!

賣就半個月一粒

不過上次一次賣兩粒....會唔會變一個月2次x2粒好驚....
由手機版發出
舊 11-18-16, 09:02 PM   #6124
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
我而家3隻凸爆大器

IJ我記得食左1粒限凸,豹馬食左1-2粒,巨0神食左2粒

岩岩抽到既NONO食左1粒

總共應該拎左4-5粒

如果1個月1粒,咁鬥雞即係已經出左4,5個月﹖唔記得有冇咁耐歷史,印象中好似冇咁耐 XD
加埋一開始推特活動送咗兩粒咪啱囉~~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-16, 09:04 PM   #6125
ShinDou

又好似係,咁即係冇縮水,算佢啦 XD

但唔知點解硬係覺得佢D新獎品完全感覺唔到有加碼

其實我都好耐冇單騎,之前完BETA2都有成4千幾COIN要清,冇野好買搞到要買埋4色

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:19 AM

手機版 | APP版