Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後
電視遊戲討論版>ゼルダの伝説 | 薩爾達傳說 曠野之息 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | 已售 | 繁體中文免費更新
貓太部 06:54 AM 03-03-17
每一款每日可以用一回,
我從未買過amiibo,但今次想破例,
但又驚會影響到遊戲體驗........
又或者用咗會更得意???
C.Ryo 07:38 AM 03-03-17
初款 link amiibo 召喚 Epona
neo2046 10:33 AM 03-03-17
"Ranked in the top 0.0% of games scored on OpenCritic"

METACRITIC (98 from 62 reviews)
http://www.metacritic.com/game/switc...th-of-the-wild
neo2046 10:33 AM 03-03-17
From ZeldaOfficialJP twitter

full size http://i.imgur.com/FuetgBBl.jpg
padage 10:39 AM 03-03-17
請問有無中文版消息?
哥薩克 10:53 AM 03-03-17
作者: padage:
請問有無中文版消息?
中文版消息:無
hkradio 11:58 AM 03-03-17
請問美版,今天,3月3日。見街了沒有?謝謝。
stevenfan 12:30 PM 03-03-17
全世界都滿分
12號四分衛 01:01 PM 03-03-17
作者: stevenfan:
全世界都滿分
真係好堅

信長 02:10 PM 03-03-17
其中有個叫dual shocker 的網,人地話係Sony 打手
都比10/10

好似day1 更新會fix framerate drop
seed2005 02:33 PM 03-03-17
單以畫質黎講switch同WiiU分別唔大

其實我覺得WiiU版降低解像度黎提升framerate會更好

https://www.youtube.com/watch?v=uYofouY9smw

https://www.youtube.com/watch?v=-yK9LhqyYJA

シェンムー 02:44 PM 03-03-17
雖然唔多情況會drop
但有啲位真係會drop到得返我諗不足1x frame lag 到傻
過幾日NS到手比較下先

隻game支線任務都勁多,有排玩
應該轉左打四個小迷宮就可加心心/其他能力
希望唔會得大地圖就無左大迷宮

Sent from my iPhone using Gaforum
信長 03:04 PM 03-03-17
1hr
我已滲死,跌死,比哥布林打死
シェンムー 03:05 PM 03-03-17
重會凍死 XD , 小心
wai 03:57 PM 03-03-17
作者: hkradio:
請問美版,今天,3月3日。見街了沒有?謝謝。
剛剛行過深水埗,未有
hkradio 07:03 PM 03-03-17
作者: wai:
剛剛行過深水埗,未有
謝謝。明天再搵。
新月 07:21 PM 03-03-17
作者: シェンムー:
重會凍死 XD , 小心
狩獵要好有耐性
有Headshot既必要
シェンムー 07:41 PM 03-03-17
作者: 新月:
狩獵要好有耐性

有Headshot既必要

係呀,啲刀刀劍劍好快壞,箭相對好用
要加炸彈幫幫手

Sent from my iPhone using Gaforum
シェンムー 08:29 PM 03-03-17
琴晚係Miiverse 度post 左張相 , 估唔到係個community 第一個

シェンムー 08:33 PM 03-03-17
作者: 貓太部:
每一款每日可以用一回,

我從未買過amiibo,但今次想破例,

但又驚會影響到遊戲體驗........

又或者用咗會更得意???

唔會特別影響啲乜, 試左Ryu mario 等amiibo 都係跌啲回血食物出黎多

另外隻game 淨係試料理都有排試好有趣

信長 09:35 PM 03-03-17
DLC 應該唔算透
買左DLC的話
早期幾個神廟附近有EX 寶箱(共分散三個), 其中有件特別衫
...........

Terry仔 09:38 PM 03-03-17
去咗信和,兩間大鋪都無曬wiiu 版
食白果
ccfa 10:35 PM 03-03-17
作者: Terry仔:
食白果
其實會不會返 WiiU 美版 ?
lineage19 10:44 PM 03-03-17
作者: Terry仔:
食白果

岩岩見到地庫有啵,4xx

Terry仔 10:47 PM 03-03-17
我8點幾係地庫,佢話賣曬
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32  ... 最後

返回主題版面