Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-07-18, 04:57 PM   #12901
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
0.001抽中,
仲要有4部有一部勁,
識玩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-18, 09:09 PM   #12902
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

https://twitter.com/srw_xomg/status/...503670784?s=19
Geter 2
https://twitter.com/srw_xomg/status/...825252865?s=19

Omg唔駛估...

https://twitter.com/srw_xomg/status/1004712742337462273?s=19由手機版發出

此篇文章於 06-07-18 09:14 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-18, 09:19 PM   #12903
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
隼人都拆出黎出﹖大器﹖仲有好多主角都未有大器 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-18, 10:55 PM   #12904
ShinDou

盾黑兔好似有BUG﹖明明冇CRI DAM,擋輕減,攻UP,唔知點解食唔到報喪BUFF﹖打鬥滅扣勁少,招必唔過2萬
舊 06-08-18, 05:12 PM   #12905
ShinDou

Omg萬丈同大nova都勁喎,不過冇晒石得個睇字,原來隼人係伏黎,其實而家隻game新機石抽唔係大器有咩意思?除左3妹d屈機功能角外都冇用,鬥雞同平時都用唔著

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 06-08-18, 06:54 PM   #12906
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
等做肥料

太坦3個技係自身減80%傷定點解??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-18, 07:09 PM   #12907
ShinDou

其實會唔會出大器俾隼人都係個問題,有既話咁BRA冇撞都會出啦﹖SKL反而兩個主角都未有大器

OMG萬丈係50%減傷,另外果30%係擋輕減
舊 06-08-18, 10:45 PM   #12908
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
N30
NC美少年試左6次先過到

點解有時打得入有時打唔入@@

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 06-08-18 11:40 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 04:24 AM   #12909
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

V30搞唔掂⋯⋯

舊 06-09-18, 09:23 AM   #12910
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

打左成晚終於過到

舊 06-09-18, 10:29 AM   #12911
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
征30D係唔係無新美少年就唔駛打..... ?
試左幾場完全唔明個打法,見差不多隊隊都有新美少年

對戰日日比同樣幾個人殺,抽親想要既機(各式超機人)又成日爆死,尋日強敵打完抽果堆coin又絕大多數都係肥
呢兩日真係前所未有咁想棄game
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-18, 10:45 AM   #12912
ShinDou

@@ 1直見你鬥雞好高分喎,成日頭十名,最近見你好似有白3P呀 @@ 見你守陣有晒最勁果堆機

上次個強敵POOL差唔多全垃圾SSR,俾你都冇用啦,我中左好多隻唔同既垃圾主角乜乜版
舊 06-09-18, 10:48 AM   #12913
yorkyork

有晒最勁過最多一個月又咪變到唔勁
舊 06-09-18, 10:50 AM   #12914
ShinDou

冇咁快,新古盾筆號UC3連星呢D出左好耐啦,都仲係有用

最近因為3P,DESTROY都見人掘番出黎用,配埋真係勁
舊 06-09-18, 10:54 AM   #12915
yorkyork

h0023874你係比咩人打?
熊大定hkg?
舊 06-09-18, 10:55 AM   #12916
yorkyork

引用:
作者: ShinDou 查看文章
冇咁快,新古盾筆號UC3連星呢D出左好耐啦,都仲係有用

最近因為3P,DESTROY都見人掘番出黎用,配埋真係勁

shindou我見你出面有玩手機ff,
個邊出新野一個月有冇呢邊咁多咁快咁勁?
舊 06-09-18, 10:59 AM   #12917
h0023874

引用:
作者: yorkyork 查看文章
h0023874你係比咩人打?
熊大定hkg?
有熊爪圖案既較多,同埋上星期第一果位。另外都有一兩個睇名覺得係香港人既

其實殺來殺去好正常,我個陣又弱,玩得就預左;不過比人按時食藥咁殺,不太有癮而已
舊 06-09-18, 11:04 AM   #12918
h0023874

引用:
@@ 1直見你鬥雞好高分喎,成日頭十名,最近見你好似有白3P呀 @@ 見你守陣有晒最勁果堆機

上次個強敵POOL差唔多全垃圾SSR,俾你都冇用啦,我中左好多隻唔同既垃圾主角乜乜版
有時係想要果D機,唔一定要好勁既,

之前盾西巴斯達、紫魔神皇帝、紫羅姆兄、白buster 19號、今次紫泰坦,成班超機人次次都抽唔到
岩岩強敵果個紅色機(未睇過套野),一圈黎左3個.....
老實講,玩呢個game都係為左班超級機械人姐....
舊 06-09-18, 11:07 AM   #12919
ShinDou

原來有隻爪果D係熊﹖呢排好少爪主動打我,通常都係反我

打面速度1定係呢隻最快既打咁多隻手機GAME,因為呢隻太多野可以打面,N精霸,V精霸係咁出ABCD版,鬥雞打面呢排慢左,早幾個月真係每個月俾隻NEW COMER打面,而家NEW COMER都唔係好勁

你個陣唔算弱啦,而家1放3P 黑妹果D已經煩,有D陣我都打唔到,俾人打都冇得反,雖然唔係多人識擺

重裝改果隻真係好廢,5盾珠必冇乜可能出得到,出到都唔係勁,但見你3P都OMG左,課左好多落去爬山﹖

此篇文章於 06-09-18 11:11 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-09-18, 11:22 AM   #12920
h0023874

引用:
原來有隻爪果D係熊﹖呢排好少爪主動打我,通常都係反我

打面速度1定係呢隻最快既打咁多隻手機GAME,因為呢隻太多野可以打面,N精霸,V精霸係咁出ABCD版,鬥雞打面呢排慢左,早幾個月真係每個月俾隻NEW COMER打面,而家NEW COMER都唔係好勁

你個陣唔算弱啦,而家1放3P 黑妹果D已經煩,有D陣我都打唔到,俾人打都冇得反,雖然唔係多人識擺

重裝改果隻真係好廢,5盾珠必冇乜可能出得到,出到都唔係勁,但見你3P都OMG左,課左好多落去爬山﹖
抽左3圈,第三圈最後先出第2隻3P

但之前竟然出左成堆紅色重裝改同埋阿路加,結果前者3突後者4突....

公平講,係出左好多SSR既,不過咁岩都係我唔想要囉。而超機人pool又次次都唔中喎,呢樣先令人心灰意冷
舊 06-09-18, 11:23 AM   #12921
h0023874

其實我有懷疑過,容易抽到D咩機,係睇AC.....

例如D大暗pool,一抽到其中某隻,果輪好似特別易抽到相同。理論上個pool咁大,唔太應該會係咁掛?

此篇文章於 06-09-18 11:27 AM 被 h0023874 編輯。
舊 06-09-18, 11:26 AM   #12922
ShinDou

我都覺睇ACCOUNT,我舊ACCOUNT真係專出垃圾,而家個ACCOUNT好少少架喇已經,好似刷過首抽開局果D好D,舊果個1開SERVER冇刷首抽冇SSR直接開局
舊 06-09-18, 11:31 AM   #12923
h0023874

無辦法,真係唔捨得重開AC

現在重開,係唔係要刷個方舟紅蓮螺巖?
舊 06-09-18, 11:54 AM   #12924
ShinDou

0.001%點刷﹖XD 而且1開波佢唔送金飛,鬥滅又唔再派,開頭冇咁快有幾百S CHIP啦

而家睇番真係最適合係新古果期重打刷首抽
舊 06-09-18, 01:02 PM   #12925
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
普征20D都打唔到...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:53 AM

手機版 | APP版