Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
潮流版>[關公災難]nikestore.com.hk 買鞋話可以寄去OK/7-11 ,但順豐去到,OK/7-11唔收貨:O)
ZlWS 11:34 AM 02-03-16
門市試左款,但無網上色,咪網上買
http://www.nikestore.com.hk

買左可以免運費用順豐寄屋企/寄順豐服務網點(包OK/7-11)/Nike outlet店拎
買左一日可拎貨

咁因為屋企無人收,公司唔收得,又收夜,咁咪揀左寄屋企樓下間24hrs 7-11

第二日運單追蹤

1640 快件待送往便利店,請耐心等候
1630 正在派送途中,請您準備簽收
1350 快件到達 【香港XX服務點】
1330 快件離開【香港青衣集散中心】,正發往 【香港XX服務點】
1000 順豐速運 已收取快件

一切順利

再運單追蹤
點知見到
1830 由於暫無法聯繫到收方客戶,正在處理中,待派送

不妙

跟住順豐哥哥仔打來,7-11唔收,話太大喎,
為有改去順豐速運服務中心 ,無size限制

跟住我上網check
@順豐
7-11便利店# 30*25*20cm 5公斤或以下
OK便利店# 30*25*20cm 5公斤或以下

http://www.sf-express.com/hk/tc/deli..._self_dropoff/

即係話
nikestore 買波鞋,nikestore話你知 ok/7-11可以收件,
但原來ok/7-11唔收鞋盒咁大盒

客同順豐都中伏

nikestore:
便利店/順豐門市取貨

• 如您選擇的是網上付款,您可以在訂單中選擇合適的便利店或者順豐門市做為自行取貨的地點。屆時,順豐速遞會將產品配送至您選擇的地點。
• 如您選擇的是貨到付款方式,現時僅支援順豐門市取貨,並只限使用港幣付款退貨及退款。
( 請點擊查看詳細便利店和順豐門市地址)
http://www.nikestore.com.hk/helpcent...03#Self-pickup
kin~kin 11:41 AM 02-03-16
咁要inform nike wor…
ZlWS 12:07 PM 02-03-16
作者: kin~kin:
咁要inform nike wor…
留左客服~

深信順豐班哥哥仔中伏過好多次~不過班哥哥仔多數自行call收件人解決~無匯報公司/nike
kin~kin 12:17 PM 02-03-16
作者: ZlWS:
留左客服~

深信順豐班哥哥仔中伏過好多次~不過班哥哥仔多數自行call收件人解決~無匯報公司/nike
咁佢地都失職

根本就係佢地0既責任通知Nike
ZlWS 12:26 PM 02-03-16
作者: kin~kin:
咁佢地都失職

根本就係佢地0既責任通知Nike
唔知見唔見到nike係寄件人?

但肯定nike買左順豐個一條龍服務,兩邊都有責任

小白熊 12:49 PM 02-03-16
呢個絕對係 OK 同 順豐 的問題

我 Taobao 都試過, 又係去到 OK 話唔收, 之後個件失蹤左幾日, 上網又追蹤唔到位置, 最後要打去順豐嘈, 先話去左服務中心, 去到羅貨重要比姐姐仔串, 最後我上 taobao 順豐到 4 項負評
ZlWS 02:40 PM 02-03-16
作者: 小白熊:
呢個絕對係 OK 同 順豐 的問題

我 Taobao 都試過, 又係去到 OK 話唔收, 之後個件失蹤左幾日, 上網又追蹤唔到位置, 最後要打去順豐嘈, 先話去左服務中心, 去到羅貨重要比姐姐仔串, 最後我上 taobao 順豐到 4 項負評
我今次寄7-11

我估ok好D,ok有獨家fingershopping網上店,大左少少會收
唔好記住我 12:26 AM 03-14-16
寄順豐門市最好
SamTse 12:48 AM 03-27-16
我買過ok收,可能間間唔同?

返回主題版面