Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-16, 11:21 AM   #651
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
玩住witcher先囉

舊 05-26-16, 11:44 AM   #652
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: wing 查看文章
玩住witcher先囉
witcher我主線中左bug棄左機
話說主線果D 啟動唔同目標人物對話/目標物無反應果類bug fix晒未

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 12:26 PM   #653
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
日本出完我地仲要再等(應該)
好難説,因1.5我地也是24号更新,
所以DLC有機會和日本同歩,
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 12:29 PM   #654
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
話說主線果D 啟動唔同目標人物對話/目標物無反應果類bug fix晒未
我好不了你多少,目標人物不知可解跌了去汚水池,
舊 05-26-16, 04:39 PM   #655
wing
格鬥低手

引用:
我本來都想等bug fix先入手. 唔知fix左未.

但見依家半價又心郁郁.

舊 05-31-16, 01:16 AM   #656
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
x1中文版far harbor 終於都出左喇

相薄
舊 05-31-16, 10:16 AM   #657
alvinclub
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDalvinbetic
XBox Live Gamertagalvinbetic
ps4 都有鳥

舊 06-03-16, 08:56 PM   #658
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
預覧圖小心

第一個mod

舊 06-13-16, 01:13 PM   #659
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 01:38 PM   #660
大覺屋師真
The One

真.Pip-Boy.用藍芽同手機連線
USD350.00
限量5000

-------------
Fallout 4 新DLC情報
今集果然係The Sims

DLC04 Contraptions Workshop
Release: June 21, 2016

可以起升降機,運輸帶

DLC05 Vault-Tec Workshop
Release: July 2016

起避難所,可以訓練居民,完全係Fallout Shelter 3D版

DLC06 Nuka World
Release: June 21, 2016

最後一個dlc, 有劇情新地圖.武器敵人等. 故事關於Raiders?

有少少失望啦,太少劇情dlc.起碼4個啦 (機械人果個已經唔算長)

---------

另Fallout Shelter加Quest mode & 出PC版

相薄

此篇文章於 06-13-16 02:28 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 06-21-16, 03:26 PM   #661
紫紅豆
Crazy Gamer

ps4的MOD是否出了,怎下載呢?
舊 06-21-16, 03:59 PM   #662
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 紫紅豆 查看文章
ps4的MOD是否出了,怎下載呢?
X1中文版都未有.....慢慢等吧

相薄
舊 06-21-16, 05:17 PM   #663
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
X1中文版都未有.....慢慢等吧
我見有人改成戰隊服好有趣,又有性感戰衣
舊 07-02-16, 02:24 AM   #664
大覺屋師真
The One

X1中文版更新完有mod了!
綠化mod真係勁正!

相薄

此篇文章於 07-02-16 02:29 AM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 07-02-16, 03:18 PM   #665
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
.. 好似PS4版 MOD 更新延期
等佢出再玩過

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-16, 08:16 PM   #666
wing
格鬥低手

MOD駛唔駛再俾錢?

舊 07-03-16, 03:33 AM   #667
紫紅豆
Crazy Gamer

PlayStation®4版/Xbox One版『Fallout 4』追加ダウンロードコンテンツ第四弾「Contraptions Workshop」7月5日(火)配信決定!
舊 07-03-16, 03:35 AM   #668
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
作者: wing 查看文章
MOD駛唔駛再俾錢?
不用,但好像要官網登記,不知X1,ps4是否也要
舊 07-04-16, 01:28 AM   #669
大覺屋師真
The One

引用:
不用,但好像要官網登記,不知X1,ps4是否也要
要先login官網account

個save一用mod就會無得解獎杯/成就, 最好都係解晒先玩.

相薄
舊 07-04-16, 08:57 AM   #670
david
The One

註冊日期: Mar 2002
MOD正常係玩主GAME玩到熟曬之後,先用MOD去增加再遊玩樂趣吧。

不過呢,當然有玩家視MOD為上品>>>>主GAME,成就呢O的雲煙就算把啦。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 10:15 AM   #671
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
要先login官網account

個save一用mod就會無得解獎杯/成就, 最好都係解晒先玩.
即是要用主機去官網登記,定用pc去官網登記也可呢
舊 07-04-16, 10:18 AM   #672
紫紅豆
Crazy Gamer

引用:
作者: david 查看文章
MOD正常係玩主GAME玩到熟曬之後,先用MOD去增加再遊玩樂趣吧。

不過呢,當然有玩家視MOD為上品>>>>主GAME,成就呢O的雲煙就算把啦。
我正是這類玩家,獎杯什麼沒用的東西,改成村民变戰隊會好有趣
舊 07-04-16, 02:34 PM   #673
大覺屋師真
The One

引用:
即是要用主機去官網登記,定用pc去官網登記也可呢
主機好似無登記比你揀tim
先去PC登記定吧

引用:
作者: david 查看文章

依家逼我去爆機 不過都仲要搞掂埋嚟緊啲 DLC先. 仲有一堆收集成就. 呀...早知就唔玩起樓
<--時數玩左勁耐都未肯去爆一次機的人

相薄

此篇文章於 07-04-16 02:37 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 07-04-16, 03:36 PM   #674
紫紅豆
Crazy Gamer

哈哈.....我好不了你多少,主線玩到學院,但未正式加入,現在去了外島DLC遊玩,
不過以停了,玩緊其它,機戰又就出,
不夠時間玩
舊 07-05-16, 09:56 AM   #675
紫紅豆
Crazy Gamer

Contraptions Workshop ps4出了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣/換P4 Fallout 4 GP03D 買賣專區 1 12-11-15 05:49 PM
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 01:05 AM

手機版 | APP版