Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-20-14, 08:25 AM   #176
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
這是戀愛遊戲……?

舊 06-20-14, 09:37 AM   #177
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
這隻是galgun嗎

舊 06-21-14, 09:10 AM   #178
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: casio 查看文章
「……可以請你甚麼都別說嗎?這是討厭血腥的伊綱命人製作的遊戲。」by爺爺
不過動作遊戲果然要動畫化先過癮,現在已經好其待第二季玩空戰同無限天擊
這設定是咩垃圾GAME。。。只有宅先會買--空
姐係哥會買--白

不過改左好多野CUT到好快
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-14, 11:57 AM   #179
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
比起存在棋,今次好好多啦

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 02:01 AM   #180
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
下季直接跳去小說第七卷

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 03:45 AM   #181
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
巫女居然係外族勢力,而且仲要係神靈種,唔怪得排第14既獸耳種國家可以短時間內瞬速擴大。

點解會係呢套Madhouse兄妹作完,而唔係Madhouse隔離o個套吹到好大,但內容難明過微積分兼劇情悶到嘔既自high作?

期待第二季
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 03:56 AM   #182
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
唔該快D宣報第2季,呢套實在太好睇....

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 04:07 AM   #183
Game Master

睇黎我理解錯左,巫女確實係獸耳種。但身為巫女,佢同時也必定供奉緊一個神明,而呢個神明正係神靈種既一分子。空只不過將巫女當作溝通渠道,順便挑戰埋神靈種。
舊 06-26-14, 07:18 AM   #184
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
會唔會預測到o個個地步呀 不過都在可接受範圍.......

爺爺你入埋浴場做咩

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 08:46 AM   #185
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
逐魯路同火腿之後又一預測神人
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 09:20 AM   #186
casio

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
睇黎我理解錯左,巫女確實係獸耳種。但身為巫女,佢同時也必定供奉緊一個神明,而呢個神明正係神靈種既一分子。空只不過將巫女當作溝通渠道,順便挑戰埋神靈種。
「巫女」之所以係「巫女」,的確係因為佢仕奉緊一個神靈種
不過「巫女」無名嘅原因主要係因為佢統一獸人種時嘅付出到連自己原本嘅名字都忘記了

舊 06-26-14, 11:43 AM   #187
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
吸血鬼到底係邊個CV呢

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 12:24 PM   #188
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
有第2季的話DOD B結局那段點出街....大至內容真係照住DOD出
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 01:29 PM   #189
Kewellma
Game Master

引用:
作者: Lamsze 查看文章
逐魯路同火腿之後又一預測神人
off topic

係:繼
gaf好多人錯別字好嚴重,我已經不下n次見到人想講挺好看變左做延好看...
都唔好講未,末果d...orz

另外,估唔到進藤尚美玩到呢種關西腔orz (seed 卡嘉莉個cv)

舊 06-26-14, 02:29 PM   #190
Game Master

引用:
作者: Kewellma 查看文章
off topic

係:繼
gaf好多人錯別字好嚴重,我已經不下n次見到人想講挺好看變左做延好看...
都唔好講未,末果d...orz

另外,估唔到進藤尚美玩到呢種關西腔orz (seed 卡嘉莉個cv)
佢之前嚮境界之彼方已經係用關西控啦
由手機版發出
舊 06-26-14, 04:41 PM   #191
Kewellma
Game Master

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
佢之前嚮境界之彼方已經係用關西控啦
由手機版發出
果套都有睇,果陣冇點留意CV係邊個

舊 06-26-14, 08:06 PM   #192
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: ouki 查看文章
有第2季的話DOD B結局那段點出街....大至內容真係照住DOD出
果幕淨係睇小說都覺頂癮
我超想睇呢一幕動畫化

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 08:18 PM   #193
尼路
The One

超期待下一季……
其實真係同隔離套兄妹作同一公司的嗎……兩組人?

舊 06-26-14, 08:42 PM   #194
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: ouki 查看文章
我都以為今集會出埋
呢個B ENDING出埋
肯定令呢套更上一層樓

呢套真係同番之中最正
每集都要LOOP返幾次

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-14, 08:47 PM   #195
Kewellma
Game Master

引用:
作者: 尼路 查看文章
超期待下一季……
HUNTER宜家都係MAD HOUSE做..

舊 06-26-14, 09:48 PM   #196
尼路
The One

引用:
作者: Kewellma 查看文章
HUNTER宜家都係MAD HOUSE做..
三組人……?

舊 06-26-14, 11:15 PM   #197
casio

引用:
作者: 尼路 查看文章
超期待下一季……
隔離明顯係故事劇情先天問題,製作組係不戰之罪

舊 06-26-14, 11:18 PM   #198
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我都以為今集會出埋
呢個B ENDING出埋
肯定令呢套更上一層樓

呢套真係同番之中最正
每集都要LOOP返幾次
睇咗但唔記得咗……佢呢段講過乜嘢

舊 06-27-14, 12:11 AM   #199
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
只有我覺得巫女好萌嗎a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-14, 10:21 AM   #200
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 風音 查看文章
只有我覺得巫女好萌嗎a
狐娘很萌,這需要說出來的麼
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 劇場版「あの日見た花の名前を僕たちはまだ知らない。」BD & DVD 発売中 supermanlady 日本動漫畫討論版 943 03-28-21 05:34 PM
[動畫] 「アルドノア・ゼロ」総合THREAD丨A-1 Pictures+TROYCA制作 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 984 12-25-16 09:28 PM
**** 藍井艾露 最新武道館LIVE BD/DVD (附簽名板)**** kitchopper 買賣專區 0 03-16-16 05:44 PM
蛍たかな+ピロ式「アイリス・ゼロ」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 5 11-26-11 10:10 PM

現在的時間是 02:01 PM

手機版 | APP版