Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>The King of Fighters XIV
tenkafubu 05:45 PM 09-15-15
罪大獨佔kof14目的係為左推高sf5銷量
KENSNAKE 05:51 PM 09-15-15
未出都知死梗。
繼續玩98,02,13。
DevilElvis 05:54 PM 09-15-15
FIG迷應該要慶幸小野喺 SF最低迷的時期仲肯死守喺Gapcom 等機會嚟臨......

見到一代格鬥game落得咁嘅下場.....
空条承太郎 05:58 PM 09-15-15
真係好想用一個字表達我的意見
武藤遊戲 06:15 PM 09-15-15
這個其實是同人GAME來
Time 06:21 PM 09-15-15
雖然3D質數真係未到而家呢個世代要求,但佢個方向算係行得啱既,3D起模組係難在開頭,都之後成左形會方便好多工序!2D點靚係而家真係好難生存...

而家係寄望比大陸公司收購左後資金充裕D,之後再補完返個技術啦...佢呢段TRAILER都係"做下樣"掛
ヨコ男 07:35 PM 09-15-15
突然覺得kof11 12 13好正
Thaws 07:58 PM 09-15-15
其實呢隻不知名o既野係新拍青光機黎GA?
FREDDY@o@ 08:12 PM 09-15-15
頹到叫救命
神名レオ 08:15 PM 09-15-15
唔只畫面PS2級數
人設定好邪神FEEL,疑似KYO嘅人物
奇怪服裝嘅八神...
鈴蘭 08:19 PM 09-15-15
作者: ヨコ男:
突然覺得kof11 12 13好正
XI唔駛呢隻襯托都好正
由手機版發出
強化人間ですの~★ 08:19 PM 09-15-15
唔俾好似餓狼MOW咁其實係後代既
WidePok 09:27 PM 09-15-15
.....d公仔同畫面好似我細個玩果隻kof online咁
GN00508771 10:19 PM 09-15-15
之前咪出過兩隻MIA死直啦
點解仲敢出
武藤遊戲 10:23 PM 09-15-15
作者: GN00508771:
之前咪出過兩隻MIA死直啦
點解仲敢出
明顯向SFV示威
HON HON 10:32 PM 09-15-15
依家至睇到條片...

玩3D, 算把啦, SNK當年想搞都做唔成, 淨係當年隻餓狼3D都已經輸死佢, 侍魂3D梗加唔好講, 好心咪咁傻啦.
シェンムー 10:44 PM 09-15-15
MIA 算係半3D半2D 玩法 , 我自己覺得OK可以玩
可惜當年根本無FD 玩 , 我練左陣都無玩

有無人知點解13 唔出climax 落家用機?
強化人間ですの~★ 10:59 PM 09-15-15
作者: シェンムー:

因為你調轉左
13家用機改左太多野,就將改過既野擺落街機,再順手改個名做climax
Time 11:20 PM 09-15-15
作者: シェンムー:

MIA的確係2.5D既GAME來,果陣香港其實都有D人練下...

但而家KOF14既方向應該就係學SF4或GGXRD咁,畫面3D但玩法都係完全平面操作
ヨコ男 11:24 PM 09-15-15
MIA街機版都算好多人打
一來個期無其他新野玩
二來有班噤既雜魚
三來snk/非官方又肯搞event

比起餓狼3D, 侍魂3D, 完成度高好多架
dasw123 11:34 PM 09-15-15
我懷疑呢隻係咪PS3 XOBX360 出極都未出既MIA3來...最後索性改名做KOF14
KENSNAKE 11:40 PM 09-15-15
慣例唔係應該三集來一次大雜會,以 xiii系統玩其他人物。
期望落空。

Rance 11:41 PM 09-15-15
我諗到呢一刻唔會有人再對呢間公司有期啦下嘩?
鈴蘭 11:41 PM 09-15-15
作者: Time:
MIA的確係2.5D既GAME來,果陣香港其實都有D人練下...

但而家KOF14既方向應該就係學SF4或GGXRD咁,畫面3D但玩法都係完全平面操作
MIA起碼都叫做係荃金搞到下比賽,仲要其實都幾多人打下.....

我係冠軍隊寄生蟲 lau哥一個打晒
シェンムー 11:57 PM 09-15-15
作者: 強化人間ですの~★:
因為你調轉左
13家用機改左太多野,就將改過既野擺落街機,再順手改個名做climax
竟然 , 真係唔講唔知 , thanks 指點
作者: Time:

果時我果邊機鋪得一部機 , 重要我一想練親熟下system打下cpu都即比人挑炒
不過好快部機就消失左

都似係啦 , 但希望佢執好少少啦 , SF4出左7,8年而家睇都唔失禮
佢畫面有SF4級數都好丫
而家唔講以為2016重有PS2 GAME 出
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面