Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-27-18, 06:48 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
博多豚骨ラーメンズ

http://hakatatonkotsu-anime.com/

呢套冇topic??

睇落唔錯好耐冇睇過呢類片,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-18, 11:25 PM   #2
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
唔錯~睇落有d似durarara
唔同事件都有關連
雖然就咁睇個名以為講拉麵XD
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 09:53 AM   #3
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
腰部中刀入曬都仲可以咁精神......
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 02:59 PM   #4
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
呢套個名好誤導

舊 02-17-18, 09:19 PM   #5
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
#6...咁樣一個大圈呢班自己友賺左幾多?

最後呢套係唔係變成棒球片?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-18, 09:51 PM   #6
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
越後越好睇
作為一個偵探好像沒見過他去查案
全部都是殺人