Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
DevilElvis 03:42 PM 01-19-18
留o係office無得玩好慘

今晚12點有冇人想一齊玩滅燼a
qwe 03:50 PM 01-19-18
見d神人片都係5分針輕鬆過火/角龍⋯
DanielDaniel 04:41 PM 01-19-18
打左成五,六次終於過到。
總之佢一企起身就要閃。
ist 05:17 PM 01-19-18

赤兵尉SETH 05:37 PM 01-19-18
隻野唔打甩d白色刺就好危險, 黑刺又硬質化, 擺明用遠攻打著數
招咆哮 > 飛撞combo要即收武器後跑回避, 白刺狀態接近即死...
1pi 07:30 PM 01-19-18
岩岩, 俾隻滅盡龍, 屠團左三次... WTF
STRIFE 07:37 PM 01-19-18
唔算難吧,初見野團都係10分鐘冇人貓
赤兵尉SETH 08:12 PM 01-19-18
睇運啦...好多人仲係唔帶閃放陷阱
blackpighk 08:54 PM 01-19-18
作者: 赤兵尉SETH:
睇運啦...好多人仲係唔帶閃放陷阱
15min 唔用晒D 道具黎打 真係趕頭趕命

究竟正式個陣係咪仲係咁爽成箱道具任拎...
野良猫 09:40 PM 01-19-18
solo打唔贏,次次想食藥佢就出爪

野團戰反而一take ko,不過見啲隊友都係狂死
qwe 12:15 AM 01-20-18
團戰KO
其實要狂打唔好俾佢有刺就OK, 打後腳位會易D
Akira 明 12:28 AM 01-20-18
個面部迷彩係咪打過今次beta就有?
定要打埋隻5星龍先得?
鈴蘭 12:53 AM 01-20-18
作者: blackpighk:
15min 唔用晒D 道具黎打 真係趕頭趕命

究竟正式個陣係咪仲係咁爽成箱道具任拎...
邊會有可能
只係當正式果陣你把武器都唔會係咁廢啦,呢隻古龍黎丫.....
小昭Teddy 01:13 AM 01-20-18
朋友團, 第2次過左, 之後換一個新人入黎, 打左兩個鐘先打到第2次
shooter 03:19 AM 01-20-18
https://youtu.be/a4iQSOqV7uI

https://youtu.be/ANGTrsnyDQs
真十人€ 09:33 AM 01-20-18
上手に焼けました 

Eking 11:00 AM 01-20-18
作者: 鈴蘭:
邊會有可能
只係當正式果陣你把武器都唔會係咁廢啦,呢隻古龍黎丫.....
呢隻係古龍?......
ゆり 11:15 AM 01-20-18
作者: Eking:
呢隻係古龍?......
的確係古龍
赤兵尉SETH 11:20 AM 01-20-18
印象一向得古龍四腳有翼
所以今集同場兩隻古龍係首次?
野良猫 11:35 AM 01-20-18
印象一向得古龍四腳有翼
所以今集同場兩隻古龍係首次?
馬仔︰「我冇翼喎」

簡單分係咪古龍應該話唔中任何穴就係古龍?
ゆり 11:44 AM 01-20-18
作者: 野良猫:
馬仔︰「我冇翼喎」

簡單分係咪古龍應該話唔中任何穴就係古龍?
霸龍崩龍:?
赤兵尉SETH 11:58 AM 01-20-18
我唔係話古龍一定四腳有翼, 但個骨架係得古龍用
同作為古龍隻滅燼太物理, 其他古龍多數代表一種天氣同災害

作者: ゆり:
霸龍崩龍:?
霸龍同崩龍設定係飛龍種
ist 12:24 PM 01-20-18
這個種火道具跟本唔應該存在

ゆり 12:43 PM 01-20-18
我唔係話古龍一定四腳有翼, 但個骨架係得古龍用
同作為古龍隻滅燼太物理, 其他古龍多數代表一種天氣同災害
封面怪有升LV都唔奇啦

你依家玩緊DEMO咋
神名レオ 01:42 PM 01-20-18
打晒4關攞晒特典
但想請教下,係咪冇得邀friend入房玩?
一定要入個id number?又長又大細楷
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後

返回主題版面