Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-11-18, 10:44 PM   #41276
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
當無敵貫通用
我覺得強化解除係什麼防禦無視無敵貫通必中既上位互換

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-18, 10:47 PM   #41277
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
其實真係堅勁喎 5T CD既自動產10星3T仲要再buff 40紅卡3T
寶具又可以變相幫太陽王加攻
高性能既二番手

將倉果堆火塞落佢度先sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 04-11-18 10:49 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-18, 10:58 PM   #41278
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
最緊要係佢有無敵 我覺得呢一點真係有病
5星騎得佢一個有 仲要冇明顯弱點

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 03:45 PM   #41279
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
現在iso 好像要強迫更新 出卡的%
那知道雙up 的第2up 有多少%?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 06:06 PM   #41280
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
幾%都好,炎川唔比你中就係唔比你中

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 07:25 PM   #41281
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
幾%都好,炎川唔比你中就係唔比你中
我想知道白情(中國服) 定職業 up 抽孔明嘛

如果白情那個雙up 係高過0.33
咁應該比職業容易抽

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 07:58 PM   #41282
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
最近出兩隻5星都明顯比炎川setting正常好多

不過會唔會打到而家最頂既面真係要睇落去....

我係咪應該要期望下次強化D角會上返來a

舊 04-13-18, 03:28 AM   #41283
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
終於打完第1章,今次故事好好睇
劇透注意!

我一直都奇怪點解要強調雷帝唔肯幫手種樹,而驚佢醒返只係怕佢會破壞哂成個俄羅斯,
原來係カドック咁好計,成功拉攏到アヴィケブロン幫自己,亦令到我差d唔記得佢係敵人.
最勁係用剪定事象令GD失去戰意(雖然我睇劇情時一早有心理準備可以同佢開戰)
跟住パツシィ遺言果幕睇到眼濕

另外,麻婆睇o黎會同SN一樣,唔埋誕生o既係咩世界,照樣祝福(講起上o黎,空想樹叫オロチ唔知有無特別原因)
同埋唔知係咪我無留意到,原來一直以o黎都係マシュ回收聖杯(放入個盾到)

今次故事大部分角色都喜歡上,又要儲QP俾結晶orz
アヴィケブロン:最初AP見佢背叛Master好反感,但今次因為目的唔同,佢真係一個智者+英靈,同時會為過去而內疚
皇女:好萌
貝奧武夫:一直以o黎都係小流氓表現,但教班狼人果幾句好印象深刻
塔姐(仲未抽到orz):睇AP都未特別有好感,但原來佢一直為左班狼人苦惱左咁耐
雷帝:雖然已經就o黎唔得,但為左問GD o既覺悟,依然作為一個皇帝去挑戰,輸左都瀟洒咁退場
(講起雷帝,パツシィ會驚都正常o既,不過我地連ティアマト都打得嬴就無理由驚佢)

最後想問下,彷徨海係咪一直都係好少提?好似除左資料集有講過個名都無乜印象

此篇文章於 04-14-18 02:05 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-18, 03:56 AM   #41284
the fool
永遠的愚者

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
但要睇之後會唔會仲係咁捉著對方既將來呢點.....
不過照咁睇 之後既幾個世界應該對手都會係已經唔再係人類既人類?
雖然係極端環境,但我估未必一定唔係人樣
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
睇番實況先留意到
玩家去到既異聞帶依然係2018年
但本身異聞帶上面既年份係唔同
所以上面寫既年份應該係歷史分歧既年份
今次係由氣溫急降開始
咦?係喎,異聞帶上面既年份同現在時間係唔同架喎,但奇在打多個"?"係後面

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
最緊要係佢有無敵 我覺得呢一點真係有病
5星騎得佢一個有 仲要冇明顯弱點
我覺佢d技同武藏有得比,NP率UP,弱体解除,3T出星,B UP,無敵,強化解除,如果係單体就真係痴線

舊 04-13-18, 05:27 PM   #41285
細路翔
The One

因為雷帝係跑錯棚既角色

英國說大家抱團死
舊 04-13-18, 05:42 PM   #41286
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
劇透做咩唔隱藏?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-18, 02:08 AM   #41287
the fool
永遠的愚者

我頂,原來アヴィケブロン,皇女同雷帝都要用新素材,而家每邊先得10個,有排農
引用:
作者: T.K. 查看文章
劇透做咩唔隱藏?
因為之前唔識用(無詳細研究過點用d功能)
原來係Spoil果個icon,已改

舊 04-16-18, 05:04 PM   #41288
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
三藏復刻啊~~~~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 06:56 PM   #41289
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
又可以養生~~~~~

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 06:57 PM   #41290
Sar8
The One

孔明難民最大機會

舊 04-16-18, 09:07 PM   #41291
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
正!換完200金火就可以養生!
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 09:57 PM   #41292
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
200金火Thankful

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 10:23 PM   #41293
Sar8
The One

仲200金火
自己有百幾舊都未用到

舊 04-17-18, 12:26 AM   #41294
廢‧人一個

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: Sar8 查看文章
仲200金火
自己有百幾舊都未用到
你抽得唔夠多

BTW睇番舊event料,先發覺下半part冇金火換...

此篇文章於 04-17-18 12:31 AM 被 廢‧人一個 編輯。
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 02:05 AM   #41295
c12
王道を征く

註冊日期: Apr 2010
聽講就黎到千日
唔知抽唔抽勞工好
c12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 02:13 AM   #41296
the fool
永遠的愚者

三藏復刻,終於可以凸返張風雲仙姫(雖然凸左都唔會用)
最重要係有技石同火薬換,槍同術石都有d缺,火薬就農左幾日先得30
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
你抽得唔夠多

今次下半part都無

舊 04-17-18, 08:43 AM   #41297
Sar8
The One

引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
你抽得唔夠多

唔係抽得唔夠多,係抽唔到

舊 04-17-18, 12:10 PM   #41298
細路翔
The One

引用:
作者: Sar8 查看文章
唔係抽得唔夠多,係抽唔到
抽唔到+1

加上依排無咩心機開GAME,隔離棚GBF反而因為可以係PC開做成左我返工時成日開(ry

英國說大家抱團死
舊 04-18-18, 07:55 AM   #41299
gingq7

註冊日期: May 2008
依排無咩心機開GAME +1

我第二章只玩了個序....
其實每日都打算玩少少, 但一開game打完兩次QP關消AP後就只想熄game做其他野

今次復刻event真係無乜興趣農晒所有野,
再跟住的AP連動高機率係送齊格,抽5星後腳跟+4星老師, 又係無乜興趣
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-18, 08:46 AM   #41300
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁同一款遊戲玩得耐點都會有疲倦既時候
何況係一隻單人遊戲

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:49 PM

手機版 | APP版