Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-17, 05:53 PM   #38351
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: freemanl 查看文章
睇過圖鑒,女角好似全部都靚,真係完全冇面相嚇人的女從者?
e.g. B職美杜莎
最嚇人果個咪GD子囉(雖然唔係從者)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 07:01 PM   #38352
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
雙王組又跌書頁又跌術秘石

想捧複製人都唔係咁過分呀社長(?

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 07:08 PM   #38353
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
聽完節目講尼祿技二,狂職都有用
就以中四星就停既心態收

結果一單180石出三張尼祿,最後中芙蘭

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 07:36 PM   #38354
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: T.K. 查看文章
聽完節目講尼祿技二,狂職都有用
就以中四星就停既心態收

結果一單180石出三張尼祿,最後中芙蘭

我等19號 pickup了....
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 07:48 PM   #38355
gingq7

註冊日期: May 2008
信信又要輸了
今個活動完全係不公平

------

尼祿技2確實係對狂職都有用, 成隻野由A卡性能到技能組, 卡面, 戰鬥動作, 寶具演出 都係偏心既

寶具演出其他人會換番做同一件衫, 唯獨是尼祿cut-in有三件衫, 語音又有兩種(定三種?)

技能組就係其他角色差唔多最勁果個技能拎出黎再加強後塞晒比佢
動物會話EX+, 鮮血傳承EX+, 怪力EX++

說回正題, 水著尼祿技能組其實設計得唔錯, 個中心思想應該係預你無視職階寶具清道中, 打boss放buff比隊友,
在打周回的情況下可以和孔/梅一戰
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 07:59 PM   #38356
細路翔
The One

因為之前尼祿玩爛左C狐(經驗值)個艦女人帳號

所以今年個泳裝版內定左要走大艦巨炮主義似乎是當然的(無論技能定模組)

今次無用皇帝特權係金閃閃個後花園偷架船黎當自己寶具已經好節制

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-13-17 08:06 PM 被 細路翔 編輯。
舊 08-13-17, 07:59 PM   #38357
gingq7

芙蘭 ..數字睇落十分美好,但用落其實好難用,A卡性能超晒班,但得一張,加上技1要扣10NP,唔係咁易夾倒;
可能要用初始NP50禮裝和技1要練滿才能輕易寶具連發, 不過技2可以消人buff, 作為戰略角色使用都ok
舊 08-13-17, 08:01 PM   #38358
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gingq7 查看文章
信信又要輸了
今個活動完全係不公平

------

尼祿技2確實係對狂職都有用, 成隻野由A卡性能到技能組, 卡面, 戰鬥動作, 寶具演出 都係偏心既

寶具演出其他人會換番做同一件衫, 唯獨是尼祿cut-in有三件衫, 語音又有兩種(定三種?)

技能組就係其他角色差唔多最勁果個技能拎出黎再加強後塞晒比佢
動物會話EX+, 鮮血傳承EX+, 怪力EX++

說回正題, 水著尼祿技能組其實設計得唔錯, 個中心思想應該係預你無視職階寶具清道中, 打boss放buff比隊友,
在打周回的情況下可以和孔/梅一戰
寶具是根據 Command card 是靈1-3 來轉換, 所以是唯一(?) 寶具演出人物是用2D(動畫)表演, 而不是3D模組; 至於寶具音都是兩種, 新加/強化的角色全都是兩語音了

以round4的配置, 其實最麻煩是最後的魔豬, 不過把技3 掉給鐵拳就沒問題了....
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 08:04 PM   #38359
gingq7

今次魔豬(和其他所有敵人)都算係男角, 月神打一發30幾萬...
舊 08-13-17, 09:16 PM   #38360
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
卒好多血

個比賽根本邊個FQ係同CLASS就邊個贏
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 10:06 PM   #38361
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 12:22 AM   #38362
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
農完車碌
突滿左5星禮裝去術位~
今次進度有點慢

恭喜tk大~

ps 突滿雙后禮裝唔知掛比邊個 所以岩岩掛左係ex位鐵拳到~~~

此篇文章於 08-14-17 12:49 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 12:27 AM   #38363
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
180石3張會唔會太屈

呢兩三日都好忙刷唔到EV只可以清自然體
希望爆到下R4打術石升唔到C尼技

舊 08-14-17, 02:15 AM   #38364
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
個highlight關好漫長
係咁拖turn
好彩出槍隊
差點被收皮

舊 08-14-17, 07:22 AM   #38365
gingq7

我都係繼續 尼祿,加布迪卡和槍奶光,
差點要用令咒。。。

----

奶光拎住5個心臟都係要輸九條街,混合掉落對單一掉落係超唔公平
舊 08-14-17, 07:42 AM   #38366
細路翔
The One

引用:
作者: 6078 查看文章
180石3張會唔會太屈

呢兩三日都好忙刷唔到EV只可以清自然體
希望爆到下R4打術石升唔到C尼技
我記得依度有人之前ccc個次兩個十連就莉莉絲寶5....

因為除左孔明c狐無點升過術職技,比起術秘石我反而係最低階個粒唔夠洗

堆月女神我都係出槍狐尼祿搭埋佢比你用個隻奶光係咁炸就收工,好彩佢地無點摸過隻尼祿唔係應該要逐隻逐條血打sosad

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-14-17 07:51 AM 被 細路翔 編輯。
舊 08-14-17, 08:24 AM   #38367
gingq7

我已經放棄幫新抽回來無乜用的4星人升技, 所以藍技石儲貨又上番去

連5星都人滿為患, 大部份4星真係完全無出場機會, 暫時睇落營運亦無打算處理
舊 08-14-17, 08:45 AM   #38368
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
隻C尼祿真係同弓傻一樣, 寶2同寶1差好遠Q_Q

搞到我真係好想抽XD

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 09:12 AM   #38369
細路翔
The One

有無大大話我知其實寶1同寶2實際打出黎傷害有差幾遠?

最大分別應該同弓王一樣都係因為兩張A卡太勁所以條氣得100%上限發揮唔到全力無得連續扔?

我自己寶4試過唔靠其他隊友/禮裝/道具buff剩靠尼祿自己白值+2、3技打非剋職
其實寶1(100%)同寶4(200%)兩邊都只係差30000幾傷害左右

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-14-17 09:16 AM 被 細路翔 編輯。
舊 08-14-17, 09:50 AM   #38370
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: NexTony 查看文章
隻C尼祿真係同弓傻一樣, 寶2同寶1差好遠Q_Q

搞到我真係好想抽XD
咁我又唔覺差好遠
理論值寶1和寶2是相差1/4傷害
還可以接受

弓傻最好寶2是因為咁先發揮到技2減NP回血的性能
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:24 AM   #38371
gingq7

尼祿好易儲到NP200, 而且OC2係加寶傷, 寶2價值係比其他角色大

而當尼祿去到寶3, 連射2發已經和寶解了的三藏2連寶具差唔多
當去到寶4, 單發都比三藏大力

而三藏係單體寶具....

edit: 不過今日都星期一, 唔差在睇埋後日的黑吾王再決定追唔追都未遲

此篇文章於 08-14-17 10:27 AM 被 gingq7 編輯。
舊 08-14-17, 10:49 AM   #38372
細路翔
The One

騎職5星有幾隻勁到飛天既自我完結型既紅卡牛鬼蛇神係度

冷血女僕一個綠寶具要好似尼祿咁發光發亮有難度

尼祿都係因為術職格差社會最頂層個兩隻都係支援角,其他5星攻擊術都接近半隻產廢先顯得亮眼

暫時望落冷血女僕1、2技都輸比四星既騎金時,就算技3識飛天應該都只會勉強同船長同級?

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-14-17 10:58 AM 被 細路翔 編輯。
舊 08-14-17, 10:56 AM   #38373
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
都係個句

幾可睇能力

懂人心既黑吾唔係唔抽呀嗎
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:01 AM   #38374
細路翔
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
都係個句

幾可睇能力

懂人心既黑吾唔係唔抽呀嗎
抽,但唔中就唔會追個種

中左四隻尼祿之後我已經進入賢者mode

然後我連聚人心既白乳上都仲係卡左係靈2,突然發現個倉太多傻巴臉要餵
奶光因為手頭已經有狂職版對我黎講又係中唔中都無所謂既類形,感謝鹽川大大將我有興趣既都集中晒係一池

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-14-17 11:09 AM 被 細路翔 編輯。
舊 08-14-17, 11:17 AM   #38375
gingq7

引用:
作者: 細路翔 查看文章
暫時望落冷血女僕1、2技都輸比四星既騎金時,就算技3識飛天應該都只會勉強同船長同級?
技1技2唔會輸喎
技1 自已加攻30%+全隊綠卡20%三回合, 大贏騎金時綠卡30%三回合
技2 CT-1, 暫時睇落無乜用, 但可能可以配合技3, 無厘頭有個減CT技能有點奇怪

強如拉二剩係睇技1技2都唔勁, 但一加埋技3就超勁, 黑吾王仲有得救既
----

另外

有點吸引

雖然慣例都係會買

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:38 PM

手機版 | APP版