Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
電視遊戲討論版>Soul Cailbur VI | 已售
BLMballball 09:00 AM 05-03-18
Taki要改名做釘ki
wing 09:19 AM 05-03-18
作者: BLMballball:
Taki要改名做釘ki
駛乜改名, 由soul edge開始已經係飛哂釘.
charcsc2000 11:35 AM 05-03-18
睇到有d硬....
harakuma 05:01 PM 05-03-18
希望TECMO買TAKI個使用權去DOA5, 好以不知火舞咁
赤兵尉SETH 06:13 PM 05-03-18
希望唔好似SFV咁自我審查
初期Cammy都有釘...
HAKAIDER 09:54 PM 05-03-18
作者: 赤兵尉SETH:
與其希望南宮笨大唔好自我審查

不如希望秋恭魔之類嘅老司機出薄本好過啦
風間鈴木仁 12:12 AM 05-04-18
作者: 赤兵尉SETH:
PS4 版本,但是大家有上去YouTube搵 PC版 MOD
全部都有露盡2點的格鬥片 真的超級震撼。

https://m.youtube.com/results?q=SFV MOD&sm=3
但是現在唔識搵了,各位自己搵搵。
etc : https://m.youtube.com/watch?v=ANHZDFmMXnc

https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1120137.html
有翻譯。

「ソウルキャリバーVI」、「タキ」推参!神速の剣技を披露するPVを公開新たにガード削り能力や移動技を獲得

2018年 発売予定
価格未定
wing 09:29 AM 05-04-18
作者: 風間鈴木仁:
PS4 版本,但是大家有上去YouTube搵 PC版 MOD
全部都有露盡2點的格鬥片 真的超級震撼。

https://m.youtube.com/results?q=SFV MOD&sm=3
但是現在唔識搵了,各位自己搵搵。
etc : https://m.youtube.com/watch?v=ANHZDFmMXnc

https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1120137.html
有翻譯。

「ソウルキャリバーVI」、「タキ」推参!神速の剣技を披露するPVを公開新たにガード削り能力や移動技を獲得

2018年 発売予定
価格未定

15,16細路就話姐..... 大個仔大個佬, 打格鬥game就認真打格鬥喇, 打緊果時俾老婆仔女睇到仲麻煩.
wing 09:30 AM 05-04-18
作者: harakuma:
希望TECMO買TAKI個使用權去DOA5, 好以不知火舞咁
SC隻game唔係好貴, 亦唔係真係好難學. 如果對個角色咁有興趣, 點解唔試下玩?
harakuma 10:08 AM 05-04-18
作者: wing:
SC隻game唔係好貴, 亦唔係真係好難學. 如果對個角色咁有興趣, 點解唔試下玩?
我唔係咁意思, 只係想成班女忍可以集埋一齊拋下拋下咁啫,

而且論上下幅度, DOA應該大過SC
david 10:26 AM 05-04-18
15,16細路就話姐..... 大個仔大個佬, 打格鬥game就認真打格鬥喇, 打緊果時俾老婆仔女睇到仲麻煩.
玩得DOA同SC都係預佐要有反物理作用O架啦,這是系列突色喇...
wing 11:27 AM 05-04-18
作者: david:
玩得DOA同SC都係預佐要有反物理作用O架啦,這是系列突色喇...
我re佢講緊 "全部都有露盡2點的格鬥片"
david 12:25 PM 05-04-18
我re佢講緊 "全部都有露盡2點的格鬥片"
都係啦,正常打交,著套衫點可能會突點先得O架...
赤兵尉SETH 01:26 PM 05-04-18
作者: HAKAIDER:
與其希望南宮笨大唔好自我審查

不如希望秋恭魔之類嘅老司機出薄本好過啦
琴吹かづき, YA-ZY b
charcsc2000 01:36 PM 05-04-18
非常同意...係女友姪女姪仔面前我係不玩呢種game或用男人...
歌絲˙暮斯 08:31 PM 05-05-18
佢個對角色有興趣...... 可能你體會唔到
陳國漢之友 08:51 PM 05-05-18
呢隻係好正統硬派的 格鬥GAME 嚟的
wing 09:17 AM 05-07-18
作者: 歌絲˙暮斯:
佢個對角色有興趣...... 可能你體會唔到
我老喇, 真係好難體會十幾歲青春期心態.
wing 09:28 AM 05-07-18
作者: 陳國漢之友:
呢隻係好正統硬派的 格鬥GAME 嚟的
總有人D焦點放左去第二度
byela1504 10:12 AM 05-07-18
總有人D焦點放左去第二度
就算第二度,都應該放在sc整人整衫系統。doa完全比不上吧
歌絲˙暮斯 11:31 AM 05-07-18
作者: byela1504:
無乜應該唔應該既,點去 enjoy 隻 game 係好個人既野。

既然對 d 3D 女咁有興趣, Illusion 果 d 3D game 更加岩玩?
由手機版發出
wing 11:43 AM 05-07-18
作者: byela1504:
sc呢方面真係超哂班. 莫講話doa, 應該係任何一隻格鬥game都比唔上. 同廠鐵拳都要行埋一邊.
wing 11:45 AM 05-07-18
作者: 歌絲˙暮斯:
無乜應該唔應該既,點去 enjoy 隻 game 係好個人既野。

由手機版發出
都係o既, 隻game多人買, namco先會繼續出. 不必理會消費者係咩原因買.
歌絲˙暮斯 02:07 PM 05-07-18
都係o既, 隻game多人買, namco先會繼續出. 不必理會消費者係咩原因買.
相輔相承既姐呢 d 野。

如果 d 人玩 game 又淨係開 d 無聊獎杯,training mode 要玩過幾多個鐘,或者 combo damage 一下要過幾多既獎杯又無乜人開到。

製作人收到 d 咁既 feedback,隻 game 咪向咁既方向發展,求仁得仁。
由手機版發出
ericwpk 03:18 PM 05-07-18
SC4 個陣整好多騎呢裝打連線, 輸都輸得開心 D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面