Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後
電視遊戲討論版>Capcom Beat 'Em Up Bundle (Arcade Collection) | 已售
charcsc2000 11:03 AM 09-14-18
作者: 阿聰:
SWITCH 實體版+1,因為有FINAL FIGHT!
無限左右拳,,,,
唸起switch個joycon...都唔知做唔做到...
風間鈴木仁 11:06 AM 09-14-18
作者: wing:
唔係, 電精係另一隻同類game, 好似係眼鏡廠出的
謝謝解說, 我本人真的十分喜愛 橫向ACT 可惜 現代已經唔興了。

CAPCOM , SEGA 產量最多 及

我覺得佢哋係 橫向ACT始祖。
wing 11:13 AM 09-14-18
作者: 風間鈴木仁:
謝謝解說, 我本人真的十分喜愛 橫向ACT 可惜 現代已經唔興了。

SEGA 都有一堆, 不過我都係鍾意capcom果堆~

有frd一齊玩的話, 呢D game真係好正ga!

話係橫向act始祖又未至於.....至少佢地早唔過成龍, 再之前都仲有一D其他橫向打鬥動作的.
八仙果 11:14 AM 09-14-18
別忘了還有三款 e-Capcom 版。

https://www.facebook.com/myTVgames/p...22721997988540

風間鈴木仁 11:42 AM 09-14-18
SEGA 都有一堆, 不過我都係鍾意capcom果堆~

有frd一齊玩的話, 呢D game真係好正ga!

話係橫向act始祖又未至於.....至少佢地早唔過成龍, 再之前都仲有一D其他橫向打鬥動作的.
係呀! 聯機玩 橫向ACT超級正。

任記都重有 橫向 ACT ( 星之卡比 , New Super Mario Bros U …… )
cat722 11:49 AM 09-14-18
battle circuit原來係首次移植lollll
記得當年係機鋪4打打到last boss打到爆粗
淨係呢隻已經要科水
由手機版發出
八仙果 12:03 PM 09-14-18
作者: cat722:
battle circuit原來係首次移植lollll
記得當年係機鋪4打打到last boss打到爆粗
淨係呢隻已經要科水
由手機版發出
仲有隻 Powered Gear 都係,
終於都出家用版。

提外話,好想世嘉出返 Golden Axe The Revenge of Death Adder,
又係未出過家用版。
mrk 12:04 PM 09-14-18
請問呢個版本係咪跟番街機版,
吞食天地有冇3打,
而battle circuit有冇得4打??
(已上美國nintendo.com check過真係支援4打
,不過當年吞食天地 街機版最多係3打、定4打?)

PS:12月先出實體版,但係DL版下星期就上架,嘩!隔開成2個月,又對應Online合作Play,真係會忍唔到手想入DL版先喎!
PS2:呢緊應該重有SFC系ACT合集,同DC系ACT合集,期待PowerStone2快D上架啦!!
wing 12:44 PM 09-14-18
作者: mrk:
請問呢個版本係咪跟番街機版,
吞食天地有冇3打,
而battle circuit有冇得4打??
(已上美國nintendo.com check過真係支援4打
,不過當年吞食天地 街機版最多係3打、定4打?)

PS:12月先出實體版,但係DL版下星期就上架,嘩!隔開成2個月,又對應Online合作Play,真係會忍唔到手想入DL版先喎!
PS2:呢緊應該重有SFC系ACT合集,同DC系ACT合集,期待PowerStone2快D上架啦!!
吞食天地1好似4打, 冇乜打過, 唔sure. 吞食天地2就3打.

呢堆全部係模擬器, 原汁原味.
半人馬-RigiL- 01:28 PM 09-14-18
d&d真係超正,果時成日上網玩XDD
由手機版發出
額倆羅 01:29 PM 09-14-18
一定唔會掟晒出o黎啦!
睇下銷量好唔好,話唔定仲有vol 2至3呢……
雖然遲三個月,但我唔急玩,支持實體!
wing 02:09 PM 09-14-18
作者: 額倆羅:
一定唔會掟晒出o黎啦!
睇下銷量好唔好,話唔定仲有vol 2至3呢……
雖然遲三個月,但我唔急玩,支持實體!
下次可能出射擊game, 俾你嘆番son son, side arms, 1942果d
風間鈴木仁 02:20 PM 09-14-18
下次可能出射擊game, 俾你嘆番son son, side arms, 1942果d
真的有機會的 , 之前 PSP 合集 我都有買,

又係十分合適 NS 見面聯機/網上聯機玩呀!

CAPCOM 日本炒冷飯達人 個朶唔係留的。

CAP COIN ……
holsety 02:20 PM 09-14-18
個份量好過彩京。。。
david 02:46 PM 09-14-18
唔係續隻出續隻收錢咪算佛心囉...
wing 02:52 PM 09-14-18
作者: david:
唔係續隻出續隻收錢咪算佛心囉...
咁講真, capcom係鍾意炒冷飯, 但通常都唔會獅子開大口
ELT 03:00 PM 09-14-18
想有d&d2

作者: 風間鈴木仁:

同類型game, 我希望sega會出die hard合集, 堅好玩
blackpighk 03:51 PM 09-14-18
作者: ELT:
想有d&d2

同類型game, 我希望sega會出die hard合集, 堅好玩
呢隻賣得好的話
我覺得唔難...

D&D2 返正都出左steam 再出PS4/NS 應該冇難度
blackpighk 03:52 PM 09-14-18
BTW 呢D game NS 連線玩唔到到? 洗唔洗俾月費... 我都好耐冇幫部NS 叉電
holsety 04:28 PM 09-14-18
即係美版19,9usd 日版3300yen?
豪傑公子 04:46 PM 09-14-18
作者: holsety:
即係美版19,9usd 日版3300yen?
係, 所以美版抵好多~
1515 05:10 PM 09-14-18
其實Capcom 果隻恐龍快打都好玩
冇收錄較可惜
wing 05:22 PM 09-14-18
作者: 1515:
冇收錄較可惜
check番, cadillac and dinosaurs原來係美漫, 我估capcom要拿版權先出到.
風間鈴木仁 05:56 PM 09-14-18
作者: 1515:
冇收錄較可惜
check番, cadillac and dinosaurs原來係美漫, 我估capcom要拿版權先出到.
Ooooooo 謝謝解說,明白晒。可惜了。
neo2046 08:19 PM 09-14-18
街機動作遊戲精選《Capcom Belt Action Collection》重現當年大型機台的興奮
https://gnn.gamer.com.tw/2/168262.html

懷舊經典七合一 《Capcom Belt Action Collection》下週全平台登場
https://www.gameover.com.hk/tag/capc...on-collection/

【イーカプコン限定】
カプコン ベルトアクション コレクション
https://www.e-capcom.com/sp/capcombeltactioncollection/
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後

返回主題版面