Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
電視遊戲討論版>[異世界穿越系] Metal Gear Survive | PS4, XB1, PC | 身為傭兵的我居然穿越到異世界打喪屍?
龍寶寶 11:59 AM 02-12-18
行版已出
鐵之侍 12:15 PM 02-12-18
會買的根本對不起小島老師(最少我個人一定不買)
ゆり 12:20 PM 02-12-18
個GAMEPLAY對唔住個價錢
多謝晒
hkfaker 02:21 PM 02-12-18
如果PS+送 我一定要,如果要俾錢 NO WAY~
風間鈴木仁 02:36 PM 02-12-18
作者: 鐵之侍:
會買的根本對不起小島老師(最少我個人一定不買)
會買的根本對不起小島老師(最少我個人一定不買) X 2
我跟隊形 不買 , 試左BETA唔知玩咩 !

作者: hkfaker:
如果PS+送 我一定要,如果要俾錢 NO WAY~
十分認同,支持你。
Rance 03:48 PM 02-12-18
送比我都唔要
柚原このみ 05:11 PM 02-12-18
咩話?出左?
Metal gear喎,PS4新作喎,出左都無人提a
holsety 05:15 PM 02-12-18
100%Plus 送.....我估w
david 05:22 PM 02-12-18
作者: 柚原このみ:
咩話?出左?
Metal gear喎,PS4新作喎,出左都無人提a
靜靜雞買佐玩緊唔敢O係度出聲O者我估...
wing 05:26 PM 02-12-18
作者: david:
個個走去屠龍或者無雙, 冇人理佢就真喇
david 05:37 PM 02-12-18
作者: wing:
個個走去屠龍或者無雙, 冇人理佢就真喇
MHW一堆人等緊佢出手提MODE應該唔會太多人玩O者我估,三無8「咁多」腐皮就應該更加少人玩吧...
真!DC 05:52 PM 02-12-18
好似聽過話plus d免費game索尼要比番錢game廠
送都唔好要呀
由手機版發出
yuhchan5 06:04 PM 02-12-18
MHW一堆人等緊佢出手提MODE應該唔會太多人玩O者我估,三無8「咁多」腐皮就應該更加少人玩吧...
前者你太天真喇,而家反而吸左好多唔玩手提機嘅朋友重入MH世界
Rance 06:58 PM 02-12-18
咩呀,明明係LABO吸哂所有GAME O既注目度,facebook好多人share,好似係
Lamsze 11:30 PM 02-12-18
點解無人記得仲有ggo
我覺得送既話應該要,然後比個負評佢,甘好似先係支持小島?
padage 11:42 AM 02-13-18
好想知呢隻廢d定resident evil umbrella corps廢d
有無年度最廢大獎
STRIFE 11:55 AM 02-13-18
作者: yuhchan5:
前者你太天真喇,而家反而吸左好多唔玩手提機嘅朋友重入MH世界
佢呢句野如果係半年前講就冇乜野,出左之後講就真係笑左
鈴蘭 11:58 AM 02-13-18
送都唔要呀,食屎啦Fuckonami
柚原このみ 12:01 PM 02-13-18
MGS wo,PS4世紀大作wo
風間鈴木仁 12:20 PM 02-13-18
作者: padage:
好想知呢隻廢d定resident evil umbrella corps廢d
有無年度最廢大獎
請GAF可以大搞投票得獎

我個個感想/心想 :

2016 年度最廢大獎

resident evil umbrella corps

2017 年度最廢大獎

未明/未定

2018 年度最廢大獎

本人暫定 : Metal Gear Survive

YEAH !
holsety 12:27 PM 02-13-18
shin38同mgs ...好難揀。
david 01:51 PM 02-13-18
作者: yuhchan5:
#曲線要講明

david 01:53 PM 02-13-18
作者: 柚原このみ:
MGS wo,PS4世紀大作wo
你睇O下呢條串咩環境先,再睇O下三無8條串,出聲話買佐仲玩緊O既結果會係...
Kain 02:05 PM 02-13-18
真38我地宣傳左成年都有人買
呢隻只值我地講兩句
由手機版發出
DevilElvis 03:46 PM 02-13-18
作者: Rance:
送比我都唔要
Same here
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面